Merhaba bir sorum olacak viopta aldığımız bir kontratta bedelli sermaye artışı olursa ne olur? Viopta halkb kontratım var. Bedelli sermaye artışı olursa ne yapmam gerekir? Çok sağolun, teşekkürler...
Net yön ifade eden yorumların burada askıda kalmasının çok sakıncasını gördüm.OYUN TEORİSİ,SENTİMENT,BİR TARAFTA AGIR OLUNCA PY.NIN TAVRI VE SAATLER SONRA GELİP TWETTERDEN buraya vs...
ben NAZAR DERİM BAŞKASI EVRENİN NEGATİF ENERJİSİ. ama askıda kalan yorumlar çogunlukla çarpılır.yoksa ekran gör. veya fotosu zaten her zaman anında alınıp zamanı gelince ,sen bunu söylemiştin diye sorgulanabilir.
Oysaki 2100 lardayken 2300 ları yaz. 2212 lerden elinde son kalan malı da ver üstüne gitsin 5 bin puan daha.
Pala 2218 leri gösterdikten sonra 2190'lu rakamları gösterdi. Bundan sonrasını işlerim dolayısıyla izleyemedim.
Bir iki kıytırık kağıt kaldı. Yapacak bir şey yok.
İyi kar yazdık ama geçen 1400 lardan 1950 çıkışında 1950 lerden boşalttıktan sonra 2700 lere gitmesi gibi olmasında.
Ya nasip!
Bankalarda durum bu....
https://www.paraanaliz.com/2022/ekon...tiyor-g-23047/
Türk telekomu alalım parada istemeyin
Sağlık bilgileri,yemek,spor,din vs. olsa haklısınız ama bu para işinde çogunluğun kazanması mümkün değil.OYUN TEORİSİ,KALABALIĞIN OLDUĞU YERİN TERSİNE HAREKET finans piyasalarının hele hele bizim VOB-BORSANIN en büyük özelliği...
On binlerce takipçisi varsa oradaki düşüncenin isabetli olma oranı çok azdır.Ama önceden DERİN DERİN toplayıp sonra satarsan o başka.![]()
Bence çok iddialı ve çok uzun vadeli konuşup terste kalanında komik oluyor. Yoksa seninki gibi sistemli anlık vs paylaşırsın hatta orta vade spot paylaşırsın her şey Ok.
Kimi kişiler aşırı iddialı olduğu için fikirlerinin değeri düşüyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri