Sayfa 947/1013 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Dünyada şu an 2 cephe var. USDciler ve AntiUSD ciler.

SİZ HANGİ CEPHEDESİNİZ?

https://twitter.com/kraljulien/statu...82791444008960

2. Euro tokatladı doları wallahi. 1.14'e dayandı. Hiç beklemiyordum. 1.11'den çıkarmıştım elimdekilerin yarısını. Zor ama 1.05'i bir daha görürsem geri alacağım.

Neyse dolar ucuzlamışsa dolara geömüleceğiz artık zira başka seçenek yok. Euro kaçtı gitti arkasından bakakaldım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Bora bey,
    Amatör briç oynarım. Bu yazdığınız şahıslardan birinci olan Nezih Kubaç ismi dikkatimi çekti. Sizin yazdığınız bilgi üzerine , bundan tam 31 sene önce 1986 da İstanbul da Akçimento da üretim stajını yapan genç bir üniversite öğrencisiydim. O zaman beni Nezih diye genç bir mühendisin yanına vermişlerdi. Soyadını hatırlamıyorum , ama kısa sayılabilecek bir boyda zayıf bir arkadaştı. 49 yaşındayım , o zamanlar 18 imdeydim , Nezih abi de sanırım 25 yaşlarında olabilir. Briç den bahsederdi , turnuvalara katılırmış , İstanbul da dereceler alıyormuş. Böyle laflardık. Ben de İTÜ lüyüm , o da İTÜ lüydü , makine mühendisiydi. Almanca da biliyordu. Sizin yazdığınız yazıdan sonra facebookdan baktım , sanırım o arkadaş olabilir , siması çok benziyor , özgeçmişinde İTÜ Makine Müh. olduğu ve İst. Erkek Liseli ymiş , yani Almancası iyi olması lazım. Bilmiyorum o mudur değilmidir ama bilgiler ve siması oturuyor. Siz bu camiayı tanıyorsunuz yazdığınız yazılara göre. Eğer o ise bu dünya hakikaten küçükmüş. Nereden nereye. 86 da ilk sigorta girişim stajyer iken orada yapıldı , 3-4 ay önce bu sayede emekli oldum. Yaşı 54-55 civarı olabilir ama şimdiki resimlerinde daha genç gösteriyor Nezih bey. Eğer o ise gurur duydum Nezih abi ile. Gecenin bu saatinde aklıma geldi , paylaşmak istedim.
    Selam ve saygılar
    Nezih Kubaç İstanbullu...Ben şahsen tanımıyorum. Nafiz Zorlu arkadaşımız. Onun ifadesiyle Nezih Kubaç adıyla müsemma biri...Ya son derece kibar, kaliteli bir insanmış... Briçte eşinizde olması gereken özellikler hani.

Dayanamadım. Şimdi bu konuda Nafiz Zorlu'yu aradım. Evet dediğiniz özellikler uyuyor. İTÜ lü . Maden Mühendisi..Sanırım o ...

4. algolar artık ciddi ciddi para kazanmayı zorlaştırmak için yapıları bozup bozup duruyor.
    3,2380 1,1385 şuan için direnç olarak çalıştı bakalım üstüne atacakmı ne halt yiyecek bu euro.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Nezih Kubaç İstanbullu...Ben şahsen tanımıyorum. Nafiz Zorlu arkadaşımız. Onun ifadesiyle Nezih Kubaç adıyla müsemma biri...Ya son derece kibar, kaliteli bir insanmış... Briçte eşinizde olması gereken özellikler hani.

Dayanamadım. Şimdi bu konuda Nafiz Zorlu'yu aradım. Evet dediğiniz özellikler uyuyor. İTÜ lü . Maden Mühendisi..Sanırım o ...
    Siz İTÜ dedikçe hatıralarım canlanıyor. İhtimal Nafiz beyle beraber okumuşuzdur. Maçka parkının hemen üstünde alt katta briç satranç oynanan bir kafe vardı.Çok güzel günlerdi...

6.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Dünyada şu an 2 cephe var. USDciler ve AntiUSD ciler.

SİZ HANGİ CEPHEDESİNİZ?

https://twitter.com/kraljulien/statu...82791444008960
    hangisi para kazandıracaksa oraya kayıp duranlardan.
    suyu takip ediyoruz.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7. 3,5343 geç ulen geççç şunu bakim 4 saatlik doji yutacaksın geçersen ver mehteri Allah allahhhhh
    10 pips kaldı yut şu barı bakim aslanım kaplanım usdtry.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

8. Yuttu 4 saatlik dojiyi zıney zıney zıneyyyy
    3,5361 kırdığı gibi 3,5647 artık hedefte.

Sayfa 947/1013 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •