Originally Posted by
cakozgur
Ya hocam yapmayın allahaşkına. Ev sahibi ahlaklı kiracı mı ahlaksız oluyor bu durumda..
Evi 3 sene önce kiraladım. Evet inat ettik böyle dengesizin tekinin evinde oturmamalıydık ama kiralar çok uçmuştu çocuğumun okul yanımızdaydı ve kiralık ev bulmak çok zordu.
Ben haklı olduğumu düşünüyorum.
Bu saatten sonra Allahın dediği olur mahkeme ne karar verirse saygı duyarım. ama sonuna kadar hakkımı da arayacağım.
Hocam,
Ahlak konusu beni aşar. Asla öyle bir imada bulunmam ve sadece fikrimi beyan ediyorum. Hukuki olarakta profesyonel bilgim bulunmamaktadır.
Konuya baktığım açı hizmet veren (mal sahibi) ve hizmet alan (kiracı). Hizmet veren artık hizmet sunmak istemiyor ve bunu da haklı gerekçeyle sunduğunu düşünüyor. Hizmet alanda kentsel dönüşüm sürecinin haklı gerekçe olmadığını düşünüyor.
Muhtemelen ev sahibi "evim kentsel dönüşüme girecek bahanesini" mahkemeye belgesiz şekilde atmamıştır.
Ev sahibinin dengesizliği konusunda ise haklısınız ancak @cilginfenci'nin de dediği gibi "istenilmeyen yerde durmayın. Eninde sonunda ev sahibi tahliye edecek ve ayrıca mahkeme avukat masrafı ödemek durumunda kalacaksınız. Mahkemeye vereceğinize taşının."
Mahkemenin kararı belli ancak zamanı belli değildir. Güncel gelişmeleri de buraya yazarsanız bizde takip etmiş oluruz.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yer İmleri