Sayfa 429/805 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon
Arama sonucu : 6436 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Valla nasil olsa hukuksal yolla bizi alt ederler . Benim amacim nasil hirsiz olduklarini duyurabildigim kadar herkese her platformda yapmak itibar suikasti bir nevi . Ne kadar cok bunlarin nasil hirsiz oldugunu bilse kardir. Alidelta 2026 ya kadar beklesin parasi pul olana kadar enflasyon karsisinda . Halka acildiktan sonra onun kafasinda olanlar 1/4 e dusurdu Dolar bazinda paralarini. Adam heralde kicindaki donu alsin o zaman akli basina gelecek milletin . Yaz iste hirsiz demek bu kadar zor mu Twitter da.
    Sadece hırsız mı var? Hırsızların yalakları var, çanakları var, yandaşları var, kuklaları var, kuklacıkları var....
    3 Senedir bunlara laf söylemekten bıktım.
    Benim tek umudum, birilerinin gelip bunların elinde ne var ne yok silip süpürmeleri. Malı toplayıp cascavlak bırakmaları.
    YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Trendman Yazıyı Oku
    Sadece hırsız mı var? Hırsızların yalakları var, çanakları var, yandaşları var, kuklaları var, kuklacıkları var....
    Benim tek umudum, birilerinin gelip bunların elinde ne var ne yok silip süpürmeleri. Malı toplayıp cascavlak bırakmaları.
    YTD
    Burada aslında dediğiniz tarzda hisse değişimini en azından Tekfen için mümkün görmüyorum. Nedeni de eğer inşaat tarafı iyiye gidecekse zaten elinde yüksek miktar hisse bulunduran ( haberini alır ) zaten vermez, yok eğer inşaat tarafı böyle asalaklık yapmaya devam edecekse de zaten kimse büyük miktar parasını riske atmaz. Yani kendimce olabileceği söylemem gerekirse tek umudumuz şirketin piyangodan büyük bir iş alması artık bu İsrail gazı için platform ve boru hattı mı olur, kazak yada başka yerin boru hattımı olur yoksa bir yerlerde otoyol mu olur bilemedim. Tabi sürpriz olarak derlerse ki ''her şeyde ve geçmişte de bir çok kez olduğu gibi biz bu işi de beceremedik ve inşaatın taahhüt tarafını küçültüyoruz sadece ekipman yapım, mühendislik ve kontrol tarafını bırakıyoruz '' . Böyle bir senaryo da sadece Toros ayağı bile şirketi 50 liraya getirir ve bayağı iş yapar. YTD

3.  Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Şirketi beğenmeyen satsın bence. Herşey sürekli yükselip, sürekli düşmez. Hayatı akışına bıraknak lazım. Uzun vadeli bakmak gerekiyor.
    Bak ustte senden once ne yazmislar 3 sene once 20 den maliyetlenmis bir yatirimci ne demis !!

Alıntı Originally Posted by Trendman Yazıyı Oku
    YTD
    Varlık fonu ve inşaat sektörü hisseleri bu ülkede alınacak en son hisseler ama Tkfen o kadar ucuzladı ki (dolar bazlı) ben de dayanamadım girdim. Ama ucuzun ucuzu varmış. Sahtekarlığın dibi yokmuş...vs
    İnşaat demek ---> havuz demek, rüşvet demek, kansızlık demek.
    Ya kol keseceksin, ya da hisseyle hiç ilgilenmeyeceksin. Sahibi elbet yürütür bir gün.

Ben aşağıdaki grafiğe sahip hisseyi alırım (temelde sorun yoksa). Topluyorlar işte. Dibin dibine gelmiş, hacim coşmuş...vs
    Eğer içeride çok çok büyük bir sorun yoksa bu hisse gidecek derim.
    Virüs geçmiş, devletler altyapı harcamalarında çoook büyük planlar hazırlamış, petrol tarihi rekorlara yükselmiş ve senin bölgedeki araplar köşeyi dönmüş...vs Eeee gitmesi lazım. Ama plan farklı.

5. Neye el attıysam hep sahtekarlarla karşılaştım. Arsa aldım sahtekar çıktı, devre tatil aldım sahtekar çıktı, hisse aldım patron sahtekar çıktı. Her işlemde hep mahkemelik davalık mı olacağım?
    Bu ülkede hiç mi helal para kazanmak isteyen Yok.
    Boşuna zengin olmuyorlar işte.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

6.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Varlık fonu ve inşaat sektörü hisseleri bu ülkede alınacak en son hisseler ama Tkfen o kadar ucuzladı ki (dolar bazlı) ben de dayanamadım girdim. Ama ucuzun ucuzu varmış. Sahtekarlığın dibi yokmuş...vs
    İnşaat demek ---> havuz demek, rüşvet demek, kansızlık demek.
    Ya kol keseceksin, ya da hisseyle hiç ilgilenmeyeceksin. Sahibi elbet yürütür bir gün.

Ben aşağıdaki grafiğe sahip hisseyi alırım (temelde sorun yoksa). Topluyorlar işte. Dibin dibine gelmiş, hacim coşmuş...vs
    Eğer içeride çok çok büyük bir sorun yoksa bu hisse gidecek derim.
    Virüs geçmiş, devletler altyapı harcamalarında çoook büyük planlar hazırlamış, petrol tarihi rekorlara yükselmiş ve senin bölgedeki araplar köşeyi dönmüş...vs Eeee gitmesi lazım. Ama plan farklı.

Bu grafiklerden çok daha güzelleri vardı. Hatta yıllar önce çok güzel bir grafikle avladılar bizi. Umarım sizin şansınız iyidir de biz de biraz umutlanırız. Ancak benim yaşadıklarım hep şunu göstermiştir: Patron adam olacak, insan olacak, aç gözlü olmayacak, malına sahip çıkacak. İşte bu noktada kocaman bir sıfır var.

YTD

7. Hisse Dolar bazinda dibe vurmus zaten , burada gelip su fiyatta ucuz yazmak kolay biz de biliyoruz ucuz oldugunu ama 3 dolardan aldigimda da ucuzdu 2020 Ocak civarinda . Haci murat denen serefini *** iblis tarima giriyoruz, ihale seferberligi yapioz ediyoruz diye videolar atiyor socari guzelliyor CFS projesi icin know how ogreniyoruz diyordu aslinda her sey kagit ustunde cok guzeldi , bi de bu gunlerdeki kitlik ve benzeri beklentilerim mevcuttu Gubre tarafina bakinca , sirketin Duran varliklarina bakinca bu kagit en az 5 dolar eder dedim . 27 tl de 19 a dusmustu Bilanco gelecekti iste sene sonunda . Her sene son ceyrekte yaptiklari gibi ilk dumenle orada karsilastim , sonra pandemi patladi ki bi insaat sirketinin basina gelebilecek en kotu olaydi sonrasinda Algyo ya gectim yuzde 50 yapip geri geldim ve bi turlu ne is alabildiler , zarar ustune zararlar yazildi son ceyrekler ovulen tarimda her sene zarar , cfs yatirimi abuk subuk sebeplerle iptal edildi , ne bir sirket ceosunu gorduk , ne patronlari. Geri alim yapmayacakmisiniz dediler yatirim yapabiliriz dendi o da yapilmadi. Artik bu seneki son ceyrek bilancosundan sonra Gordum ki bu Borsada gordugum en haysiyetsiz, onursuz hirsiz surusu buymus. Bu haysiyetsiz ** kurulari patronundan yoneticisine hepsi ayni , Ali Pandir denen mason *** de bunlardan farkli degil , basiretsiz kuklanin teki . Yk baskaninin daha sesini duymadik bi tane bunak oc var basta siz duydunuz mu ?? Ee sen nasil guveneceksin bu sirkete . Elin oglu ne Bilanco gelecegini hesaplio edio projeksiyon yapio sen nasil yapacaksin ? Koymuslar yatirimci iliskilerine de bi tane iyi polis , akil verio bol bol , sirketin butun pisliklerinden haberdar ama ustaca bunlarin serefsizliklerini gizlemekle mesgul . Yani Cok guzel cark kurulmus, cikar bir gun elbet de o zamana kadar paramiz pul olur . Enflasyon etkisini de hesaba katarsam 3.5 dolar altinda Bu seref yoksunlarina lot yok , alttan takviyeye devam batacagini bilsem de devam en kotu fabrikalarina arsalarina ortak olurum . Suc bunlarda degil suc bunlara bu izni veren SPK denen *** kurumda

8.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Hisse Dolar bazinda dibe vurmus zaten , burada gelip su fiyatta ucuz yazmak kolay biz de biliyoruz ucuz oldugunu ama 3 dolardan aldigimda da ucuzdu 2020 Ocak civarinda . Haci murat denen serefini *** iblis tarima giriyoruz, ihale seferberligi yapioz ediyoruz diye videolar atiyor socari guzelliyor CFS projesi icin know how ogreniyoruz diyordu aslinda her sey kagit ustunde cok guzeldi , bi de bu gunlerdeki kitlik ve benzeri beklentilerim mevcuttu Gubre tarafina bakinca , sirketin Duran varliklarina bakinca bu kagit en az 5 dolar eder dedim . 27 tl de 19 a dusmustu Bilanco gelecekti iste sene sonunda . Her sene son ceyrekte yaptiklari gibi ilk dumenle orada karsilastim , sonra pandemi patladi ki bi insaat sirketinin basina gelebilecek en kotu olaydi sonrasinda Algyo ya gectim yuzde 50 yapip geri geldim ve bi turlu ne is alabildiler , zarar ustune zararlar yazildi son ceyrekler ovulen tarimda her sene zarar , cfs yatirimi abuk subuk sebeplerle iptal edildi , ne bir sirket ceosunu gorduk , ne patronlari. Geri alim yapmayacakmisiniz dediler yatirim yapabiliriz dendi o da yapilmadi. Artik bu seneki son ceyrek bilancosundan sonra Gordum ki bu Borsada gordugum en haysiyetsiz, onursuz hirsiz surusu buymus. Bu haysiyetsiz ** kurulari patronundan yoneticisine hepsi ayni , Ali Pandir denen mason *** de bunlardan farkli degil , basiretsiz kuklanin teki . Yk baskaninin daha sesini duymadik bi tane bunak oc var basta siz duydunuz mu ?? Ee sen nasil guveneceksin bu sirkete . Elin oglu ne Bilanco gelecegini hesaplio edio projeksiyon yapio sen nasil yapacaksin ? Koymuslar yatirimci iliskilerine de bi tane iyi polis , akil verio bol bol , sirketin butun pisliklerinden haberdar ama ustaca bunlarin serefsizliklerini gizlemekle mesgul . Yani Cok guzel cark kurulmus, cikar bir gun elbet de o zamana kadar paramiz pul olur . Enflasyon etkisini de hesaba katarsam 3.5 dolar altinda Bu seref yoksunlarina lot yok , alttan takviyeye devam batacagini bilsem de devam en kotu fabrikalarina arsalarina ortak olurum . Suc bunlarda degil suc bunlara bu izni veren SPK denen *** kurumda
    Ortak

Hisse ölmüş durumda da, şirket ne önlem aldı ya da aldı mı meçhul

Sanki halka açık değil de, % 100 patron şirketi mübarek

Neler olup bitiyor bilen yok, YK BAŞKANI ve CEO’yu gören cennetlik. Son rivayetlere göre Malibu’ da iş geliştirme faaliyetlerinde bulunuyorlarmış [emoji849]

Güya CEO yüksek bütçeli bir danışmanlık alıyorlardı, ne oldu ? Bademmmmm

SOCAR, toren, gaz depolama ne oldu? Bademmmmm

Son rivayete göre Pandorra badem bıyık bırakmış ..

Balkon konuşmasına hazırlık

Sayfa 429/805 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •