Sayfa 105/544 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
Arama sonucu : 4351 madde; 833 - 840 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

Zaten adam olsa idi şimdiye kadar uayırımcı bilgilendirme notu yayınlar neyi niye yaptığını geleceğe dönük planlaro vs yatırımcı ile paylaşıldı.
    Bir.çok şirket ve patron var borsada bunu yapan .
    Berna hanıma mail atalı 3 ay oldu. Tık yok.
    Niye?
    Çünkü cevap verecek yüz yok.

Oysa şirket ben şunları şunları değerlemeye tabi tutacağım diyerek bir liste yayınlayamaz mıydı ?
    Bilerek muamma yaratılıyor ki yatırımcı uyanamasın. Hareket tarzı belirleyemesin.
    Burada bu belirsizlikleri yazdım diye bana kızanlar oldu. Yazdım çünkü mantığa ve kurallara uygun olmayan şeyler yapılıyordu.

Normal durumda Şirket şu şu varlıklarımı yeniden değerlemeye tabi tutacağım. Değerleme raporlarını da KAP da yayınlayacağım. Finansal raporlara da şu şekilde yansıtacağım demesi gerekirdi.
    Bilerek çakallık yapıldı

Tahsisli eğer önceden onaylanmış olsa idi değerlemenin hissenin yükselmesine olanak sağlayacak şekilde gelecekti diye düşünüyorum. İşte bu yüzden değerlemeleri bilerek muallakta bıraktı ki böylece kendisine hareket alanı yarattı.

Değerlemeleri şirketi acze düşmeyecek kadar yaptı. Mahkemeden aleyhte karar çıkacağını ve borcun EPLAST'a yükleneceğini de adı gibi biliyordu. Bilirkişi raporunu bize göstermedi ama kendisi görmedi mi?

Bundan sonra nasıl bir hareket tarzı belirleyecek tahsisli onayı ile ilgili SPK kararına bağlı bence. Özetle: Hisselerini geri alırsa farklı almazsa farklı

Konuyu uzattım ama şu fikrimi de belirtip kapatayım.
    Hisseleri 20+ geri alabilirse şirket için olumlu olacaktır. Sonuçta şirkete para girmiş olacak (Şirketin patrona olan borçları silinecek) Bu da olumsuz görünen finansallarda düzelme demektir .

Ben zaman zaman hisseye girip çıktım. Dipte alıp en tepede satmadım ama nominal olarak zarar da etmedim. Bir işlemim hariç. Tahta gerçekten tam kurtlar sofrasına döndü. Döndürüldü yani.

Not. Yatırım tavsiyesi değildir. Uzman değilim. Sadece kişisel izlenimlerimi paylaştım.

2.  Alıntı Originally Posted by dünyalı Yazıyı Oku
    Milleti aylarca bedelli bedelsiz diye beklettiler, yukarıdan millete hisselerini çaktılar. Sonradan sehven veya bilerek bir tabloyu boş gönderdikleri ortaya çıktı. Bu bile tek başına manipüladyına yönelik nduç kapsamında değerlendirilebilir..

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bunların babasıda cezaevinde yatmıştı illegal yolları seviyorlar

Makbul adamlar değil izmir bunları böyle hatırlar bir aralar

Mesut sancak basmaneyi almak istemişti. Ben İzmirli aileyim diye anons yapıyordu. Yazık ettiler kendilerine

Bunun oğlu nasıl bir adam görmezmiş bu kadar yapılan küfürü nasıl kaldırıyorlar torunları da bunları okuyarak yetişiyor şimdi internet çağı yazık

Dedesine demiyormu dede neden hep küfür ediyorlar…

Yazık o çocuklara para her şey değil !

Ben şunu bilirim inanırım bu kadar küfür beddua boş kalmaz illaki bulacak bunları

İnancıma göre düşünüyorum. İnşallah o masum torunlarına ulaşmaz

Yatırımcı arkadaşların bu şekilde hakaret etmelerine küfür etmelerine ilk başta kızardım fakat şimdi karşılık vermiyorum. Hangi birisine bir şey söyleyeyim boşladım özelikle Telegram sayfası çok küfürler oluyor.

Yazık hemde çok yazık

HATIRLAYIN.
    Nafiz Zorlunun bir basın açıklamadı vardı. Hisselerim sattım (%6.2 payı 32tl den aşağıya basarak satmıştı ). geri kalanlarıda yani Holdingdeki payını 480 milyon piyasa değerinin uygun olacağının makul bir seviye olacağını açıklıyordu .

İşte ALGIII
    24 TL fiyatının yatırımcıya alım seviyesi olarak gösterdiği açıklamasının sebebi çok daha iyi anlaşılıyor. Bunların hepsi bu işin içinde ben şahsen bunların hesabını soracağım hisselerinin büyük bölümünü satsamda şart olsun soracağım. İnşallah ey güzel Allahım bunların canını öyle bir yak ki bizim acımız biraz geçsin.

3. Bizde burada ne yalan söyleyeyim
    hep beraber nafiz holdingin başına geçsin diyorduk
    ama yanılmışız.
    Meğerse o da tokatçıymış
    o da ağabeyi ile anlaşarak yatırımcıyı aldatmış

4.  Alıntı Originally Posted by ss.kose Yazıyı Oku
    Bizde burada ne yalan söyleyeyim
    hep beraber nafiz holdingin başına geçsin diyorduk
    ama yanılmışız.
    Meğerse o da tokatçıymış
    o da ağabeyi ile anlaşarak yatırımcıyı aldatmış
    Merhaba,
    Nafiz'in durumu için nezaketle "kuçu kuçu, kuçu kuçuyu ısırmaz" diye yazmıştım da kuçu kuçunun biri bana hırlamıştı.
    Ben de sonraki mesajda "it iti ısırmaz" diye düzeltmiştim.
    Mesele budur, ailecek kendilerini çok küçük düşürdüler.
    Yaaaa.
    Torunları farklı beklemeyin, armut dibine düşer.
    Selam ve saygılarla,

5. Sürece ilişkin bundan önceki KAP açıklamalarımızda yer aldığı üzere; Şirket ortağı Sayın Kemal Zorlu'nun şahsi borcundan şirketin sorumlu tutulması talebiyle açılan T.C. Karşıyaka Asliye Ticaret
    Mahkemesi - 2017/730 Esas Sayılı davada, 2022/16 karar sayılı dosyasından verilen kararda yer alan alacağın tahsili için davacı tarafından Kemal Zorlu ve Egeplast A.Ş. aleyhine Bakırköy 4. İcra Müdürlüğü'nün 2022/2945 Esas Sayılı icra takip dosyası ile icra takibi başlatılmıştır. İcra Müdürlüğü'nce tanzim edilen İcra Emri 15.03.2022 (bugün) şirket avukatımıza tebliğ edilmiştir. İcra takibi ile talep edilen alacak miktarı faizleriyle birlikte 14.390.245,11 USD ve yargılama giderleri-dava avukatlık ücretleri olmak üzere 1.358.133,79 TL'dir. Şirket tüm yasal haklarını kullanarak bir üst mahkemeye başvuracaktır.

15.03.2022 ÖDA 2022/06

6. yeni gelmiş icra. madem danışıklı dövüş yapıyorsunuz bu kadar açık açık yapmayın bari . bilançoyu beklemiş sevgili arkadaşı icra takibi için. Kan işe Kemal kan işe hem de oluk oluk...

7. Merhaba,

Alçak, kalleş diyip haksızlık etmedik...
    Ha, bu kadar alçak olunur mu?
    Siz değerlendirin.
    Halen üst mahkeme diyor, pis adam.
    Şahsi borcun karaktersiz adam, çık insan gibi, sahiplen öde.
    Bir insan ancak bu kadar ihanet eder, hain olur.
    Mundar ettin insanların parasını, zamanını ve beklentilerini.

8.  Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
    Merhaba,

Alçak, kalleş diyip haksızlık etmedik...
    Ha, bu kadar alçak olunur mu?
    Siz değerlendirin.
    Halen üst mahkeme diyor, pis adam.
    Şahsi borcun karaktersiz adam, çık insan gibi, sahiplen öde.
    Bir insan ancak bu kadar ihanet eder, hain olur.
    Mundar ettin insanların parasını, zamanını ve beklentilerini.
    Nakit ödemeyeceğine göre bakalım neyi teminat gösterecek. Mahkemeye itiraz etmesi için bu borca karşılık bir teminat vermek zorunda. Fabrika dışında bu miktarı karşılayan malı görünmüyor bilançoda.

Sayfa 105/544 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •