Sayfa 333/616 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Temel analizci sorun da tam da orda zaten. Diğer sitede 1 senedir gömen tip gk sonrası gelmiş burda güzelleme yapıyor. 2090 yılına kadar bu kağıdı taşırım diyor. Ben buna bozuluyorum, buna deliriyorum.. He desin ki hata etmişim muhteşem insanlarmış eşeklik meğer bendeymiş desin bunu kabul etsin ok. İkiyüzlüymüş der geçerim. Bunun gibi 2 kişi var. Diğer konularda da yazılacak çizilecek çok şey var ama inanın sıkıldım artık…yani yemişim tarım arazisini bunlar konu değildi zaten. Hepimiz gördük dün 3.05 ten nasıl gömdüklerini. Adam diyorki yükselirken ses etmiyon da düşünce neden konuşuyon, şuanda 9 olması gereken kağıt 3,05 olmuş benim övmemi bekliyor. Ordan sözde uzun vadeci ceket sevdalısı çıkıyor 2050 ye kadar burdayım diyor, halbuki gk öncesi yapıştırıp duruyordu. Diğer yandan başka hissede gümleyip zararını burdan çıkaracağını zanneden geliyor, bura darülaceze sanki. Bize niye yük oluyon git başka yere. Ama olur mu bu pdd bu fk ile ucuz zannediyor. Karına bakmaz etmez. Offf offff

2. Tunahan bey ben bu değişimin yaklaşık 8 ay önce yavaş yavaş başladığını yazdım buraya ve bu işe _gömlek değişimi_ olarak belirttim burada. İse yaramaz toprak satışları ise yaramaz kendini donduremez riskli bir fabrika satışı ve CEO ve cfo değişimleri zaten orada da belirttik sayın emin beye yeni gelenlerden memnunuz asıl gömlek değişimi bu aşamadan sonra başladı öncekilerle nasıl böyle konusacsiniz telefon acilmazdi telefon ya telefon, ben yatırımcı ilişkilerini surekli rahatsız eden birisi olarak telefonla ulasamazdim sadece 1 kere 1 maile cevap aldım galiba o zamanlar. Ama daha hiç aramadım ama şüphem yok illaki ulaşırız.

3. Ya arkadaşlar artık yeter ya lütfen şu tartışma ortamı bırakın anlaşılan kimse bir birini anlamaya çalışmıyor... size bu tartışma ortamı HİC BİR SEY KA ZAN DİR MAZ. bilgiler yarissin bilgiler

4. Sadece son bir şey yazacağım toplantı muhabbetini ben kapatacağım. Oraya tartışmak için gidilmedi yönetimin her kademesinin hissenin fiyatından memnun olunmadigi temettü yerine geri alım istenildiği şirketin gelişmelerinden daha erken haberdar olmanız için kap in daha aktif kullanılmasını istenildiği söylemek için gidildi. Ve cevap olarak sizleri anlıyoruz mesaj alındı denildi hemde en üst perdeden haaa mesaj alındı mı gerçekten yada mesaj a cevap istediğimiz gibi mi olacak onu yıllar gösterecek.
    Gidenler kendileri için olduğu kadar sizler icinde gitti gidenleri elestireceginize sizin söylemek istediğinizin en azından bir bölümünü söyledikleri için teşekkür etmenizi bile beklemiyorlar. Ha hala eletriyorsaniz randevu alıp ta yönetime gidebilir olmadı bir sonraki gk ye katılabilirsiniz.

Artık şu gk muhabbetini kapatın önümüzdeki bilancoya yada ülke genelindeki bu hisseyi etkileyecek olaylara yogunlasalim.

5.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Ya arkadaşlar artık yeter ya lütfen şu tartışma ortamı bırakın anlaşılan kimse bir birini anlamaya çalışmıyor... size bu tartışma ortamı HİC BİR SEY KA ZAN DİR MAZ. bilgiler yarissin bilgiler
    Temel analizci konuyu uzatmayacağım, eskilerinde deşmeyeceğim, umurumda da değil beni engellemeleri.
    Sorun şu, Ülkenin ekonomik sorunları var, yabancı gitti, hissede vurkaç cılar kaldı. Diğer patronlar hisse alış programi yaptılar, bizim iyi patronlar , yatırımcıyı vurkaç ciyla başbaşa bıraktı. Bizse hem hissede hem enflasyon karşısında eridik. Şimdi patronların iyi olması bize bir sey kazandırmayacak. Ya iyi patronlar hisse alış programı yapacak, yada siyasette ekonomide değişim gerekecek ki yabancı yeniden gelsin. Polhonun başka bir kurtuluşu yok.Daha öncede söyledim pendik mendil, liman işin hikaye kısmı. Şirket kar etse ne oluyor, verdikleri 00.177.7777 temettü. Alsın başına çalsin. Şirket şuana kadar yönetilmedi .ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

6. Şaka bu herif yaa..
    Ben şirketi ne zaman kötülemişim..😅😅
    Eşşeklik ben de, senin dötünü kaldırıp gitmediğin toplantıya gidip burada yazarak..
    Hedefime gelmezse 2030 a kadar bile taşırım..
    Neyse..

7.  Alıntı Originally Posted by TheTunahan Yazıyı Oku
    Şaka bu herif yaa..
    Ben şirketi ne zaman kötülemişim..😅😅
    Eşşeklik ben de, senin dötünü kaldırıp gitmediğin toplantıya gidip burada yazarak..
    Hedefime gelmezse 2030 a kadar bile taşırım..
    Neyse..
    Rastgele karşıma gelen bir örnek. Ağzını bozmaya başladın bak yine, ceket giyerim bak
    IMG_1586.jpg

8. Burada şirketi kötüleyen cümle hangisi, patrona ve tahtacıya hala laf söylüyorum ki..

Sayfa 333/616 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •