Üretim yerine garanti oy getirdiği için sadaka ekonomisi tercih edildiği için bu kayıp normal diye düşünüyorum,sayıştay raporunda 300 binin üzerinde kişinin hak etmediği halde malül yardımı aldığını ortaya çıkınca verilen araştırma önerisi malum parti tarafından ret edilmiş,gel de bu kişilerin düzenli çalışıp,GSMH ya katkıda bulunmasını bekle.
Başka bir örnek,yaşadığım ilçede tarımda veya vasıfsız işlerde çalışacak eleman bulunamıyor,çalışanda sigorta istemiyor sosyal yardım parası kesilir diye,bir tarafta günde neredeyse 12 saat çalışan A-101 elemanı öbür tarafta anasına baktı diye vs hileli yollarla aynı miktarı yattığı yerden alan şahıs...bunların GSMH laya katkı yapmasını geçtim kan emici sülükler gibi eritiyorlar bence.
Ülkenin geldiği hale bakın...
Olayla ilgili soruşturma başlatan Afgan savcının mütalaasını ilerleyen günlerde Iraklı hakime sunması bekleniyor...
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=404456
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
al sana yüksek teknoloji biz bu kafayla ilerleyebilir miyiz?
https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...urda-14899346/
"Aracı yaklaşık 1 yılda topladık. İlk başlarda maliyet için ufak rakamlar çıkıyordu ancak sonradan motorundan başlayıp komple iç döşemesine kadar detaylandırınca maddi anlamda da yormaya başladı ancak ne kadar yorsa da verdiğimiz emeğin karşılığını aldık. Yaklaşık 300 bin TL para harcadık. Şu anda Ordu'da bu araç tek diyebilirim.
sevgili trakyalı, gsmh yıl içinde üretilen mal ve hizmetlerin değer toplamıdır
ülke vardır hiç bir sanayisi yoktur sadece hizmetle(mesela turizm) önemli hasıla elde eder
bir ülke 75 milyondan 95 milyona çıkıp mal veya hizmetler üretim total değeri bırak artmayı düşüyorsa belasını bulmuş demektir..
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin en düşük emekli maaşlarının artacağını ve detayları 1 Mayıs'ta duyuracağını söyledi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri