Sayfa 155/1000 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Vıop XLI

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku
    bu dolar kuru ile asgari ücret 2004 yılına döndü.

dolar 1.40 iken 302 $ idi..

şimdi ise 312 $ brüt ikiside.

Alıntı Originally Posted by kiraz Yazıyı Oku
    2004 yılındaki USD Satın Alma Gücü, USD Enflasyonu dikkate alırsak;
    2004 yılındaki 302 USD, bugünkü 600 USD diyebiliriz ( yaklaşık )

Kabaca; 600 USD olan asgari ücret, 300 USD'ye geriledi.

Ücretli ve emeklilerin durumunda bunu rahatlıkla görebiliyoruz...

( detaylı hesap yapmadım, durum daha da berbat olabilir,
    örnek verirsek, benim 1995 yılında 30 bin dolara alldığım sıfır daire,
    bugün 180 bin dolar, 27 yıllık eskimiş haliyle)

bugün itibarıyla asgari ücret, 270 dolara düşmüş bu arada
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bugün GARAN değerli olması lazım, devir için son gün.

Muhtemelen geçen gün düşükten birileri aldı devir etti, ortada serbest GARAN hissesi azaldı, 1-2 gün sonra normalleşir.

Belki bugün de spottan alıp, elindekini devir eden fon yöneticileri olur, 1-2 kuruş zarar eder ama ortalıkta GARAN hissesi daha da azalmış olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Finlandiya ve Norveç'e kapı tam kapanmadı.

Hayır dersem belki, belki dersem evet anla stratejisi var bence.

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sen kendi üslübuna bakacaksın önce...az çok bu işe kafa yormuş adama başlangıç için pratik için bu döküman iyi olur falan diye kafa buluyorsun...patates olunca da üslup müslup diyorsun...dökümanı kendin koyuyorsun onda da patates olunca sonra da yanlışlıkla koymuşum cart curt...yanlışlıkla ve PRECHTER...yahu zaten günümüzde EW yi devam ettiren yegane adam PRECHTER...yani koyduğun döküman en doğrusu ve benim dediğimi diyor...

gidipte neowave nelly falan konu dışına çıkma şimdi...

dur kaçma...
    Ben kafa filan bulmadım yahu, masaüstümde duruyor pratik olarak ara ara bakıyorum...güncellenmeli de dedim.

Uzun zamandır yazmıyorum bir sayım paylaşayım belki faydası olur dedim foruma olay nereye geldi.

LD leri de ED leri de bütün formasyonları da iyi derecede bildiğimi düşünüyorum, bu konuda birçok kitap okudum, inceledim, özet geçtim, farklarına baktım, teorinin nereye gittiğine dair değişik düşüncelerim var formasyonlar çeşitleniyor evriliyor v.s.

Patates filan, yakıştıramadım size Sn Türkoğlu. Hayırdır benimle bir derdiniz mi var? Ara ara sayım paylaşıyorum bu topikte, çünkü piyasayı genelde bu topikten takip ediyorum, katkı olsun diye...

' LD nin 1 ve 5 ini üçlü saymışsınız??? ' deseydiniz, direk bu sayım yanlış, yanlış saymışsın, demek yerine (üstelik sen diliyle)

Ben de size,

' Bazı kaynaklarda bu şekilde yeterli görülüyor, sadece 3 İM se LD gerek şartı sağlanıyor ben de bu şekilde kullanıyorum Sn Türkoğlu' derdim. Konu kapanırdı.

Kaçmıyorum tamam, buradayım, buyrun...

5. Neler oluyor
    Garan 15 in üzerine attı

6.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Neler oluyor
    Garan 15 in üzerine attı
    Bence 15 e satacak olan zaten sattı, akşam kapanışa doğru yukarı bir atak gelirse şaşırmam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yanlışa yanlış dedim sadece...derdim falan yok...söylediğim şeyin doğru olduğunu sende biliyorsun...güncellenmeli nedir yahu? EW bellidir kuralları rehber ilkeleri v.s.

günümüzde bir sürü uydurmasyon versiyonu çıkmış ama özü bellidir...

bold yaptığım kısmıda dedim zaten dönüp mesajımı bir daha okuyun...bu sayım yanlış deyip kestirip atmadım neden yanlış olduğunu belirttim...1. dalga a-b-c olmaz dedim...

neyse kolay gelsin...

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Ben kafa filan bulmadım yahu, masaüstümde duruyor pratik olarak ara ara bakıyorum...güncellenmeli de dedim.

Uzun zamandır yazmıyorum bir sayım paylaşayım belki faydası olur dedim foruma olay nereye geldi.

LD leri de ED leri de bütün formasyonları da iyi derecede bildiğimi düşünüyorum, bu konuda birçok kitap okudum, inceledim, özet geçtim, farklarına baktım, teorinin nereye gittiğine dair değişik düşüncelerim var formasyonlar çeşitleniyor evriliyor v.s.

Patates filan, yakıştıramadım size Sn Türkoğlu. Hayırdır benimle bir derdiniz mi var? Ara ara sayım paylaşıyorum bu topikte, çünkü piyasayı genelde bu topikten takip ediyorum, katkı olsun diye...

' LD nin 1 ve 5 ini üçlü saymışsınız??? ' deseydiniz, direk bu sayım yanlış, yanlış saymışsın, demek yerine (üstelik sen diliyle)

Ben de size,

' Bazı kaynaklarda bu şekilde yeterli görülüyor, sadece 3 İM se LD gerek şartı sağlanıyor ben de bu şekilde kullanıyorum Sn Türkoğlu' derdim. Konu kapanırdı.

Kaçmıyorum tamam, buradayım, buyrun...

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence 15 e satacak olan zaten sattı, akşam kapanışa doğru yukarı bir atak gelirse şaşırmam.
    Genel beklentim
    bankalar önderliğinde yükseliş
    yazdığınız gibi
    garanda satan sattı
    yukarı gitmesi daha kolay
    ayrıca oradan gelen büyük bir para piyasada
    bugün kısmında kafamda soru işareti var tabii

Sayfa 155/1000 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız