Sayfa 89/472 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
Arama sonucu : 3774 madde; 705 - 712 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Aslinda bol ciceklenme var gorunuyo zeytinlerde ama siz daha tecrubelisiniz elbette..
    Estağfirullah. Evet trilye ve uslu ağaçları güzel. Fakat domat ve edremitler yok denecek kadar az. Hayırlısı bakalım. Nasipten ötesi yok.Saygılar

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Yarın ist-maltepede EYT mitingi var ...Bakalım ne kadar kişi katılacak...Tüm EYT liler davetlidir

Büyük çoğunluğu AKP-MHP tabanlı olan bukitle bakalım muahlif tarafa geçecekve gerçekten kime oy vermeyeceklerinin sözünü de tutacaklar mı!!!!
    Emniyet kayıtlarına göre EYT MALTEPE MİTİNGİNE katılan 1.792.000 kişi varmış...Bence mevcut ekonomik şartlarıda dikkate alırsak kendi imkanları ile bu kadar insanın bir araya gelmesi toplumun STK lar aracılığı ile hak aramayı öğrendiğinin en güzel örneğidir...

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Emniyet kayıtlarına göre EYT MALTEPE MİTİNGİNE katılan 1.792.000 kişi varmış...Bence mevcut ekonomik şartlarıda dikkate alırsak kendi imkanları ile bu kadar insanın bir araya gelmesi toplumun STK lar aracılığı ile hak aramayı öğrendiğinin en güzel örneğidir...
    Güzeeel.👍. İktidar bu sayıyı dikkate alır diye düşünüyorum. Saygılar

konusan halk biraz daha iyi konusmayi organize etmesi lazim, biraz calisma lazim...

Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Güzeeel.��. İktidar bu sayıyı dikkate alır diye düşünüyorum. Saygılar
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5. Arkadaşlar gerçekten köyümün yada köylerin gözünü seveyim be. Akhisarda 3 lt. süt 37.50tl. Köyde hâlâ 5 lt.si 30 tl. Emekli olunca şehirde yaşamak hayâlim giderek azalıyor. Heleki bu maaşlarla. 1 ay içinde biz ak gök deriz sebzelerimiz olacak. İyide bu imkanı olmayanların vallahi Allah yardımcısı olsun. Belki yanlış düşünüyorum ama böyle dönemlerde çok karamsarlığa kapılıyorum inanın. Teselli ve umut verirseniz sevinirim. Saygılar. Allah'a emanet olun.

6. Litresi 6 TL olan köy kaldı mı? Siz misafir olduğunuz için o fiyata vermişlerdir. Yoksa ineğin yediği samanı karşılamaz.
     Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar gerçekten köyümün yada köylerin gözünü seveyim be. Akhisarda 3 lt. süt 37.50tl. Köyde hâlâ 5 lt.si 30 tl. Emekli olunca şehirde yaşamak hayâlim giderek azalıyor. Heleki bu maaşlarla. 1 ay içinde biz ak gök deriz sebzelerimiz olacak. İyide bu imkanı olmayanların vallahi Allah yardımcısı olsun. Belki yanlış düşünüyorum ama böyle dönemlerde çok karamsarlığa kapılıyorum inanın. Teselli ve umut verirseniz sevinirim. Saygılar. Allah'a emanet olun.

7.  Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Litresi 6 TL olan köy kaldı mı? Siz misafir olduğunuz için o fiyata vermişlerdir. Yoksa ineğin yediği samanı karşılamaz.
    Misafirlikmi kaldı kardeş. 2020 mart yani pandemiden beri 2 gün Akhisarda 5 gün köyde kalıyorum. Valla sütün fiyatı öyle. Şimdilik bende şaşırıyorum ama. Ne zamana kadar böyle satarlar bilmiyorum. Köyde biraz rekabette var tabi. Belki ondandır. Saygılar

8. Bugün itibariyle süt lt si köyde 8 Akhisar da 13 tl. Haadi hayırlı traşlar.

Sayfa 89/472 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •