-
Aynur Doğan'ın hangi müzik alt yapısından geldiğini, geçmişinin kardeş türküler ile başladığını bilmeden, kaç dilde türkü şarkı söylediğini bilmeden.. yargılamak.. pes yani.
-
HDP nin 2018 seçimlerinde aldığı 5.800.000 oyu PKK ya verilmiş gibi kabul etmek... 51 milyon seçmenin oylarının % 11,7 sini alanları PKK ile eş tutmak?.... Buna da pes.
-
https://www.youtube.com/watch?v=VE64jvFU2Cw
Gönül yarası filminden 2005 te gösterime girdi...
Türkçesi:
Dağların incirisin,
Dağların güzelisin,
İncir ağacısın, gam götürensin...
İncirimiz karadır,
Güzelimiz esmerdir,
Damat keyfli biridir,
Kayaların inciridir,
Kayalarn güzelidir,
Yarın bahtınadır,
-
İtirazımız sadece şuna...bu kadar. Derse ki, hata ettim bir terör örgütünün konserine çıkmamalıydım, haydi kadınlar savaşa diye kadınları Türkiye ile PKK ve YPG safında savaşmaya keşke çağırmasaydım, yanlış yaptım, ona bile eyvallah.
-
Benim de itirazım şuna, Diyarbakır'da Şivan Perver, İbrahim Tatlıses'li megri megriyi ne yapalım?...
Aramıza girmiş milyonlarca Suriyeli'yi, sayıları belirsiz Afganı .... ne yapalım?..
-
sürtüşmeye ne gerek var...
karışa karışa hepsi hamur olmuş..
bir taraf az üzümlü bir taraf çok üzümlü..
2019 yerel seçimleri
20.574.371 akp
13,980,640 chp
3.458.631 iyi
3.393.574 mhp
1.969.622 hdp
kaç milyon mülteci! oy kullanacak..
bence 2.9-3.2 arası
neredeyse bir iyi/mhp kadar ek blok geldi..
https://tr.wikipedia.org/wiki/Bir_so...mleri#Anketler
az matematik, yeni seçmen/yaş, neden mülteciler el üstünde tutuluyor belli olur..
legal mi legal...etik mi..değil..
mezarda oylardan sonra, ithal oy...
anketçiler 'göçmen' kısmını pas geçiyor..
demografik yapı değişti.
***çinliler 100 milyon gönderip vatandaşlık başvrusu yapsalar, kökten alırlar...!!!
Memento mori
-
Neyse anlamsız tartışmaya gerek yok, herkesin aklı var, değerlendirmesi de olacak... olmalı.
Esenlikler diliyorum.
-
Bak Kürtçü/Açılımcı efendi,
bu topraklarda Ermenistan Hellenistan isteyenler Kürtlerin iki katı idi ama atalarımız gırtlak gırtlağa ölüm kalım kavgası verdi burası yine Türk yurdu olarak kaldı ve hainler kovuldu. Bu toprakları emaneten alalım Kürdistan istendiğinde verelim diye kanımızı dökmedik alnımızda enayi falan da yazmıyor bizim.. Onun için senin Kürdistan isteyen PKK/hdp'e 6 milyon kişin oy veriyor demenin Türk ulusunun iradesi karşısında hiçbir hükmü yok. Akapenin PKK/hdp'in kapatılmasını engellemesi ne bu partiyi ne de Kürdistan istemeyi yasadışı olmaktan kurtarmaz yalnızca anayasayı hiçe saydığını gösterir. Kürdistan Açılımı yıllarında Akape ile altalta üstüste yaptığınız Megri megrileri de bize örnek içtihat diye kakalayamazsınız. Atatürk Türkiye Türklerindir derken ulusun iradesini açıklıyordu bu irade ancak bizim kökümüz kazındığında yok olur sizde de o kökü kazıyacak maça yok.. ABD Kürdistan kurmak için Türkiyeye saldıracak Suriye ve Irak'da olduğu gibi biz Kürtçüler işgalciyle işbirliği yapacağız Kürdistanı kuracağız diye ham hayaller kuruyorsunuz bunlar daha önce de denendi sonunuz Ermenistan Hellenistan isteyenlerden farklı olmayacak..Korucu Kürtler çatışmalarda PKK/hdp'lilerin leşini aldığında sevince boğulsaydınız işte o zaman Türk ulusunun üyesi olarak kabul edilirdiniz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri