Sayfa 575/1312 İlkİlk ... 754755255655735745755765775856256751075 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Bir kiracıyı sözleşme sonunda açılacak ihtiyaç belirten bir dava ile çıkarmak isterseniz tahliye ne kadar zamanda gerçekleşir? (Bu işin temyizi tahliyeyi durdurur mu?)

Bu konuda deneyimi olan bir arkadaş var mı?

Ev sahibinin o kentte başka bir konutu yoksa, emeklilikte yaşamak şeklinde ihtiyaç belirttiğinde dava lehine sonuçlanır mı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bir kiracıyı sözleşme sonunda açılacak ihtiyaç belirten bir dava ile çıkarmak isterseniz tahliye ne kadar zamanda gerçekleşir? (Bu işin temyizi tahliyeyi durdurur mu?)

Ev sahibinin o kentte başka bir konutu yoksa, emeklilikte yaşamak şeklinde ihtiyaç belirttiğinde dava lehine sonuçlanır mı?
    Ev sahiplerinin gözünü para bürümüş hocam, tamam enflasyondan yüksek yapalım ama ortak bi karar alalım diyorsun ya benim dediğim olur yada mahkeme satılık seçeneğini önünüze koyuyorlar, kiralık ev de olmaması nedeniyle iş orman kanunları gibi oldu artik.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bir kiracıyı sözleşme sonunda açılacak ihtiyaç belirten bir dava ile çıkarmak isterseniz tahliye ne kadar zamanda gerçekleşir? (Bu işin temyizi tahliyeyi durdurur mu?)

mahkemede durumunun "samimi" olduğunu ispatlaması gerekiyor. şu anki konjoktür ev sahibi alehine olduğu için sonuç alamayabilir. yine de forumlar veya tanıdık yerine but tip durumlarda avukata danışılması veya ev sahibi ile anlaşma yoluna gidilmesi kafa rahatlığı için daha iyi bir çözümdür.

4. Dukkan kiralari artmiyor da neden mesken kiralari artiyor?

https://twitter.com/asi_bandirma/sta...01087821594625

5. Bugün 2 dairemin emlak vergisinin ilk taksitini yatırdım… dairelerin güncel değeri 10 milyon vergisi 2500 TL hakikaten Emlak vergisi bedava…200 dolar bile değil…

6.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    2.ci ele bu yeni kredi kampanyasından faydalandırmıyorlar.
     Alıntı Originally Posted by atakanözbaki Yazıyı Oku
    Aynı yerde toprak sahiplerinin dairesi olabilir, onlardan almaya çalışın oda kredi kampanyasına girer.
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Artan gayrimenkul fiyatları neticesinde memur, emekli, özel sektör çalışanı, işçi, asgari ücretli için ev almak neredeyse imkansız bir hal aldı.
    Bir sonraki level;
    Konut kredilerinde vade önce 20 yıla sonrasında 30 yıla çıkartılacak.
    Çıkartılacak ki oyun devam etsin.
    Bu yıl içinde konut kredilerinde vadenin ilk etapta 20 yıla çıkarılmasını bekliyorum.
    Çıksa ne olacak hocam
    Ev almak ile uğraşan biri olarak (0,99'a hakkım var) bu kararı asla desteklemiyorum.
    Bir kere evlere kredi çekemiyorsunuz sıfır evde vergi kaçakçılığı var 1. milyon 350 bin olan dairenin fatura bedeli 270 bin 20 yıl vade çıkarsan ne olacak.
    İlk olarak dairelere astronomik bir zam daha gelecek ev isteyen vatandaş bu hayalinden iyice uzaklaşacak....
    Krediler 1.20 iken ev almaya daha yakındım, 0,99 oldu biraz daha uzak oldum. 20 yıl çıkarsa kesin imkansıza yakın olur artık. Keşke çıkıp faizi düşürdük demeselerdi.
    Ha unutmadan bu ülkede çıkan her yenilik ev sahibi almak isteyen vatandaşa değil, asla değil katiyyen değil. Mütaitlere yönelik, daha fazla zam yapmalarına yönelik. 960 olan ev 1.300 oldu 1070 denilen ev 1520 oldu vs. vs.
    Her zaman söylediğimi yeniden söyleyeyim. Bu ülkenin bencil, çıkarcı, ahlaksız ve hırsız insanlarından nefret ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by kaiserx Yazıyı Oku
    Çıksa ne olacak hocam
    Ev almak ile uğraşan biri olarak (0,99'a hakkım var) bu kararı asla desteklemiyorum.
    Bir kere evlere kredi çekemiyorsunuz sıfır evde vergi kaçakçılığı var 1. milyon 350 bin olan dairenin fatura bedeli 270 bin 20 yıl vade çıkarsan ne olacak.
    İlk olarak dairelere astronomik bir zam daha gelecek ev isteyen vatandaş bu hayalinden iyice uzaklaşacak....
    Krediler 1.20 iken ev almaya daha yakındım, 0,99 oldu biraz daha uzak oldum. 20 yıl çıkarsa kesin imkansıza yakın olur artık. Keşke çıkıp faizi düşürdük demeselerdi.
    Ha unutmadan bu ülkede çıkan her yenilik ev sahibi almak isteyen vatandaşa değil, asla değil katiyyen değil. Mütaitlere yönelik, daha fazla zam yapmalarına yönelik. 960 olan ev 1.300 oldu 1070 denilen ev 1520 oldu vs. vs.
    Her zaman söylediğimi yeniden söyleyeyim. Bu ülkenin bencil, çıkarcı, ahlaksız ve hırsız insanlarından nefret ediyorum.
    0 ev takıntısı yok ise 1 -3 yaşındaki evlere bakın üfe endekslemesinden dolayı kredi ev fiyatında sorun olmaz

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku

%2+%2 alım satım vergisini hesaplayıp (belediye rayicinden satış tutarı üzerinden ) matematik yapılır.
    yaklaşık güncel değerden 1 yıllık kira alacağından feragat edip 7. ay sonunda evi boş olarak teslim alınabilir diye konuşuluyor
    not: şuan belediye rayiç değerleri ile gerçek fiyat paritesi yerine göre x3,x4,x5....
    Son düzenleme : caliagra; 31-05-2022 saat: 09:55.

Sayfa 575/1312 İlkİlk ... 754755255655735745755765775856256751075 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •