Sayfa 430/1000 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Valla burada formasyon falan konuşuyoruz ama kendi vatandaşına çürük, sür.tük diyen bir cumhurbaşkanı tarafından yönetilen bir ülkede kazanmanın da kaybetmenin de tadı olmaz. Tadı kalmadı bu işin. Dava açılabilir mi buna yoksa sorumsuzluk tam dolayı suclanamiyor mu?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yonca 14.86 üzeri saatlik kalabilirse 15.15-15.20 bandı formasyon hedefi.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Taşınan Açıklarda biraz artış var, THYAO HALKB İSCTR PETKM YKBNK ve VAKBN taşınmış, bundan sonra da açıkcıların üzerine gidebilirler,

4. anca seçimi kaybedecek de parti dağılacak da arkasındaki öyle veya böyle hala %30'luk halk desteğini de kaybedecek de... ondan sonra ancak dava mava işleri...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Masa sallana bilir :D
    masaya bi şey olmaz abim sen kendine dikkat et...

6. Ücret, enflasyon, döviz, faiz birbirini besliyor.

Ana girdi olan enerji ve hammadde düşer ise veya 150-200 milyar dolar gelir ise ne ala, yoksa döngüyü tersine çevirmek çok zor.

Ülkenin albenisi çok düştü güven de azaldı. Model ülke filan bence rafa kalktı, dıjj güçler yeni bardakta yeni kola ister bence.

>>>>>>>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...-karari/265113

Denizbank CEO’su Hakan Ateş, Paramedya’ya yaptığı açıklamada söz konusu zam oranının bütçe çalışmalarından hemen sonra belirleneceğini bildirdi.

Hakan Ateş, bankacılık sektöründe personel zammını ilk kez kendilerinin öne aldığını da dikkat çekerek, “Yüksek enflasyon karşısında çalışanlarımızı mağdur etmeyeceğiz. İkinci bir zam için çalışmalarımız başladı. Sahadaki çalışma arkadaşlarımız bizim için çok önemli. Onların yüksek enflasyon nedeniyle mağdur olmamaları için gerekeni yapacağız” dedi.

Denizbank Şubat ayında tüm personellerine yüzde 40 ile 50 arasında zam yapmıştı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Thebigshort abi hoşgeldin, taze mazut koyuyorsun ama sanırım seninki de orijinal değil, biraz gıvamı sulumsu gibi
    En iyi mazut bende
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ben de diyorum ki adam seçime gidiyor kısa vadede kötü ile daha kötü arasında tercih yapıyor, tabii kendi çıkarları çerçevesinde..
    bence o tercihi bile doğru yapamadılar. enflasyonu zıplattık, şimdi de AB resesyona giriyor. Bizim ana ihracatımız AB ülkelerine. Orada talep daralması sanayide duruşlar demektir. O zaman işsizlik üzerine de yüksek enflasyon senaryosu devreye girer.
    Bu ay başı gelen enerji zamlarıyla ve Temmuzda yapılacak asgari ücret zamlarıyla AB ye mal satmak da zorlaşır.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 430/1000 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •