Güle güle size. 6 ay sonra görüşmek üzere
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
Güle güle size. 6 ay sonra görüşmek üzere
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Usd bazlı uzun vadede diplerdeyiz. 38,20 de GAP var onu kapatmaya gidiyor. Hatta 38 bile görme ihtimali var. Sonrasına bakalım. İnşallah yukarı yönde devam eder. Bu arada BofA nın alımları dikkat çekiyor.
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Selam Sn.Yıldız Tozu. Epeydir yazmıyordunuz. Sattınız mı Kront'ları?
Ben tutuyorum hala. Kront ilginç hisse. 5'lerden 80'e borsa hayatımın en büyük kazancını da, 80'lerden 30'lara borsa hayatımın en büyük zararını da bu hissede yaşadım.😊 Borsada iyi hissede beklemek yeterli sanırdım kazanmak için. Er geç değerine ulaşır diye düşünüyordum. Tekniği de pek umursamazdım açıkçası. Ama öyle olmuyor son dönemde. Uygun yerlerde portföy azaltıp artırmak en mantıklısı. Sn.Umut0109 ve Sn.51TARIMDÜNYAM doğrusunu yapıyormuş.😊
Hisse 80'lerdeyken aldığım evin değeri portfoyümün 4'te 1'i falandı. Şu an evin değeri portfoyümün 2 katı.🤣
Slmlar Sn.Forza. Ben ekonomik durumlarımdan dolayı sattım.Acık söylemek gerekirse 80 gitmeden önceki dönemlerdi. Bu nedenle ben göremedim o fiyatları.
Aslında bir arkadaşa bakıp çıkacaktım. Arkadaşı buldum sizede selam etmek istedim. İnşallah bol bol kazanırsınız.
Bende halen yok)
iyiyse alalım
ytd.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
iyi akşamlar bol kazançlar
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
vay bee herkes al sat yapıyormuş..
madem böyle ben de al sat yapmaya gelicem pazartesinden itibaren..
oyle benden kurtuluş yok rahat rahat.
al satçı hissesinde sanırım bir ben enayi mişim bunca zaman sürekli elimde tutarak al sat yapmayarak.
pazartesinden itibaren sadece al sat yapmak için bi miktar parayla gelicem..
Ve sürekli al sat yapacağım bu hissede artık yok oyle alıp elde tutmak .
ee al satçı hissesinde al sat yapılır.
Son düzenleme : lionnes; 04-06-2022 saat: 02:05.
Yer İmleri