akşam islam memiş'in videosunu izledim. kısaca özetlemek gerekirse, altın ve döviz varlıklarının tamamını satabilirsiniz diyor. kendisi de ful tl'ye geçmiş. normalde en sevmediğim şey sat demek ama diyor, bu gün vatana sahip çıkma zamanı, suriye operasyonu bitinceye kadar döviz ve altın alırsam oradan kazanacağım para bana haram zıkkım olsun diyor. ayrıca bu gün bu fiyatlardan satmayanlar ileride fırsat bulabileceklermi göreceğiz diyerek ben buraddayım diye kendinden emin konuşuyor. aralık ayında da satın dedikten sonraki durumu hatırlatıyor. bu kez o kadar keskin düşüş beklemiyor ama 15,85 dolar fiyatının olabileceğini öngörüyor falan. dikkatimi çeken nokta, sanki bir şey biliyormuş gibi ben buradayım diyerek kendinden emin konuşması. kolay klay sat demem ama şimdi diyorum, biraz daha yükseliş olabilir ama aşağı seeviyeler görülecek diyor. linki aşağı atıyorum. oynatma hızını 1.5 yapıp daha seri izleyebilirsiniz. asla yatırım tavsiyesi değildir. dikkatimi çektiği ve benim de kafam karıştığı için paylaşmak istedim
https://youtu.be/EkkNOlZKQAY
Yer İmleri