az kaldı rıza az kaldı
bu işlemlerin yapıldığı genel kurula katılıp sorumluluk davası açmak gerekirdi ama ben genel kuruldan sonra hisse aldım nisanda.. dur bakalım ilerde belki açarız..
az kaldı rıza az kaldı
bu işlemlerin yapıldığı genel kurula katılıp sorumluluk davası açmak gerekirdi ama ben genel kuruldan sonra hisse aldım nisanda.. dur bakalım ilerde belki açarız..
Korkulan olur da kur atağı yersek 2022 bitmeden ;bilançoda zarar yazmamak ve rıza imtiyazları kaybetmemek için yeniden değerleme yapar mı ? yada zarar göstermemek için ne yapabilir ?
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
Sabah tekrardan bir miktar ortak oldum. Döviz kurlari bu seviyelerde kapatirsa ilk çeyrek kadar olmasa da iyi kar gelir diye düşünüyorum.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
temelci twitter tayfası
fon yancıları
oyuncunun elamanları
patron
.......
hepsi tahtaya gelecek![]()
30 haziran kapanışı olsun kurlarda
sermayeye yakın 6 aylık kar gelsin o zaman şenlenir ortalık
teknikçiler dadanırşurayı geçerse buraya gider filan
sonra yılın geri kalanı fiyatlanır![]()
biz de 2.19 maliyetle arkamıza yaslanır filmi izleriz![]()
28/12/2017 tarihinde KAP'ta yaptığımız özel durum açıklamasında bahsi geçen İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazımdirik Mahallesi, 3777 Ada, 5 Parselde kayıtlı bulunan 9,067.73 m² büyüklüğündeki arsa üzerinde Adnan Kılıçoğlu İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret ve Limited Şirketi ile "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzalanmıştır.
Projenin Kasım (2020) ayı içerisinde inşaatına başlanması ve 30 Temmuz 2023 tarihinde tamamlanması planlanmaktadır.
Proje'den sağlanacak kaynak Şirketimizin finansal yükümlülüklerinin azaltılmasında kullanılacak olup gayrimenkullerin satılması ve/veya kiraya verilmesinden elde edilecek gelir Grup'un konsolide cirosunda bir değişikliğe sebep olmayacaktır.
Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
haber 2020 yılından..
Yer İmleri