Sayfa 227/1003 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    İyimser senaryalara ben de inanmak istiyorum ama...

Ya ekonomik kriz bahanesiyle secim ertelenirse???

Ya da iktidar aldığı yenilgiyi kabullenmeyip istabul yenilgisi sonrası tiyatroyu misliyle uygulamaya koyarsa???

Bırakmıyoruz arkadaş yiyorsa gelin alina dönerse iş???
    Son cümle açıkca anayasal düzeni ortadan kaldırmak için darbe yapma suçuna girer. O nedenle asker, polis vs seçimlerle meşruiyetini kaybetmiş bir iktidarın yanında duramaz. Bu ihtimali bence konuşmak dillendirmek bile yersiz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Marjin saatinden sonra da bi halt olmazsa sıkıntı

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Son cümle açıkca anayasal düzeni ortadan kaldırmak için darbe yapma suçuna girer. O nedenle asker, polis vs seçimlerle meşruiyetini kaybetmiş bir iktidarın yanında duramaz. Bu ihtimali bence konuşmak dillendirmek bile yersiz.
    Bunu konuşmak bile ülkenin ne hale geldiğinin göstergesi...
    20 yıldır ülkeyi soyup soğana çevirenler doymadım daha da yiyeceğim demesini meşru hale getiriyoruz.
    Muhalif insanlara bile bu cümleyi aşılamaları ne kadar iğrenç bir durum.
    O zaman ne olur hiç düşünüyor muyuz? Ülkenin iç çatışmaya sürüklenmesi demek bu..

4. Aynen öyle reis.

Avcı hikayesi bitmez ya bende oandemi öncesi 2 tl denrtalb vardı mesela. 50 ye gitti 3 ayda. Mal gibi verdik.

Dediğin gibi biz de öğreniyoruz çok az bile olsa iyi dediysem mutlaka taşıyorum.

Akcay abey sana da katılıyorum. Ben diyorum ki bu taşıma maliyetleri dahil her maliyet çıkacak bir ralli gelecek olması gerekir. Olmazsa da çay demleriz emmi kendimi ülke dışına aldım o anlamda çok riskim yok buradaki para ile de çok işim yok hayırlısı olsun benim temel analizci olarak görüşüm budur

Bu görüşün değişmesi için atıyorum gıdada bile satışların düştüğü bilancolar, iflas eden şirketler filan gerekiyor. Olmaz mı olabilir açık olmak lazım her duruma. Olursa da zaten çok farklı dertler olacaktır.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Doğru hisseyi bulmak çok zor, bence o fk sını tespit ettiğin 20 hisseden sepet yaparsan tombalaya giden hisseyi bulma ihtimaliniz artar
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bence şu an doğru hissede pozisyon alan ciddi servet sahibi olacak vade 2 sene.

Yerliye yedirmezler bence
    Atıyorum 1 ocak 2024
    Endeks 360k bugünden +%50
    dolar 12
    endeks 3$
    Yabancı gelen için %100ün üstünde dolar bazlı güzel getiri.

Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Bunu konuşmak bile ülkenin ne hale geldiğinin göstergesi...
    20 yıldır ülkeyi soyup soğana çevirenler doymadım daha da yiyeceğim demesini meşru hale getiriyoruz.
    Muhalif insanlara bile bu cümleyi aşılamaları ne kadar iğrenç bir durum.
    O zaman ne olur hiç düşünüyor muyuz? Ülkenin iç çatışmaya sürüklenmesi demek bu..
    Zaten onu fiyatlıyor olabilirler. Bu kadar ucuzken halen baskı olmasının başka bir acıklamasinı bulamiyorum. Bi suru afgan suriyeli su bu soktular iceri. Biraktim erken secimi, zamaninda normal secim yapilirsa sukredelim

7. tcell iflasmı etti %40 düşmüş tepesinden...

8. Dolar düşmez. Endeksin yukarıda 2.2 sağlam direnç var hacimli geçerse 3 usd de zaten senin aldığın hisse 5 - 10 kata gitmiş olur.

Bu da parayla olur pars girecek biri gelip alacak. Kim, hangi beklenti ile bu ülkede hangi zamanda alım yapar bu teknik analizcinin işi.

Ben sadece ucuz diyorum belki 3 sene ucuz kalır ne bileyim ben. Şimdiye kadar hiç olmadı max. 12 - 15 ay içinde patladı gitti ama hadi yanılma payı 2 sene diyorum.
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Yerliye yedirmezler bence
    Atıyorum 1 ocak 2024
    Endeks 360k bugünden +%50
    dolar 12
    endeks 3$
    Yabancı gelen için %100ün üstünde dolar bazlı güzel getiri.

Sayfa 227/1003 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •