Sayfa 838/993 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Yazdiginiz ilac antifungal bir krem. Benim kullandigim icin de doktor 1 hafta kullan, gerekirse 1 hafta daha uzat demisti. 1 hafta da cogu gectmisti ama, yine de 1 hafta daha devam ettim.
    Valla travogen travozol aklıma gelmeyen 10 tane farklı krem kullanıp geçmeyen lekeler zalain ile direk geçti. Tatile çıktığımda tüm vucut yanarken o lekelerin olduğu yerler beyaz kalıyordu. Zalain sayesinde olmadı bu sene.
    Bu arada 15 yaşımdan beri mantar ve lekelerle uğraşıyorum, babam bile gençliğinden beri çektim bu sıkıntıyı derdi.

Tek sorunum şu an ayak tırnaklarımdan 2 tanesinde mevcut. İlaç istemiyorum, bu ayak mantar tedavi setleri de işe yaramıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Valla travogen travozol aklıma gelmeyen 10 tane farklı krem kullanıp geçmeyen lekeler zalain ile direk geçti. Tatile çıktığımda tüm vucut yanarken o lekelerin olduğu yerler beyaz kalıyordu. Zalain sayesinde olmadı bu sene.
    Bu arada 15 yaşımdan beri mantar ve lekelerle uğraşıyorum, babam bile gençliğinden beri çektim bu sıkıntıyı derdi.

Tek sorunum şu an ayak tırnaklarımdan 2 tanesinde mevcut. İlaç istemiyorum, bu ayak mantar tedavi setleri de işe yaramıyor.
    Özel sağlık sigortanız sizin var 20 seans lazer tedavisi ile kesin çözüm oluyor ayak mantarı

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Basurda artış beklenşyor ama bizim ayasofya bulduğu yere kekik yağı basıp kurutuyor kekik yağı baskısı bitmeden basur veya covid de artış beklenmiyor.
    Başkan nasıl oldun? Bünye rahatladı mi?

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Başkan nasıl oldun? Bünye rahatladı mi?
    Dün apor topar ankaraya döndüm akşam bi serum vurdurdum bu sabah rahatladım
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Dün apor topar ankaraya döndüm akşam bi serum vurdurdum bu sabah rahatladım
    Akşam vurdurdum, rahatladım.

Serum serum.

Şaka bir yana gelmiş geçmiş olsun.
    Ben de Covid’in 6. Günündeyim. Koku gitmişti yavaş yavaş geliyor yerine.
    Evde takılıyorum işte.
    Selamlar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Akşam vurdurdum, rahatladım.

Serum serum.

Şaka bir yana gelmiş geçmiş olsun.
    Ben de Covid’in 6. Günündeyim. Koku gitmişti yavaş yavaş geliyor yerine.
    Evde takılıyorum işte.
    Selamlar.
    Ben de perşembe sabahı biontech 4. doz aşı oldum. Dün bütün gün her tarafım ağrıdı dayak yemiş gibiydim, 2 kere minoset plus 2 kere de c vitamini eritip içtim. Bugün daha iyiyim ama c vitaminine devam ediyorum. Aşı fena çarptır bu sefer ilk 3 aşıda birşey olmamıştı. (Sebep aşı değil de başka birşeyse bilemiyorum, doktora gitmedim...)
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Miras ortak mal sayılmayacak

Emsal nitelikte bir karara imza atan Yargıtay, eşlerden birine miras olarak kalan mal ya da paranın ortak hesaba yatırılmış olsa bile kişisel mal niteliğinde olduğuna, boşanmada mal paylaşımına dahil edilemeyeceğine hükmetti. Evlilik birliği için harcandığı ispatlanamayan müşterek hesaptaki tüm paranın davacıya ait olduğunun kabul edilmesi gerektiğine dikkat çekildi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...yacak-7265361/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Miras ortak mal sayılmayacak

Emsal nitelikte bir karara imza atan Yargıtay, eşlerden birine miras olarak kalan mal ya da paranın ortak hesaba yatırılmış olsa bile kişisel mal niteliğinde olduğuna, boşanmada mal paylaşımına dahil edilemeyeceğine hükmetti. Evlilik birliği için harcandığı ispatlanamayan müşterek hesaptaki tüm paranın davacıya ait olduğunun kabul edilmesi gerektiğine dikkat çekildi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...yacak-7265361/
    Sene olmuş 2022.Halen mal ayrılığı rejimini uygulamayan birisi varsa da ne biliyim ..

Sayfa 838/993 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •