Sayfa 786/1122 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 6,281 - 6,288 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Asi herzaman var 2 asi şartı var.

2.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Çare yeşil pasaport

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ona da sıra gelir

3.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Geçende bir haber vardı 10 vize basvurusundan 8 i alamiyormus.bende almanın zor olacağını tahmin ediyorum.ayrica 100 euronuzda gider.ayrica uçak bileti ,kalıcak yer rezervasyonunuzu yanar.
    Kalacak yeri booking’ten iptal edilince para iadesi yapılan rezervasyonlardan alırsanız sıkıntı olmaz.

Uçak biletlerinde de var diyorlar ama hiç denemedim. Bir ara bakmıştım bulamadım bile. Bizim şirketlerimiz biraz açgözlü densiz zaten bulsam bile cesaret de edemezdim.

Birkaç sene önce covid yüzünden iptal olan 2 yurtdışı uçak biletim oldu. Birisi lufthansa’dan, öbürü pegasus’tan. Lufthansa kuruşu kuruşuna iade ederken, pegasus vergiyi iade edemeyiz bik bik deyip çok daha az bir tutarı iade etti.

İki Avrupa ülkesi arası için aldığım bileti de kendim sorgusuz sualsiz iptal ettirdim yine. (Aldıktan aylar sonra) Hem de lowcost bir firmaydı.

Ahlak yok ahlak bizde. Kimsede olmadığı için ahlaklı olan da olmayana uyuyor çünkü öbür türlü o da kendini enayi gibi hissediyor.

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Vize de aşi sarti varmi hala ?
    Aşı istemeyen bir tek İngiltere var sanıyorum. Ben de covid başladığından beri süregelen yurtdışı orucumu bozarsam Londra ile bozacağım gibi. Biraz daha UK hissesi alayım da demeddüleri gezimi finanse etsin
    Son düzenleme : Patrick Bateman; 31-07-2022 saat: 16:15.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Kalacak yeri bookingâ��ten iptal edilince para iadesi yapılan rezervasyonlardan alırsanız sıkıntı olmaz.

Uçak biletlerinde de var diyorlar ama hiç denemedim. Bir ara bakmıştım bulamadım bile. Bizim şirketlerimiz biraz açgözlü densiz zaten bulsam bile cesaret de edemezdim.

Birkaç sene önce covid yüzünden iptal olan 2 yurtdışı uçak biletim oldu. Birisi lufthansaâ��dan, öbürü pegasusâ��tan. Lufthansa kuruşu kuruşuna iade ederken, pegasus vergiyi iade edemeyiz bik bik deyip çok daha az bir tutarı iade etti.

İki Avrupa ülkesi arası için aldığım bileti de kendim sorgusuz sualsiz iptal ettirdim yine. (Aldıktan aylar sonra) Hem de lowcost bir firmaydı.

Ahlak yok ahlak bizde. Kimsede olmadığı için ahlaklı olan da olmayana uyuyor çünkü öbür türlü o da kendini enayi gibi hissediyor.
    Booking.com dan rezervasyon iptali olan almıştım.iyi olmuştu.on rezervasyon thy yapıyor.ama galiba cezası var.sonucta zor işler.en zor kısmı vize çıkmazsa.
    Yalniz detay olarak parası odenmemisse vize çıkmama olasılığı olurmu otelin?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bosverin oturun oturdugunuz yerde, gavura para mi kazandiracaksiniz?

Hem bizi istemiyorlar..

Ben istenmedigim yere gitmem.

Versin ABD Kanada gibi 10 yillik o zaman AB vizesi de alirim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Booking.com dan rezervasyon iptali olan almıştım.iyi olmuştu.on rezervasyon thy yapıyor.ama galiba cezası var.sonucta zor işler.en zor kısmı vize çıkmazsa.
    Yalniz detay olarak parası odenmemisse vize çıkmama olasılığı olurmu otelin?
    Şimdiye kadar aldığım bütün schengenleri böyle aldım ben.

İptalli booking.com reservasyonu + iptalsiz normal uçak bileti

Henüz ret yediğim olmadı ama en sonuncuyu 2019’da aldım.

8. Live restorant

Şişli

Çay 28 lira

Sayfa 786/1122 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •