Sayfa 711/813 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    ...Ha satislar artmis diye tl bazli ciroyu bana veri olarak sunarsaniz sadece bu veri tek başına bir anlam ifade etmez bence. Bu konuda laf atmak yerine boyle olmaz soyle olur bu hesap yanlis soyle hesaplamalisin dersenizde severek dinler ogreniriz.
    TL. bazli ciro filan sunmadim ben.

O yazimi hatirlarsaniz, bu petrol fiyat artislari ile bu TL. deger kaybiyle, bunu hesaplamak cok zor dedim.

Nedense bu ulkede yasariz da, Norvec'misiz gibi degerlendiririz.

Adam bu sartlarda buyuyor mu ? Buyuyor.

Bu buyumeyi borcla mi yapiyor ? Hayir oz kaynakla yapiyor.

Enerji ve dovizin surekli sorun oldugu ve olacagi bir ekonomide, GES'e yatirim yapti mi ? Yapti.

Doviz ihtiyaci ( eger varsa ) icin, Cezayir mezayir elinden geleni yapiyor mu ? Bence yapiyor.

Toplam 120 Milyon lot sermaye ile, bu kadar olumsuz kosullarda, alti ayda 60 Milyon TL. kar yazdi mi ? yazdi.

O halde biraz sabretmek lazim.

2. Tamamen mutabikiz Sn Tinaz hasilattan bahsedince ben oyle algiladim galiba saygilar.
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    TL. bazli ciro filan sunmadim ben.

O yazimi hatirlarsaniz, bu petrol fiyat artislari ile bu TL. deger kaybiyle, bunu hesaplamak cok zor dedim.

Nedense bu ulkede yasariz da, Norvec'misiz gibi degerlendiririz.

Adam bu sartlarda buyuyor mu ? Buyuyor.

Bu buyumeyi borcla mi yapiyor ? Hayir oz kaynakla yapiyor.

Enerji ve dovizin surekli sorun oldugu ve olacagi bir ekonomide, GES'e yatirim yapti mi ? Yapti.

Doviz ihtiyaci ( eger varsa ) icin, Cezayir mezayir elinden geleni yapiyor mu ? Bence yapiyor.

Toplam 120 Milyon lot sermaye ile, bu kadar olumsuz kosullarda, alti ayda 60 Milyon TL. kar yazdi mi ? yazdi.

O halde biraz sabretmek lazim.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Patron sirketi dusunsun yeter bence.

GES yatirimi tamamlandi, birim teneke basina dusen enerji maaliyeti dusecek.

O araziyi de sirket adina aldi, ismi mevzubahiz degil, baska biri olsa Bilal adina alirdi.

Gozlerden kacmamasi gereken bir realite var, hukuku olmayan, yonetimi eskiya eline gecmis bir ulke burasi, ben son bilancoyu gordukten sonra buna da sukur diyorum.

Hisse secerken en cok dikkat ettigim konu budur, sirketlerin hakim ortaklarinin durustlugu.

Bence BNTAS goreceli olarak en durust yonetilen sirketlerden biri.

Enerji tasarrufu saglandikca, yurt disi satislar arttikca, ulke ici rekabet ustunlugu saglanacaktir diye dusunuyorum, cunku buyumeyi borclanmadan, organik olarak sagliyor adamlar.

Kimsenin isine karismak gibi bir huyum yok, kim ne derse desin, secim sonucunu gorene kadar tek lot satmam.

Patron şirketi iyi yönetiyor Bunu kimse inkar edemez
    Ama bizim için değil kendisi için

Zamanında

Hisse satmak yukarıdan hisse satmak hepimizin istediii şey gayet normal
    Ama bugün haber gönder yarın tavandan sat
    Yazdıklarınızın bir kısmına uymuyor bana göre
    Ne kadar ky düşündüğü belli

Benim buralardan hisse satmam birilerine ben yiyemedim buyrun siz yeyin demek olur
    Bunu da yapmayacağım

Tahtayı yapanların en çok korktuğu şey yukarıdan mal yemek
    İnlallah yukarıdan yiyecekler malı

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

4. GES'in maliyetleri düşürmede ne kadarlık katkısı olacağı öngörülüyor arkadaşlar?
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

5. 422.500 usd 5 yilda karsilasa yillik 84500 usd fayda sağlar bakkal hesabi aylık 7000 usd civari desek ceyreklik 21000 usd yani bu ceyrek usd 18 den hesaplasak 378000 tl fayda saglayabilir. Bu bizim bakkalin hesabi icinde birsuru detay vardir ve ekstra masrafta cikar o bu derken ceyreklik dusuk bir miktar. Asil onemli husus ilerleyen gillarda AB ye ihracat yapmak istiyorsa yesil mutabakat kapsaminda bu sistemi kurmalıydi. Her türlü iyi bir yatırım.
     Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    GES'in maliyetleri düşürmede ne kadarlık katkısı olacağı öngörülüyor arkadaşlar?

6.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    422.500 usd 5 yilda karsilasa yillik 84500 usd fayda sağlar bakkal hesabi aylık 7000 usd civari desek ceyreklik 21000 usd yani bu ceyrek usd 18 den hesaplasak 378000 tl fayda saglayabilir. Bu bizim bakkalin hesabi icinde birsuru detay vardir ve ekstra masrafta cikar o bu derken ceyreklik dusuk bir miktar. Asil onemli husus ilerleyen gillarda AB ye ihracat yapmak istiyorsa yesil mutabakat kapsaminda bu sistemi kurmalıydi. Her türlü iyi bir yatırım.
    Teşekkürler sayın Bidbas.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

7. Bir kerede donme arkadas devam et 4.35 e kadar en azından. 4.16 destek olur umarim. 4.55 ve 4.75 direncleri var yolumuzda ben 4.75 i gecersek mart 2020 den gelen ana trende geri donecegimizi düşünüyorum sonrasi daha hızlı olabilir.

8. bu kara ne süründürüyolar dunkof boyuna alıyo..

Sayfa 711/813 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •