Sayfa 231/1000 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    ÜLKER bilançoya ben kötü demem.

Zarar etmiş, iyi de demem.

Satışlar artıyor.

Tüpraş 70 lira olduğu zamanlara benzetiyorum, bakın bu holding bu fiyata olamaz, eşyanın tabiatına aykırı, öyle eder böyle eder bi gider arkadan bakarsınız.

Yarın umarım sert satış ile karşılarlar. Bişey deneyeceğim.
    TEKFENİN 3-5 senelik fiyat hareketini incele öyle dene bari , , zira ders gibidir TEKFEN

2.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    TEKFENİN 3-5 senelik fiyat hareketini incele öyle dene bari , , zira ders gibidir TEKFEN
    Tekfen benim borsada ilk güzel kazandığım kağıt. 4 den aldım, 12.5 civarı verdim.

Sonra 20 üstü girdim, kol kestim çıktım.

Tekfen benim temel analizi de konjönktür analizi de öğrendiğim kağıttır.

Kötü söz söylemem, ama şu an elimde mevcut değil.

3. Bir ara Murat Ülker tweet atıyordu, zorla 10 milyon kazandırdılar vs tweet hatırlıyorum.

Eskiden Ülker ve Eti vardı, sonradan çok bisküvi ve çikolata işine giren oldu.

BIM'de eskiden fındıklı çikolata vardı Made in Germany yazıyordu sonradan benzer ambalajda Türkiye'de yaptırmaya başladılar tadı değişince ben artık almadım. Discovery Channel'da Şölen Çikolata belgeseli vardı, beğendim ama borsada yok.

https://www.youtube.com/watch?v=TOmGACM8tAM

OYAK Tadelle ile yine bu işlere girdi, rekabet artınca karlılık azalıyor.

ULKER'in 6 aylık Faaliyet Raporu'ndaki Türkçe'yi beğenmedim, cümlelerde tekrar olduğu gibi amatör bir dil kullanılmış, normalde takmam ama Ülker olunca beklenti daha fazla oluyor.

Mesela Koç Holding 6 aylık Faaliyet Raporu'ndaki dili beğendim, Aygaz başlığında detayları yukarıda verdik deyip geçmiş, aynı şeyi tekrar yazdılar mı merak etmiştim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. TEKFEnin hikayesi , devamlı yükselen hisse yapmışlar sözüyle başlar 27 lere falan gelmiştir
    bir kötü bilanço açıkladı 3-4 sene 13 lerden kurtulamadı daha yeni yeni kendine geliyor
    TEKFEN kesmiyorsa DOHOL da iyi örnektir

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    memedabimi de extension derken yedi noğmızsız pala ama ehdiyar kurt long yapmasa da corttan dayak yememiştir.

Ayular haftaya yavaştan inlerinden çıkmaya başlar mı reis ne dion
    Ayuların hepisi 2880 den sonra kaçtı, rallinin başlarında öylesine ölü kedi zıplayışıdır diyerek hafife aldılar sonra işler farklı bi hal aldı, obo dediler verdiler odunu, grandsupercycle 5.etiketi yapıştırdılar verdiler odunu, sağ kalan ayu kardeşlerimizlen en yakın direnç tespiti yapıcaz ama o kadar zopa yedik ki masaya yaklaşmak iki kilo testis istiyor, bu rallinin adı bofa rallisinden çıktı ölüm rallisine döndü. Şuan hiçbir şey diyemem, ralli devam ediyor şimdilik dönüş için hiçbir emare yok, nerden döner hiçbir fikrim yok, bazı otoriteler bist100 tl bazlı 3500 e gider diyor, bazıları haftaya sert düşüş olur ve millet düzeltme yapıyor diyerek mal almaya lönk yapmaya başlar aldıkça düşer yani dönüş olursa bir daha dönüşü olmaz diyor.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    TEKFEnin hikayesi , devamlı yükselen hisse yapmışlar sözüyle başlar 27 lere falan gelmiştir
    bir kötü bilanço açıkladı 3-4 sene 13 lerden kurtulamadı daha yeni yeni kendine geliyor
    TEKFEN kesmiyorsa DOHOL da iyi örnektir
    DOHOL de 49 kuruştan beri portföyümde. Lanet ettim inat ettim herhalde 6 senedir taşıyorum bir gün ederine satacağım namussuzu.

Bakın tekfen bazı bilançoları ile pahalı oldu ve sattım. Sonra da girmedim. Başkta fırsatlar gördüm.

DOHOL, bırak pahalı olmayı, ederine bile asla gelemedi.

Ben de hiç satmadım. Kah aldım kah az aldım kah para olmadı hiç almadım.

Yani temel analizde, sen ucuz dersin, piyasa görmez belki senelerce görmez ARSAN var mesela bende o da 6 senedir hep ucuz OZKGY var hep ucuz gitmiyor, grafiğe baksan kazndık mı eh kazandık ama hala ucuz, niye satayım ki? Tekfeni sattık, bunları satmadık, satıp pişman olduğum da çok oldu KAREL vardı mesela 1 lira maliyetle taşıyordum, patladı gitti kağıt. Neler kaçırdık kaçırdıklarımız buradan köye yol olur. Sonra always in market dedim işte böyle oldu bizim maceramız...

7. kötü bilanço bir hisseyi düşürür diye bir kural yok elbet , ülker 3-4 sene önce hep 22 lerde dururdu diye hatırlıyorum
    düşecek yeri kalmamıştır belki kim bilir
    TCELL keza öyle bununda düşecek yeri yoktur diye dün aldım , yaşayarak tecrübe edeceğiz var mıymış yokmuymuş
    bilanço 800-900 bekleniyor 500-600 falan gelirse epey basarlar 700 e bişey olmaz

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    DOHOL de 49 kuruştan beri portföyümde. Lanet ettim inat ettim herhalde 6 senedir taşıyorum bir gün ederine satacağım namussuzu.

Bakın tekfen bazı bilançoları ile pahalı oldu ve sattım. Sonra da girmedim. Başkta fırsatlar gördüm.

DOHOL, bırak pahalı olmayı, ederine bile asla gelemedi.

Ben de hiç satmadım. Kah aldım kah az aldım kah para olmadı hiç almadım.

Yani temel analizde, sen ucuz dersin, piyasa görmez belki senelerce görmez ARSAN var mesela bende o da 6 senedir hep ucuz OZKGY var hep ucuz gitmiyor, grafiğe baksan kazndık mı eh kazandık ama hala ucuz, niye satayım ki? Tekfeni sattık, bunları satmadık, satıp pişman olduğum da çok oldu KAREL vardı mesela 1 lira maliyetle taşıyordum, patladı gitti kağıt. Neler kaçırdık kaçırdıklarımız buradan köye yol olur. Sonra always in market dedim işte böyle oldu bizim maceramız...
    üstat sen epey uzuncusun , bu gün bizim menkul değerler mi nedir model portföyünü göndermişler .adamlar Tüpraşı 2009 yılında 6.9 almış o derece yani

Sayfa 231/1000 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •