Originally Posted by
temel analizci
Vallahi sayın kartal ne dediğin tam belli değildi o zaman, pek kimse onemsemedi bu etiketledigin yazının bir zahmet alt 10 yorumuda okuyun arkadaşlar. Size zahmet ne dediğimi anlarsınız. Tek hisseyi mantıksız bulan biri 2 yorum sonra tek hisse ye geçebileceğini söylerse nasıl görüşü destek bulabilir ki?
Şu sayfayi boş bırakmaya gelmiyor hemen karamsarlık aşilayi veriyorsunuz. Bakın twterda Tunahan bey neyi paylaşmış biraz emeğe saygı duyun ve Tunahan beyi beğeni yağmuruna tutun ve emeklerinden dolayı teşekkür edin. Çünkü burada bilgi paylasan çok az kişi bıraktınız. Mesela bende bilgi paylaşma duygusu birakmadiniz. Sepetmis sepet yapsaydiniz hangi diğer hisseniz 5 ayda 3 kat gidecekti.
Bakın sepet muhteşem bir şey evet bende sepeti sonuna kadar savunuyorum ama insan bir hisseden eminse dibine kadar güveniyor ve giriyorsa kimseyi ilgilendirmez sen yap kardeşim sepeti elinden alan mi var.
Burada herkesin tanıdığı bir arkadasta aynı böyle sepetten bahsediyrodu dedim ki gel bana sepete koyacağın hisseyi yaz yazdı ve o dedikleri hala yerlerde polho bakın nerede?
İki durgunlasti ya hisse yazın bakalım sepet diye giderken de yazsaydiniz ya.
Aslında bir sey yazmiyacaktimda Tunahan bey gelişmenin ip ucunu duyurunca bir gireyim dedim hisse nete
***YAĞIZ AT ŞAHLANDIMI DURAK DİNLEMEZ***
Yer İmleri