Sayfa 29/582 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 225 - 232 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    OYAK satışı şimdiye kadar hep fon takasindan düştü.yine öyle olur.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Üstad haklısınız. Hakim sermayedar satmıyor tabii ancak yönetimin geri alım yapmaması üzüyor ve kızdırıyor beni.

2. Hacı her yola varım yeter ki iyi niyet hak ve adalet dolu olsun .. ..bugün napıyoz..

3. Bir sektördesin ve devletin diğer devletlerin aksine yanında olmadığını bilmek... Üzücü tabii...

Çelikçiler benzer senaryonun yaşanmasından endişeli
    Avrupa’da çeşitli ülkelerde kapanan demir çelik fabrikalarının sayısı da her geçen gün artıyor. Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, bu durumun normal şartlarda Türkiye için de bir fırsat olabileceğini, ancak Türkiye’deki çelik üreticilerinin de aynı durumda olduğunu dile getirdi. Doğalgaza ve elektriğe yapılan zamların enerji maliyetlerini artırdığını, bunun yanında sektörün devlet yardımlarıyla desteklendiği Çin, Hindistan ve Rusya’dan çok fazla kütük geldiğini, bu durumun da rekabetçiliği engellediğini dile getirdi. Yayan, “Şu anda AB’nin üretemediğini biz üretelim, diyemiyoruz. Türkiye’de sektörün üretimi ağustosta yüzde 21 düşmüş vaziyette, ihracatı da temmuzda yüzde 60 düşmüş durumda. Bu rakamlar olağanüstü kötü. Şu an bir fırsat olsa bile bu fırsatı kolay kolay değerlendirebileceğimizi sanmıyoruz. Türk çelik sektörü mümkün olduğu kadar diğer ülkelere karşı ayakta durabilme mücadelesi veriyor†diye konuştu.

4.  Alıntı Originally Posted by aktauboy Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, thebigshort abimiz önderliğinde isdemirin spec i biz olalım. Thebigshort abi kamyonu isdemire dayasın, biz de ereğli hisselerimizi satıp isdemir alarak destek olalım. Bugün tavan yapalım mesala....Var mısınız?
    Düşünelim Ama hemen düşünülecek bir şey değil...

5. Ereğli'leri satıp, İsdemir'i tavan tavan yapıp, Ereğli'yi de İSdemir peşinden sürükleme fikri çok mu absürt bir fikir

Tahtayı ele geçirelim? Benim bir kaç büyük abim var, bir kaç yüz milyon koyabilir ortaya onlarla da konuşurum (Burada tahtacıya blöf yapıyorum, belki de yapmıyorum?)

Ereğli'yi de ele geçiririz sonra...

Sonra da yönetim kuruluna müdahale ederiz! Şirket otursun bakalım koltuğunda sonra?

Devrime var mıyız?

6. Bakın biz harekete geçmezsek birilerinin oyuncağı olmaya devam edeceğiz! Bu bir devrimdir, ayaklanmadır, baş kaldırmadır... Ne derseniz deyin! Bundaon sonra şirket düşünsün, tahtacı düşünsün...

7. Ben satmaya başladım %40 isdemir oldu %60 eregli.
    %50 portföyümde %5isdemir vardı .
    %25 isdemir %25 eregli yapacağım.

%25 froto %15 sahol %10 nakit kaldım.
    Dün fırsat vermişti yapı kredi almadım bankalara akıl sır erdiremedik fk 4 olacak iş bankası ve 2023 de kar düşerse cidden SPEK kazığı yiyecekler var. 13 tl işbankası 10 tl geri dönebilir alım riski var cidden...

Sinüs eğri olacak bankalarda 10 -14-12-15-11....bu kafadalar oradaki spekler hep öyleler hep öyle mal para kaldırmışlar piyasadan...tarihsel grafiklerine bakınca anlarsınız bu roket pek HAYRA ALAMET DEĞİL bankalardaki ytd

8. [QUOTE=Deniz Ali;6089514]Ben satmaya başladım %40 isdemir oldu %60 eregli.
    %50 portföyümde %5isdemir vardı .
    %25 isdemir %25 eregli yapacağım.
    /QUOTE]

Daha plan yapıyoruz...

Sayfa 29/582 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz