Sayfa 117/1001 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Viop XLIV

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Görüntüye göre bence Garanti'de yeni bir çağrı vs açıklanacak kısa sürede. Bu kadar hızlı yükselmesi ve belirli bir odak tarafından alınması ona işaret ediyor. Muhtemelen 2022 Eylül bilançosu ile açıklanır.

Geçen çağrı açıklanınca diğer bankalar anında zıplamıştı, o fiyata göre diğerleri şu olur diye bir plan da hazırlanmış olabilir.

BBHT'ye çıkan uzmanlar bu çeyrek bankaların en iyi ve son iyi çeyreği olacak diyor.

Traderlar çok girip çıkıyor, panik halideyken onların hisseleri alındı, diğerleri tok satıcı oluyor genelde.
    abi çağrı işi bitti. yeni bir çağrı mucize olur ki bu çağrıya bile homurdandı şirket hissedarları.
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    abi çağrı işi bitti. yeni bir çağrı mucize olur ki bu çağrıya bile homurdandı şirket hissedarları.
    bu kadar yükselmesi büyük üçkağıt döndüğünün göstergesi maalesef...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

3. Ben longladım ne kadar babayiğitlik göreceğiz bakalım bu alemde tek babayiğit pala.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Var mi longlayan babayigit ?
    Yarin tum bankalar taban olursa endekse etkisi % kac oluyor hesaplayan oldu mu ?

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Batan geminin malları.!!!!
    22 Eylüle az kaldı.!!!!
    Bu kış çok şenlikli geçecek.!!!
    Tsunami tüm hızıyla otobanda.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Bosporos abi zamanlaman mükemmel yine herzamanki gibi, hiç fırsatı kaçırmıyorsun, her düşüşü yakalıyon bea
    Pala senmisin yoksa
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

5. Teknik analiz işi manyaqlıktır bir noktadan sonra.

sürekli olanı değil yerine olacağı görür düşünürsün.

rallide düşüşü düşünürsün

düşüşte yükselişi.

20 YILLIK özet..

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Batan geminin malları.!!!!
    22 Eylüle az kaldı.!!!!
    Bu kış çok şenlikli geçecek.!!!
    Tsunami tüm hızıyla otobanda.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    wayyy flash crash gözükmüyodun ne zamandır

seni görmek moral verdi, zira elimde mal kaldı diye moralim bozuktu biraz, şimdi neşem yerine geldi.. otoban nasıl gidiyo, yolda mı geliyo mu tsunami tüm hızıyla ?

7. Şuan 442.000 i etiketleyip olan dalgayı düşünüp yerine acaba başka dalga açılır mı yı düşünürsün

acaba 3 mü 5 mi düşünürsün.. gene sabah olmaz..

bu dalga ne acaba dersin..

Sonra zabanan hemşire gelir ve bağlarını bir kademe daha sıkar.

vob yapmayın demek yapılamayacağını belirtir. asla başaramazsın bu bir tercih değildir bir bataklıktır. yerine açılacak dalgalar çılgınlıktır... yapabilirsin gibi gelir. asla başaramazsın.

8.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    viop topigine girip dakka başı viop yapmayın diyen arkadaşlarım lütfen bunu yapmayın zira çok itici olmaya başladı.

viop istemeyen yapmaz kimse kimseye zorla baslatamaz bıraktıramaz. herkesin kendi tercihi sonuçta. haber, veri analizi ve değerli arkadaşlarımın yorumlarını okumaya giriyorum her yerde sizin yazılarınız.

lütfen yapmayın...
    Aynen çok tşkler. Niye bir Vop yapmayın sayfası açmazlar sürekli aynı şeyi tekrar edip niye burdalar anlamakta mümkün değil.

Sayfa 117/1001 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •