Sayfa 126/582 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 4655 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by Tungsten Yazıyı Oku
    Sezgin Abi bu FTSE konusuyla ilgili düşüncelerini merak ediyorum. Biraz açabilirmisiniz. Saygılar...
    Bu endeks olayını bende bilmiyorum, tek anladığım, büyüklük olarak isdemir de bu endekse girecek. belki fonlar böyle şeye dikkat ediyordur, mesela çok kurum ereğlinin temettüsünü tahmin ediyor karını tahmin ediyor ama isdemiri sadece ziraat yazıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bu endeks olayını bende bilmiyorum, tek anladığım, büyüklük olarak isdemir de bu endekse girecek. belki fonlar böyle şeye dikkat ediyordur, mesela çok kurum ereğlinin temettüsünü tahmin ediyor karını tahmin ediyor ama isdemiri sadece ziraat yazıyor.
    Teşekkür ederim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Nasıl da kıvırıyor spek...[emoji2]..denemek için satış verdim biraz hemen aşağı çekti..[emoji1787][emoji1787]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Merhaba ,

Gün ortası sektörden taze fiyat bilgileri paylaşalım , izmirli filmaşin kangal demiri üreten firmanın satış fiyatı 790$+kdv , gebzeli filmaşin üretici firma 740$+kdv , yassı üründe ise kocaeli merkezli bir firmadan 0,5mm soğuk malzeme fiyatı 870$+kdv olarak notlarımızı aldık.
    Huzurlu , sağlıklı günler dilerim.

5.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Merhaba ,

Gün ortası sektörden taze fiyat bilgileri paylaşalım , izmirli filmaşin kangal demiri üreten firmanın satış fiyatı 790$+kdv , gebzeli filmaşin üretici firma 740$+kdv , yassı üründe ise kocaeli merkezli bir firmadan 0,5mm soğuk malzeme fiyatı 870$+kdv olarak notlarımızı aldık.
    Merhaba Ereğli ve İSdemir rakamları muhtemelen daha yukarıdadır...
    TEşekkürler bilgi için, arada paylaşırsanız seviniriz...

6.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Merhaba ,

soğuk fiyatında sıkıntı yok, 0,50 zor bir ürün, hatta düşük vermiş. ama filmaşın kdv siz fiyatı bana çok yüksek geldi, bizde yassı baz fiyat 690-720 arası. bu hafta başı 730 du 10-15 dolar geriledi ama aşırı bir gerileme yok, şuan talep zayıf, bekle gör yapılıyor. Tekrar edeyim filmaşin bana çok yüksek geldi, 650 olsa normal derim. İyi fiyatmış.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    soğuk fiyatında sıkıntı yok, 0,50 zor bir ürün, hatta düşük vermiş. ama filmaşın kdv siz fiyatı bana çok yüksek geldi, bizde yassı baz fiyat 690-720 arası. bu hafta başı 730 du 10-15 dolar geriledi ama aşırı bir gerileme yok, şuan talep zayıf, bekle gör yapılıyor. Tekrar edeyim filmaşin bana çok yüksek geldi, 650 olsa normal derim. İyi fiyatmış.
    Sn. Kızıldağ siz daha kapsamlı hakimsiniz piyasalara , nakliye dahil desek yine mi pahalıyız acaba aldığımız fiyatlarda.

8.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Sn. Kızıldağ siz daha kapsamlı hakimsiniz piyasalara , nakliye dahil desek yine mi pahalıyız acaba aldığımız fiyatlarda.
    gebze de düne ait en iyi fiyat 690-695 dolar nakliye hariç olmalı. nakliye yakın yerlere 10-15 dolar, izmire 30-35 dolar isterler. çubuk demire ait fiyatlar güzelmiş yine de, böyle olmasını beklemiyordum.

Sayfa 126/582 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •