Sayfa 154/582 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Çin de metal fiyatlarında az az da olsa gerileme devam ediyor. Buraya etkisi çok değil ama küresel anlamda gerileme görülüyor.
    Piyasa belirsiz bir süre daha belirsizlikler içinde belirecek gibi... İsdemir'in Ereğli'nin en az 2. çeyrek kadar kar getirmesini diliyorum... Umarım öyle olur. (Şu fatura kesimlerinin sarkması biraz fiyatların toparlanması falan derken...)

2.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Hangisi doğrudur bilmem ama buluttan nem kapıyoruz veya herşey fazlasıyla bizi etkiliyor ilk önce.
    bizi kullanıyorlar, endeksi yapanlar tahtaya hakim değiller. bu nedenle temettü olursa bakarız modundalar. bizdeki yabancı temettü için, yerli temettü için. spekülasyon içeren bir olaya dahil olamıyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Piyasa belirsiz bir süre daha belirsizlikler içinde belirecek gibi... İsdemir'in Ereğli'nin en az 2. çeyrek kadar kar getirmesini diliyorum... Umarım öyle olur. (Şu fatura kesimlerinin sarkması biraz fiyatların toparlanması falan derken...)
    her fikre saygı duyarım, ama bana göre ereğli ve isdemirin mevcut fiyatı= sadece ilk iki ceyrek kar rakamı, yani diğer iki ceyrek rakamında flat bir bilanco gelse dahi bu fiyatı izah edebilir. kalan iki dönemi sıfır almak yada sıfır görmek ne kadar doğru olur.

Enerji firmalarında büyük pasta kaçırdık. Şayet orda olup şuan buraya geçseydik 7 sülaleyi temettü emeklisi yapardık.

Herşey güzel olacak.. Kesinlikle Ytd.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5. isdemir 25, ereğli 29 rakamına bir daha dalıp çıksa da üçüncü ceyreğe kadar eski zirvelerin kırılması lazım. nasip kısmet.

bugün ata yatırım cemal bey, yazmıyorum çünkü endeks de düşüş bekliyorum diye bir yazı daha yazmış.

6. İnfo Yatırım #ARCLK ve #EREGL'yi hisse öneri listesinden çıkardı

7.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Enerji firmalarında büyük pasta kaçırdık. Şayet orda olup şuan buraya geçseydik 7 sülaleyi temettü emeklisi yapardık.

Herşey güzel olacak.. Kesinlikle Ytd.
    İnsan bunu düşünmeden edemiyor.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    İnsan bunu düşünmeden edemiyor.
    Bunu bilemezsin ki? Şimdi fırsatları değerlendir ? Ne kaçırdın? Şimdi yok mu benzer bir fırsat... Olan olduktan sonra olanı yorumlamak kolay tabii... Onu alttan alıp zirveden sat sonra düşüğü al ondn kar yaz,sonra gel temettüleri al o arada afedersin pantolonu kaptırmazsan bravo ...

Sayfa 154/582 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •