Sayfa 353/747 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Faiz indirimine piyasa pek tepki vermedi döviz stabil.Ytd

2. Zoren yıllarca 1 tl 2 tl arasında gitti geldi. Bilmem kaç kerede bedelli yaptı. son 1 ayda 4 tl ye geldi. Zoren de enerji şirketi kar edemiyor.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

3. ..................
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

4.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Enerji işinin geçmişte başarısızlık olması gelecek için önemsiz veya değeriz olduğunu göstermez. Bence acil borsayı bırakmalısınız çünkü borsada geçmişe değil geleceğe yatırım yapılır. Bkz. Trcas’ın Kuyucak satışı.
    Siz bu düşünceyle borsayı bırakın bence riskleri söylüyoruz, geçmişteki zararlarını anlatıyoruz. Enerji zarar veriyor firmaya, yüklenmiş olduğu döviz borcundan dolayı, enerji kurulum maliyetinden daha fazla döviz borcu ödedi, daha ne kadar ödeyecek Allah bilir. Eğer enerji işi okadar iyi olsa idi Bir ZOREN ENERJİSA borsanın kralı olurdu.

5.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    önüne gelen temel anliz verilerini değerlendirince sonuç.. ya borçlar dostum hiç buna hiç baktın mı. 2 yılda kaç euro borç ödemiş enerji şirketi ve tekstil şirketi bundan haberin var mı? biraz geri dönük okumayı becere bilse yetenek abidesi dostumuz hepsini yazmıştım halbuki..
    10 yıldır takip ediyorum bu firmayı, borçlarını ödeyecek tabiki, ödemesse şirket kapanır. Sen baktınmı enerji tarafa 4 yılda ne kadar kur farkı ödemiş ve daha ne kadar bu borçlarını ödeyecek?kaç yıllardır temettü vermiyor ama neden ? Yarın olumsuz bir haber gelse dolar 30 tl olsa (ki olabilir burası türkiye) o zaman anlatacaklarını duymak isterim. Siz iyimser olun ben olumsuz. Enerjiyi satsın en kral şirket olur.

6.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    smartg fişekledi.. tebrikler ve teşekkürler
    kmpur'u da es geçmeyelim hocam

3ç bitmesine 6 iş günü kaldı. Euro 3,1% arttı. (2ç 6,66% artmıştı)

Dayanın yiğitler

Dünki rusların seferbeliğinden sonra göçmen rusların uğrak mekanı oldu burası zaten. Biraz daha döviz 4.ç için
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

7.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    ekimde meturcuyum sayın 3:45

seversin
    Karını 3. çeyreğe aktarmasını düşünüyoruz
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

8.  Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku
    Siz bu düşünceyle borsayı bırakın bence riskleri söylüyoruz, geçmişteki zararlarını anlatıyoruz. Enerji zarar veriyor firmaya, yüklenmiş olduğu döviz borcundan dolayı, enerji kurulum maliyetinden daha fazla döviz borcu ödedi, daha ne kadar ödeyecek Allah bilir. Eğer enerji işi okadar iyi olsa idi Bir ZOREN ENERJİSA borsanın kralı olurdu.
    Siz o riskleri söylemeden ben yazdım zaten, o riskler olduğu için bu hisse bedavaya fiyatlanıyor ve o riskler gerçekleşmezse hızlıca 3-4 katına gitme ihtimali var. Ayrıca halka açık Enerjisa, dağıtım ve perakende işinde ve Mndrs’in enerji tarafı ile hiç bir alakası yok. (Borçlu olmasının nedeni de verilen temettülerin, şirketin nakit pozisyonunu düzeltmesine engel olması.) Halka açık olmayan Enerjisa’nın işleri ise bu sene oldukça iyi. Ama kime ne anlatıyorsun, Sahol’ün Enerjisa Üretimi halka arzı olunca belki anlarsınız. 🤣

Sayfa 353/747 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •