Sayfa 338/582 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Oyak hektaşta sattığı lotlarla bizim sektörde geri alım yapmaya başlamasın.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hayaller hayaller

2. Rusya dan ucuz çelik girişini engellerse bunlar engeller
    Ülkemizin sanayisine zarar veren bu durumu şu namertlerin baskılarıyla önleyebilmek çok asab bozucu
    Ülkenin hali bu ama

ABD Maliye Bakanlığı, Ukrayna'yı işgal etmesinin ardından Rusya'ya uygulanan yaptırımları ve ihracat kontrollarını görüşmek üzere Terör Finansmanı ve Mali Suçlardan Sorumlu Müsteşar Elizabeth Rosenberg’in bu hafta Türkiye'ye gittiğini ve Washington'un Ankara ve Moskova arasında artan ekonomik ilişkileri yakından izlediğini açıkladı.

Açıklamada, Elizabeth Rosenberg’in, Pazartesi gününden bu yana Ankara ve İstanbul'da Maliye ve Dışişleri bakanlıklarının yanı sıra özel finans ve ticaret sektörlerinden temsilciler de dahil olmak üzere muhataplarıyla biraraya geldiği belirtildi.

https://www.voaturkce.com/a/abd-mali...t/6797184.html
    Az insan çok huzur

3. Sn. ric. Mel100508 bir ifadesinde 10 yil calistim demisti ve ona istinaden bunu bende "su anda calisiyor musunuz?" diye ordadan sormustum ama teyit gelmedi. Lutfen afaki dayanaklarla bu tur bir yaklasimda bulunup sahsi zor durumda birakmayalim. vesselam.ytd

4. Hızlı başladı bizimkiler, hayra alamet değil

5.  Alıntı Originally Posted by Dagruzgari Yazıyı Oku
    Sn. ric. Mel100508 bir ifadesinde 10 yil calistim demisti ve ona istinaden bunu bende "su anda calisiyor musunuz?" diye ordadan sormustum ama teyit gelmedi. Lutfen afaki dayanaklarla bu tur bir yaklasimda bulunup sahsi zor durumda birakmayalim. vesselam.ytd
    Haklısınız, sildim.
    Kendisi gerek duyarsa yazar.
    Az insan çok huzur

6.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Hızlı başladı bizimkiler, hayra alamet değil
    Ereğli için bugün önemli, İsdemir için bugün iki kez daha önemli.

7. Alman sac üreticileri, (tüketici değil üreticileri) elektik maliyetleri nedeniyle iflastan korkuyor.
    Bu habere göre diyoruz ki, siz üretmeyin, biz üretelim size yardım edelim, elektik maliyetleri düşene kadar kapalı kalın.

8. @AnalystSteel - tell the stupid guy from my old account that many european mills are selling HRC to Turkey now. many deals happened. he thought turkey would sell to europe. lol.

Sayfa 338/582 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •