Rusya dan ucuz çelik girişini engellerse bunlar engeller
Ülkemizin sanayisine zarar veren bu durumu şu namertlerin baskılarıyla önleyebilmek çok asab bozucu
Ülkenin hali bu ama
ABD Maliye Bakanlığı, Ukrayna'yı işgal etmesinin ardından Rusya'ya uygulanan yaptırımları ve ihracat kontrollarını görüşmek üzere Terör Finansmanı ve Mali Suçlardan Sorumlu Müsteşar Elizabeth Rosenberg’in bu hafta Türkiye'ye gittiğini ve Washington'un Ankara ve Moskova arasında artan ekonomik ilişkileri yakından izlediğini açıkladı.
Açıklamada, Elizabeth Rosenberg’in, Pazartesi gününden bu yana Ankara ve İstanbul'da Maliye ve Dışişleri bakanlıklarının yanı sıra özel finans ve ticaret sektörlerinden temsilciler de dahil olmak üzere muhataplarıyla biraraya geldiği belirtildi.
https://www.voaturkce.com/a/abd-mali...t/6797184.html
Az insan çok huzur
Sn. ric. Mel100508 bir ifadesinde 10 yil calistim demisti ve ona istinaden bunu bende "su anda calisiyor musunuz?" diye ordadan sormustum ama teyit gelmedi. Lutfen afaki dayanaklarla bu tur bir yaklasimda bulunup sahsi zor durumda birakmayalim. vesselam.ytd
Hızlı başladı bizimkiler, hayra alamet değil![]()
Alman sac üreticileri, (tüketici değil üreticileri) elektik maliyetleri nedeniyle iflastan korkuyor.
Bu habere göre diyoruz ki, siz üretmeyin, biz üretelim size yardım edelim, elektik maliyetleri düşene kadar kapalı kalın.
@AnalystSteel - tell the stupid guy from my old account that many european mills are selling HRC to Turkey now. many deals happened. he thought turkey would sell to europe. lol.
Yer İmleri