Sayfa 173/1001 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Valla ben Ocak ayında MTV, zorunlu trafik sigortası, kasko, araç muayenesi ve Mayıs'ta emlak vergisini nasıl ödeyeceğim onu düşünüyorum. Duyduklarım doğruysa çok fena zamlar olmuş diyorlar. Gelelim bir başka konuya İstanbul'dan köylerine, kasabalarina dönmek için belediyenin taşınma servisini bekleyen binlerce aile varmış. Taşınma parasını bile ödeyemiyor insanlar. Artık hayat çok daha zorlaşacak.
    Simdi damlar Gidivan ve hiiic bisicik olmaz der.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Şimdi getiriyorlar çok yakın bir gelecekte çoğu köylerine geri dönecek. Yerel halk köyüne kasabasına serpme halk!! şehir merkezlerine. Kendi ülkesinde kendi halkı turist olan tek ülkeyiz. Bizden başka herkes ülkede göbek atıyor. En güzel yerlere de yabancılar gidiyor en güzel yemekleride onlar yiyor en güzel ne varsa onlara güzel. Kısaca hayat onlara güzel

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kabahat sizde dovis kazanmiyorsunuz.
    Bakin Patrick'e adam kurmus tezgahi, catir catir dovis geliri elde ediyor yurtdisi hisselerden, TC hazinesi eurobondlarindan..
    Ya ben?
    Sirket calisacak kar edecek de, gelecek sene bu senenin karinin bir kismini temettu olarak dagitacak..
    Peeeh
    Daha elime gecmeden yaris enflasyon sayesinde eriyor temettumun..
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Valla ben Ocak ayında MTV, zorunlu trafik sigortası, kasko, araç muayenesi ve Mayıs'ta emlak vergisini nasıl ödeyeceğim onu düşünüyorum. Duyduklarım doğruysa çok fena zamlar olmuş diyorlar. Gelelim bir başka konuya İstanbul'dan köylerine, kasabalarina dönmek için belediyenin taşınma servisini bekleyen binlerce aile varmış. Taşınma parasını bile ödeyemiyor insanlar. Artık hayat çok daha zorlaşacak.
    Bu dediklerine yeniden degerleme deger artis orani kadar zam gelir..
    Muhterem ve musfik reyizimiz onu indirmeye ve artirmaya yetkilidir..

2022 yılı üçüncü geçici vergi döneminde uygulanacak yeniden değerleme oranı % 92,93 (yüzde doksaniki virgül doksanüç) olarak tespit edilmiştir. 30 Eyl 2022

Yeniden değerleme orani nasil hesaplanir?
    YENİDEN DEĞERLEME ORANI NASIL HESAPLANIR? Yıllık olarak belirlenen yeniden değerleme oranı; ilgili yılın Ekim ayından geriye doğru 12 aylık dönemin endekslerinin aritmetik ortalamasının, bir önceki yılın Ekim ayından geriye doğru 12 aylık dönem endekslerinin aritmetik ortalamasına bölünerek bulunmaktadır.12 Eki 2022

Ben esas arac kasko policesi ve martta dolacak olan ozel saglik sigortasi policesinden endiseliyim.

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ancaaaak muhterem ve musfik reyizimiz vergi dilimlerini bu oranda artiracak mi bakalim yoksa daha dusuk oranda artirip da daha cok vergi mi toplayacak?
    2021 ve 2022 gelir vergisi dilimlerini yeniden degerleme deger artis orani ile bir karsilastirin bakalim.

Syg,

Geçen yıl ekimde 800 tl ödediğim zorunluya 2.500
    1.700 ödediğim kaskoya 3.800 ödedim. Kaskoda %60 hasarsızlık indirimin üstüne %50 personel indirimim vardı. Yoksa 7.000 den aşağı ödeme olmayacaktı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ancaaaak muhterem ve musfik reyizimiz vergi dilimlerini bu oranda artiracak mi bakalim yoksa daha dusuk oranda artirip da daha cok vergi mi toplayacak?
    2021 ve 2022 gelir vergisi dilimlerini yeniden degerleme deger artis orani ile bir karsilastirin bakalim.

Syg,
    Son 10 yıldır ne yaptılarsa aynısı olacak.
    Geçen yılı hatırlayın vergi dilimlerindeki artış yeniden değerlemenin çok altında kaldı
    bir halt olacağı yok.

7. Enflasyon hedeflemesini %5 olarak yapıyoruz kira artış oranını %25 yapıyoruz ama yeniden değerleme oranını %95 belirliyoruz. Vatandaş hep kemer sıkıyor ama enflasyon mücadelesi tek taraflı olmaz. Verilen hedefler yılın ilk ayında boşa çıkıyor zaten. Enflasyonla mücadele için önce devletin öncü olması lazım.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Genelde ulus hal den kelle paça alırlar siyah torba vardır ellerinde
    Çoğunluğu hacı bayramda hayır için bedava dağıtılan lokma helva bazen tavuk pilav yada döner ekmek için iner ulusa öğle namazına müteakip bedava dağıtılan hayırlar için birbirlrini ezerler yedikten sonra hava güzelse banklarda 2 saat lak lak eder güneşlinir giderler. Küçük gördüğümden hor gördüğümden değil çoğu 65 yaş üstü maaşı alan ve bedava kartla gezen insanlar ağızlarından reisten başka cümle çıkmaz. Ülkenin bu hale gelmesinin en büyük sebebi bunlardır.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 173/1001 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •