Sayfa 218/584 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    Geçen yıl 9.ay kari Ne kadardı?
    Beklenti neydi ?

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ortalama beklenti 687 milyon net kâr yönündeydi. Gerçekleşen ise 1.17 milyar olmuş. Bu anlamda baya beklenti üstü denilebilir ama aracı kurumlar bu kadar vergi geliri yazacağını tahmin etmiyordu büyük ihtimalle. Fark muhtemelen o kalemden kaynaklanıyor.

Geçen sene üçüncü çeyrek 2 milyar net kâr rakamı vardı, net vergi geliri ise 175 milyondu. Bu sene ise üçüncü çeyrek kârı 1.17 milyar, net vergi geliri ise 775 milyon. Yani geçen senenin aksine kârda düşüş var ve olan kârın da çok büyük kısmı vergi geliri kaynaklı. Keza dokuz aylıkta geçen sene toplam 4.7 milyar net kâr varken, 500 milyon net vergi gideri bulunuyordu. Bu sene 3.1 milyar net kâr var. Bunun 2.6 milyarı vergi geliri. Yani utanmasa kâr etmeyecek. Geçen seneyle arada uçurum var. Devlet resmen vergi gelirleri yoluyla sübvanse ediyor gibi bir tablo görünüyor. Nereden peydah oldu bu bilmiyorum ama şu bir gerçek geçen seneye göre kâr üretme kapasitesinde ciddi düşüş mevcut.

2.  Alıntı Originally Posted by çulsuzBorsacı Yazıyı Oku
    Ortalama beklenti 687 milyon net kâr yönündeydi. Gerçekleşen ise 1.17 milyar olmuş. Bu anlamda baya beklenti üstü denilebilir ama aracı kurumlar bu kadar vergi geliri yazacağını tahmin etmiyordu büyük ihtimalle. Fark muhtemelen o kalemden kaynaklanıyor.

Geçen sene üçüncü çeyrek 2 milyar net kâr rakamı vardı, net vergi geliri ise 175 milyondu. Bu sene ise üçüncü çeyrek kârı 1.17 milyar, net vergi geliri ise 775 milyon. Yani geçen senenin aksine kârda düşüş var ve olan kârın da çok büyük kısmı vergi geliri kaynaklı. Keza dokuz aylıkta geçen sene toplam 4.7 milyar net kâr varken, 500 milyon net vergi gideri bulunuyordu. Bu sene 3.1 milyar net kâr var. Bunun 2.6 milyarı vergi geliri. Yani utanmasa kâr etmeyecek. Geçen seneyle arada uçurum var. Devlet resmen vergi gelirleri yoluyla sübvanse ediyor gibi bir tablo görünüyor. Nereden peydah oldu bu bilmiyorum ama şu bir gerçek geçen seneye göre kâr üretme kapasitesinde ciddi düşüş mevcut.
    Hem ekimde hem aralıkta 2 zam yapmış olacak
    Son çeyrek favök de ciddi düzelme var
    Kur artışı, seçim sonrasi dengeye oturursa
    1 milyar $ esas faliyet kari yazar 2023 de.
    Zaten benim yatirimin amacı 2023 2024 ve 2025 temettüleri ile ana parayi kurtarmak
    Bu Bilanço son kötü bilanco olur
    Balibalar için 3 aylık toplama süresi başladı..

Sn culsuzBorsaci teşekkürler

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Beklentinin iki katı kar. 9 milyar yatırım. Sasanın masanın 40 sene sonraki yatırımları satın alınıyor ama ttkom çöp seviyesinde işlem görüyor. Bu ne biçim borsa.. hadi jöleli şu lisansı uzat artık. 9 milyar yatırımı biz yapıyorsak bu işin kaynağında biz yemeliyiz...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

5. Tcell de olamasa yanmışız.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. Tcell tavan oldu, vay beeee.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tcell tavan oldu, vay beeee.
    Ne yapmaya çalışıyorlar. Bi yukarı bi aşşağı. Benim 500 bin lota göz diktiler galiba. Ağa 30 dan aşşağı artık bakmam bile...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

8. Namussuz MORUKLAR temmettuyle 8 e dusurdunuz simdi gecen yildan beter bilancoyla cikartiyorsunuz,paratar adisiniz .

Sayfa 218/584 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •