Sayfa 421/1011 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    akçansa mardin çimsa nuh .bu 4 ünü bilirim en iyi gerisini bilmem.

Hayatımda en gıcık olduğum birleşme oyakc birleşmesi.resmen ocağıma kibrit suyu döktü.çimentolar aarsı arbitraj yapardım.artık eskisi kadar yapamıyorum maalesef.
    Dün yazdım alpere ama oralı olmadı.3 rakam yazmıştım
    Evet en iyileri yazmışsın,Mardin Oyak oldu hantallaştı.
    Bursa çimentoyu da bu listeye eklemek lazım..
    Bursa çim.Batının hatasına düşmedi bedelli sermaye artırarak özkaynakları ile borçlanmadan yatırımını bitirecek.
    Cemtaş ve Liman para basıyor.
    Düşünce portföyüme tekrar alırım.(13-17 sent aralığında)

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Vakıfbank aldıysa vkgyo nün malları Araplara gider
    Dedim ya var bi hazırlık am ne.?

YTD

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Evet en iyileri yazmışsın,Mardin Oyak oldu hantallaştı.
    Bursa çimentoyu da bu listeye eklemek lazım..
    Bursa çim.Batının hatasına düşmedi bedelli sermaye artırarak özkaynakları ile borçlanmadan yatırımını bitirecek.
    Cemtaş ve Liman para basıyor.
    Düşünce portföyüme tekrar alırım.(13-17 sent aralığında)

YTD
    abi çimentocu duayeninden çekmedim kimseden çektiğim kadar

çimentaş operasyonu vardı zamanında.tahsisli üzerine tahsisli tahsisli üzerine tahsisli...

evet çimentaş büyüdü sağlamlaştı ama bizde senetden afaroz edildik haliyle h.a oranı kuşa döndü.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    abi çimentocu duayeninden çekmedim kimseden çektiğim kadar

çimentaş operasyonu vardı zamanında.tahsisli üzerine tahsisli tahsisli üzerine tahsisli...

evet çimentaş büyüdü sağlamlaştı ama bizde senetden afaroz edildik haliyle h.a oranı kuşa döndü.
    Akgerman ailesi Çimentaşı İtalyanlara sattı,İtalyanlar Yönetim giderleri ile tüm karlılığı sömürüyor,halka açıklığı çok düşük,spekülasyona açık.(galiba devlet uyardı bunları)ilgi alanımın dışında.
    Kars ve lalapaşa da fabrrikalar ne durumda bilemiyoruz.?

YTD

Akgerman ailesi Çimentaşı İtalyanlara sattı,İtalyanlar Yönetim giderleri ile tüm karlılığı sömürüyor,halka açıklığı çok düşük.(galiba devlet uyardı bunları)ilgi alanımın dışında.

YTD
    ben açıkcası şu an tam bir şaşkın ördeğim.son 24 saatde olanları okuyamıyorum.siyaset ilgi alanım hiç olmadı.en zayıf olduğum taraf.önümü şu an göremiyorum. inşallah netleşirse geç kalmadan pozisyon alabilirim.
    ne diyosun abi sen son 24 saat hakkında kısaca fikirlerin endir bu konuda?

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    ben açıkcası şu an tam bir şaşkın ördeğim.son 24 saatde olanları okuyamıyorum.siyaset ilgi alanım hiç olmadı.en zayıf olduğum taraf.önümü şu an göremiyorum. inşallah netleşirse geç kalmadan pozisyon alabilirim.
    ne diyosun abi sen son 24 saat hakkında kısaca fikirlerin nedir bu konuda?
    Tüsiad çılar rahatsız,gençler kaygılı,vatandaş ekmek peşinde.!
    Bizler işimize bakarız,siyaset yapacak yaşta değilim artık.
    Hele ki forumlarda siyaset hakkında yazmak anlamsız,zamanında gerçekleri dile getirdim,en çok cezayı ben almışımdır bu forumda.

YTD

7. Hisse.net Borsa forumunda en zararlı topik ''Dolarda yükseliş kaçınılmaz''
    Borsa yatırımcısını çok tedirgin ediyorlar.

YTD

Tüsiad çılar rahatsız,gençler kaygılı.
    Bizler işimize bakarız,siyaset yapacak yaşta değilim artık.
    Hele ki forumlarda,zamanında gerçekleri dile getirdim,en çok cezayı ben almışımdır bu forumda.

YTD
    yok abi bende zerre siyasete girmem.uzakdan yakından alakam yok.sadece haber akışı çok yoğun olunca insan merak ediyor.
    saolsun arkadaşlar bugün yardımcı oldular istinaf nedir vs vs...o anlamda ....

Sayfa 421/1011 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •