aynen günlük long oldu, flat, short oldu shorta geç,
şimdi aralık vade zaten bitiyor, artık palanın cebinde, bunu alacak cebe atacak, sonra şubat vadeden itibaren aynen bu dediğinizi kovalayacağız, 41 haftanın haftaları tükendikçe short özellikle daha bir ağırlık ağırlık kazanacak,...
ama bir 4 cent veya 5.5/6 cent ihtimali var, ekonomi bom bok ama ihtimal var, niye çünkü fırsat kurda kuşa fırsat sunulmuş,..istikamet mecburi olmuş her yer kapalı, bit pazarına nur yağmış,..o nedenle,
ama biz genede 7 kasımcı olduğumuzdan short sinyal geldimi affetmiyoruz günlükte o tarafa dönüyoruz ciddiye alıyoruz sinyali, çünkü TR nin bütün salakları borsada ve toplu haldeler,
herkes birine bir hisse söylemiş sanki, adam controlmatik almış hemde 60 tl den, 230 olmuş oradan %9 aşağı basmışlar panik yapıp bana soruyor ne yapayım diye, ben hisseyi ilk duymuşum bu arada, ..bilmem etmem, amk, viob çuyum ben,..
düşünebiliyormusunuz,..bana soran % 400 karda,..
biz korkudan alamıyoruz, koyun olan, az biraz salak olan , başkasına soran tavsiye alan malı götürmüş,..
bunlar daire yazlık falan filan almadan ağalar palalar bunlara bir çullanmalılar öncelikle,..
Yer İmleri