Sayfa 80/100 İlkİlk ... 3070787980818290 ... SonSon
Arama sonucu : 793 madde; 633 - 640 arası.

Konu: VBTYZ - VBT Yazılım A.Ş.

Keko hocam teknik olarak buralar dip diyebilir miyiz

2.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Keko hocam teknik olarak buralar dip diyebilir miyiz
    bence öyledir...önce 80 leri gördükten sonra düzeltmeye girdi , 50 leri de dip edinip yavaş yavaş toparlanıyor...çanak formasyonu yaparak çıkıyor...çanak derinliği 80-50= 30 dur...yeni hedef teknik olarak 80+30=110 tl dir ...benim temel olarak bulduğum hedefler ile uyumludur...son çeyrekte gelecek bilançoyu da görmek lazım...süpriz barındırma ihtimali var....güzel ve süpriz gelirse ?? hedefler daha da yüksek olabilir...sabır ile bekleyip görmek lazım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Yatırımcılar tribundeler anlaşılan çok fazla yorum yok.Dün sonlara doğru güzel direnmişti açıkçası.

4. Sessizce bekliyoruz...patron 4 kilit personele toplam 150 bin lot vermiş...inşallah onlarda satmaz sahip çıkar

5.  Alıntı Originally Posted by yolcuuu Yazıyı Oku
    Sessizce bekliyoruz...patron 4 kilit personele toplam 150 bin lot vermiş...inşallah onlarda satmaz sahip çıkar
    bence bu yıl güzel işler çıkardılar ..bu yüzden de patron onları ödüllendirdi...gerçekten de ilk üç çeyrek cirolarına baktığımızda sırası ile 67 mil...141 mil...240 milyon ciroları görürüz...

oyda geçen yıl sırası ile 32 mil....24 mil...23 milyon olarak gerçekleşmiş idi..

görüldüğü üzere ortada muthiş bir başarı var...patron da onları ödüllendirdi...bana göre bu lotlar buralardan satılmayacak...çünkü buraları teknik olarak önemli diplerden biridir...benim tahminim 100-150 aralıklarından satılacak...bakalım görelim neler olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

keko yine yerini almışsın bende diger köydeyim.

7.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    keko yine yerini almışsın bende diger köydeyim.
    o köy de iyidir dostum..yalnız ben patrondan dolayı ve dolaşımdaki hisse adetinin burada daha az olmasından dolayı vede vbtyz de son üç çeyrektir gittikçe artan cirolardan dolayı vbtyz de potansiyeli daha çok görüyorum...

diğer köyde ise ilk üç çeyreğin ciroları birbirine çok yakın ama onda da kar marjı yüksek..

8. Ülkenin en köklü firmaları ile iş yapıyor olmaları bence ciddi bir artı.Bu arada patronda cidden çok cömertmiş insallah o kilit calisanlar firmayı zirvelere taşırlar.

Sayfa 80/100 İlkİlk ... 3070787980818290 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •