Sayfa 383/892 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    sunjunior tamamen muamma , ciro hedefine hiç konmamış gibi görünüyor. yıllık 67000 satış hedefi var. herkes 20bin dolardan hesapladı ama hedef tutmayabilir, bayi kar payı verilecek gibi sebeplerden 10 binden hesaplayalım. 670 milyon dolar ediyor. buda yaklasık 13 milyar , gesan payı 7 milyar yaklaşık ediyor. en ihtiyatlı hesapla bile 7 milyar sunjunior cirosu gelse bana göre 12-13 milyardan aşağı ciro gelmemeli.
    bilançoları tek tek takip etmeye çalışacağız..zaten sunjunior çok büyük bir beklentidir...tek başına bile büyük cirolar yapabilir...geçen zaten burada paylaşmış idim..almanyada benzer işi yapan firmanın piyasa değeri 2,2 milyar dolar olmuş (41 milyar tl ) ...tüm gesanın bile şu anki piyasa değeri 27 milyar tl civarı...kısacası potansiyel çok yüksek..gesan her yıl katlamalı büyüyecek görünüyor...artık piyasa aylar sonrasını mı yoksa yıllar sonrasını mı önceden fiyatlar bilemem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şu anda elimde eski maliyetli gesanlarım var bir de 57,10 maliyetli vbtyz hissem var...bakalım nasipte neler olacak ??
    Sayın keko teknosadan çıktınız mı...
    Vbtyz ı ben de biraz taşıdım. 20 lerde maliyetine geri vermiştim. Patronu biraz farklı gelmişti o dönem...

3.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    sunjunior tamamen muamma , ciro hedefine hiç konmamış gibi görünüyor. yıllık 67000 satış hedefi var. herkes 20bin dolardan hesapladı ama hedef tutmayabilir, bayi kar payı verilecek gibi sebeplerden 10 binden hesaplayalım. 670 milyon dolar ediyor. buda yaklasık 13 milyar , gesan payı 7 milyar yaklaşık ediyor. en ihtiyatlı hesapla bile 7 milyar sunjunior cirosu gelse bana göre 12-13 milyardan aşağı ciro gelmemeli.
    Patronun ihtiyatlı rakam telafuz etmesi daha iyi ve gerçekçi bence. Daha yukarılarda hedef koyup biraz aşağısında gerçekleşse olumsuz gibi algılanabilir.

4. en güzeli fren li gitmek daha önceki yıllarda da bir çok hissede aşırı yuksek beklenti hayel kırıklıklarına yol acıyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Sayın keko teknosadan çıktınız mı...
    Vbtyz ı ben de biraz taşıdım. 20 lerde maliyetine geri vermiştim. Patronu biraz farklı gelmişti o dönem...
    teknosa 32 tl yi görmesine rağmen ben 28,60 ortalama ile sattım...çok baskı olunca dayanamayıp realize oldum...ama satmış olmama rağmen yakından takip ediyorum..çünkü güzel beklentili bir hissedir...o hisse hakkında geçmişte söylediklerimin arkasındayım...teknosayı sattığım sermayem ile biraz hovardalık yapayım dedim...bu yüzden de vbtyz aldım...vbtyz de de gelecek görüyorum...yeter ki biriler kasten kıllık yapmasın... 57,10 maliyetim var...hisse sığ...umuyorum ki göze batmamışımdır...orada da gesanvari kap haberleri var...küçük sermayeli olmasına rağmen büyük iş kapları atıyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    teknosa 32 tl yi görmesine rağmen ben 28,60 ortalama ile sattım...çok baskı olunca dayanamayıp realize oldum...ama satmış olmama rağmen yakından takip ediyorum..çünkü güzel beklentili bir hissedir...o hisse hakkında geçmişte söylediklerimin arkasındayım...teknosayı sattığım sermayem ile biraz hovardalık yapayım dedim...bu yüzden de vbtyz aldım...vbtyz de de gelecek görüyorum...yeter ki biriler kasten kıllık yapmasın... 57,10 maliyetim var...hisse sığ...umuyorum ki göze batmamışımdır...orada da gesanvari kap haberleri var...küçük sermayeli olmasına rağmen büyük iş kapları atıyor...
    Hayırlısı olsun dostum. Herkes kısmeti neyse onu yer..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Şirketimiz ile GİRİŞİM ELEKTRİK SANAYİ TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. arasında KDV hariç 9.507.146,74 ABD Doları bedel üzerinden güneş paneli satışına istinaden yurtiçi satış
    sözleşmesi imzalanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

AKIYOR MASALLAH
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

8. Bu kadarlık panel ne kadarlık projede kullanılacak acaba.. Gesan işler o kadar yoğun ki diyor yakında panel fabrikamı devreye sokacağım ama acelem var diyor sanki..

Sayfa 383/892 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •