Sayfa 635/990 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Yerim senin agresifliğini...ha beni daha önce bulaştıklarına benzetme..Bu ego ne?

Sana bu olursa ne yapılır diye adam gibi sordum..Burası kamuya açık platform..NEZAKETLE HER TÜRLÜ eleştiri yapılabilir.
    elinde tuzlukla millete salça olmaya çalışan sensin ben gelmedim sen atladın tuzlukla bak .
    ego mu önce aynaya bak sen sabah akşam yazdıklarını oku , hep aynı seneryolar vıop yapmayın de sonra şort long 200 vs anlat sonra çık bize akıl ver.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi çok başarılı biri ama bugün agresif göründü gözüme
    Bozkurt senin yaş kardeş oğlan büyük para getirdi dedin ya dedesi mi vermiş harçlık

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi çok başarılı biri ama bugün agresif göründü gözüme
    yok agresif değil hatta tatildeyim sağlığım iyi şükür ama Abka 2 gündür kaşınıyor graf attım buraya tamam bakmazsın okumazsın arkada 2 graftada bunun salçalığı var bana salça olacak adamın önce bir analizi olucak bozkurt sorduk analizi olan varmı diye sesi çıkmadı şimdi çıkmış eleştircem diye dolaşıyor okuduğunuda anlamadan FORMASYON bu kırılım belirtilmemiş herşey orada
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Endeksi alan-satan kurumlar

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt senin yaş kardeş oğlan büyük para getirdi dedin ya dedesi mi vermiş harçlık
    47 yaş
    Yolun yarısını geçtik, dedesinden biriktirdiği harçlıkları napim diye bana getirdi,yılların borsacısıyızya o yüzden bana danışıyor olmalı, kestirmeden nasıl fakir olunur tecrübe edecek
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sabah bir ekran paylaşmıştım.(görseller olumlu-olumsuz fazla dikkat çektiğinden siliyorum)...

dün alınan poz.lar 6150 -6200 ARASI ..stoploss. dünkü bıst100 zirvesinin geçilmesi(5568)

.Kanımca stoploss olursam 60-70 puan zarar oluşur..(makas daralacağından)

Bu yöntemin artısı; belki de tek poz. da 1.000 puan gelir..ama eksisi; trade imkanını kaçırmak ve stoploss olup zarar etmek..

stoploss olmazsam uzlaşmaya giderim
    .

alçalan tepeler ve 2 bacaklı formasyona oynuyorum..

sp500 de max. tepki 4150 beklerim..sonra global+yerelle: VOLTRAN OLUŞSUN..Globale bakıp temmuz diyen...PAPAZ HER GÜN EKMEK YEMESİN..

Bu bir hayaldir.Zaten hayalini kurmuşsan gerçekleşmezmiş.

3 kere batmış adamdan elektrik almak isteyen ..buyursun alsın..

adios...
    24 OCAK MESAJI..

DİYECEĞİ DEDİM VE ÇEKİLDİM..O mesaj orada onun için alıntıladım ..senaryom bu iken arkadaşlar rahatsız olmasın diye tekrarlamadım..maliyet belli-stoplos belli vade belli...

ha...asla viobu önermem...16 yılımı inkar etmemek,çöpe atmamak için KERHEN İŞLEM YAPIYORUM..

7. BAKIN HELE YÖNETİCİMİZ MedwiG, de geldi sukunet lütfen

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,131
    Blog Entries
    1
    Ortam gergin...

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme