Sayfa 47/662 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 369 - 376 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. 2021 yılı aralıkta 2022 için yazdıklarınıza 180 derece ters yazıları şimdi 2022 için yazıyorsunuz 2023 içinde farklı olmaz.

Pekte konuşulacak birşey yok gerisini de zaman bize gösterecek.

İş bankası Yönetimi bu sene Gk da kardan 1,5 mlr Tl deprem yardımı yapılmasını gündem maddelerine ekleyin.

https://www.youtube.com/watch?v=utolcOw2ydM
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Öte yandan dün getirilen "mülkiyetinde herhangi bir pay bulunan yatırımcıların, söz konusu kıymetlerin satışını sadece ilgili kıymetlerin bulunduğu yatırım kuruluşları üzerinden yapabileceğine" dair uygulama da bugünden itibaren sonlandı.

Bunu kaldırdınız çok mu önemliydi dümenciler dışında kime ya da piyasaya ne faydası oldu?

Bana hiç lazım değil mesela bu. Alacaksam paramın olduğu yerden satacaksam malımın bulunduğu kurumdan satıyorum.

SPK olarak iyice şaşırdınız artık.

Sırf işlem hacimleri artsın diye bu al takke ver külah peşinde olanlara bakalım daha ne kadar destek olacaksanız.

Nasıl olsa piyasanın çoğu bazı şeyleri anlayacak bilgi düzeyinde değil.

Şu gün bile bunun derdine düşmüşsünüz ya gerçekten pes.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Öte yandan dün getirilen "mülkiyetinde herhangi bir pay bulunan yatırımcıların, söz konusu kıymetlerin satışını sadece ilgili kıymetlerin bulunduğu yatırım kuruluşları üzerinden yapabileceğine" dair uygulama da bugünden itibaren sonlandı.

Bunu kaldırdınız çok mu önemliydi dümenciler dışında kime ya da piyasaya ne faydası oldu?

Bana hiç lazım değil mesela bu. Alacaksam paramın olduğu yerden satacaksam malımın bulunduğu kurumdan satıyorum.

SPK olarak iyice şaşırdınız artık.

Sırf işlem hacimleri artsın diye bu al takke ver külah peşinde olanlara bakalım daha ne kadar destek olacaksanız.

Nasıl olsa piyasanın çoğu bazı şeyleri anlayacak bilgi düzeyinde değil.

Şu gün bile bunun derdine düşmüşsünüz ya gerçekten pes.
    İşleri güçleri dümencilere kol kanat gerip onlara yol verecek kararları çıkarmak.. Milletin can derdinde olduğu şu günde hangi arada derede bunu düşünmüşler..Yazık ya bu millete..

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Maalesef depremden zarar gören, hayatını kaybeden, yaralanan çok sayıda insan var. Dilerim bunun acısı kısa zamanda atlatılır, yaralar bir nebze de olsa sarılır, gelecekteki depremler için önlemler şimdiden alınmaya başlanır.

Borsaya gelince, bu tür doğal felaketlerin hemen ertesinde borsada satıcılı bir seyir olur ve bu durum bir kaç hafta sürebilir. Ancak bu durum sizi satış yapmaya sevk etmesin zira deprem gibi yüksek boyutlu doğal felaketler gevşek para politikası izlenmesine vesile olur ve bu da borsa için pozitiftir. 17 Ağustos 1999 depreminden hemen sonra borsa 1 aya yakın bir süre boyunca ciddi bir satış yemişti ve akabinde 100 endeks 6000 e düşmüştü. 5 ay sonra Ocak 2000'de ise 100 endeks 20600 e çıktı yani %250 prim yaptı. Elinizdeki malı böyle bir ortamda satmaktan imtina etmek mantıklı olur çünkü geçmişteki felaketler ertesi borsanın çizdiği yolu biliyoruz.
    Bu yazdıklarıniz kendi görüşünüz mü?

Konjonktür tamamen farklı.
    Bir tarafta ecevit hükumeti seçim kaybetmeyi göze alıp depremden hemen sonra eyt saçmalığıni iptal etti.
    Ulke biraz da olsa nefes aldi.

Bu hükumet ne yapiyor, -55 milyar rezerv ile seçilebilmek için eyt çıkartıyor.

Kötü gunler geride kaldı şimdi daha kötü günlere..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    Bu yazdıklarıniz kendi görüşünüz mü?

Konjonktür tamamen farklı.
    Bir tarafta ecevit hükumeti seçim kaybetmeyi göze alıp depremden hemen sonra eyt saçmalığıni iptal etti.
    Ulke biraz da olsa nefes aldi.

Bu hükumet ne yapiyor, -55 milyar rezerv ile seçilebilmek için eyt çıkartıyor.

Kötü gunler geride kaldı şimdi daha kötü günlere..
    depremden dolayi eyt iptal olabilir

6.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    depremden dolayi eyt iptal olabilir
    Hiç sanmıyorum.

Tek dertleri tekrar seçilmek

7.  Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    Bu yazdıklarıniz kendi görüşünüz mü?............Kötü gunler geride kaldı şimdi daha kötü günlere..
    Görüşlerimi değil, geçmişte yaşanmış benzer olaylarda piyasanın verdiği tepkileri dile getirdim.

AKP işini bilir hiç merak etme. Allah kısmet ederse Sn Erdoğan kazanacak seçimi. Ekonomistim dedi ve faizleri %9 a indirdi, şimdi daha da indirecek Allah'ın izniyle. Gerçi enflasyon patladı gitti, halkın alım gücü büyük darbe yedi, zengin daha da zenginleşti, fakir çok daha fakirleşti ama bunlar önemli değil. Türk halkını manipüle etmek kolaydır, işte AKP buna banko oynamalı ve oynayacaktır da. Ne yalan söyleyeyim, son 3 yılda AKP'nin uyguladığı politikalar yüzünden ana servetimi oluşturan gayrimenkul ve kurumsal türden aktifler reel bazda ciddi oranda arttı. AKP'nin "baklava börek makarna yiyerek kilo verme" diyetine benzeyen stratejisinin yarattığı yüksek enflasyondan çok nemalandık. Hamdolsun, Allah razı olsun onlardan. Benim de dahil olduğum, ülkenin en tepesindeki %1 lik servet diliminde olanlar AKP'nin yanlış stratejileri sayesinde servetlerine servet kattı son 3 yılda. Bu süreçte en alttaki %50 lik kesim çok daha fakirleşti ama bu mevzu bizi pek ilgilendirmiyor çünkü AKP'yi iktidar yapan bu en alttaki %50 lik kesimin ta kendisidir; kendi düşen ağlamaz. İşte o yüzden ben menfaatim gereği Sn Erdoğan'ın seçimi kazanmasını çok arzu ediyorum, böylece en tepedeki %1'lik grup servetine servet katmaya devam eder. Ha bir ihtimal Sn Erdoğan seçimi kazanamayabilir, böyle bir şık için B planım da hazır bunu da söyleyeyim.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Görüşlerimi değil, geçmişte yaşanmış benzer olaylarda piyasanın verdiği tepkileri dile getirdim.

AKP işini bilir hiç merak etme. Allah kısmet ederse Sn Erdoğan kazanacak seçimi. Ekonomistim dedi ve faizleri %9 a indirdi, şimdi daha da indirecek Allah'ın izniyle. Gerçi enflasyon patladı gitti, halkın alım gücü büyük darbe yedi, zengin daha da zenginleşti, fakir çok daha fakirleşti ama bunlar önemli değil. Türk halkını manipüle etmek kolaydır, işte AKP buna banko oynamalı ve oynayacaktır da. Ne yalan söyleyeyim, son 3 yılda AKP'nin uyguladığı politikalar yüzünden ana servetimi oluşturan gayrimenkul ve kurumsal türden aktifler reel bazda ciddi oranda arttı. AKP'nin "baklava börek makarna yiyerek kilo verme" diyetine benzeyen stratejisinin yarattığı yüksek enflasyondan çok nemalandık. Hamdolsun, Allah razı olsun onlardan. Benim de dahil olduğum, ülkenin en tepesindeki %1 lik servet diliminde olanlar AKP'nin yanlış stratejileri sayesinde servetlerine servet kattı son 3 yılda. Bu süreçte en alttaki %50 lik kesim çok daha fakirleşti ama bu mevzu bizi pek ilgilendirmiyor çünkü AKP'yi iktidar yapan bu en alttaki %50 lik kesimin ta kendisidir; kendi düşen ağlamaz. İşte o yüzden ben menfaatim gereği Sn Erdoğan'ın seçimi kazanmasını çok arzu ediyorum, böylece en tepedeki %1'lik grup servetine servet katmaya devam eder. Ha bir ihtimal Sn Erdoğan seçimi kazanamayabilir, böyle bir şık için B planım da hazır bunu da söyleyeyim.
    Ne kadar samimi bir itiraf!

Söylediklerinize bir cümle hariç katılıyorum. Hani "yanlış stratejileri sayesinde" demişsiniz ya, yanılıyorsunuz, hiç de yanlış değil, izlenen strateji (!) gayet bilinçli bir tercihin sonucu.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

Sayfa 47/662 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •