Sayfa 7/45 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Deprem ve piyasalar

1. Üniversiteler uzaktan eğitime geçmiş, kyk yurtlarında depremzede kalacakmış onun için... Vah ülkem vah ne günler yaşıyorsun.

Cumartesi Antepe gitmiştim. Orada depreme yakalandık ama çok şükür iyiyiz, bizim bina sağlam durdu. Ancak yine de binalara giremedik. Gelene kadar bi inşaatın barakalarında kaldık. Dün akşam da İzmire geldik. Arada borsaya bakmak aklımıza gelmedi. Bir şok da bugün bakınca yaşadım. Bu nolmuş böyle. (

3. istanbuldayım, Gölcük depreminde o kargaşayı yaşadım ama çok büyük bir farkla. Etrafımızda yıkılan bina yoktu. Öyle olduğu halde büyük travma olmuştu. Sizin yaşadığınızın tarifi imkansızdır eminim (
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Allah kimsenin başına vermesin...Çok kötü bir şey...O gece inanılmaz bir dehşeti yaşadık ....Hiç bir şey gözünüzde kalmıyor...Bir-bir buçuk dakika geçmiyor..Eşyalar bir bir yıkılırken, ev gidip gidip geliyor. .Çok zor dostlar...Uzunca bir süre atlatmam çok zor ..çıkınca cevrenizde haykırislar,aglamar..gece yarısı karanlık ...gün ışığıdiginda gelen haberler...çevredeki yiklan binalar...Söz bulamıyorum

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    Başınız sağ olsun ağabey.
     Alıntı Originally Posted by snkleyp Yazıyı Oku
    Sn.fedoramca başınız sağ olsun.
    Başın sağolsun....Çok üzüldüm... muhtemelen bizim mahallede yıkılan 12 katlı apartman...Ben Antakya'da yakalandim ama Adana dada mahalledeki binadir muhtemelen..yurt mahallesinde

Alıntı Originally Posted by temettuverimi Yazıyı Oku
    Fedoramca başın sağ olsun kardeş. Allah kalanlara sabır versin.
    Sağolun Amin.

Allah kimsenin başına vermesin...Çok kötü bir şey...O gece inanılmaz bir dehşeti yaşadık ....Hiç bir şey gözünüzde kalmıyor...Bir-bir buçuk dakika geçmiyor..Eşyalar bir bir yıkılırken, ev gidip gidip geliyor. .Çok zor dostlar...Uzunca bir süre atlatmam çok zor ..çıkınca cevrenizde haykırislar,aglamar..gece yarısı karanlık ...gün ışığıdiginda gelen haberler...çevredeki yiklan binalar...Söz bulamıyorum

soz kalmadi abi.coluk cocuk kurtulduk cok sukur ama hisim akraba konu komsudan vefat cok.hatay ve maras cok kotuymus.sizin gibi hatayda yakalanip adana ya donen komsular var.hatay cok cok fenaymis.gorsel medya bakmamaya gayret ediyorum.fotograflara bakamiyor insan.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,105
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    soz kalmadi abi.coluk cocuk kurtulduk cok sukur ama hisim akraba konu komsudan vefat cok.hatay ve maras cok kotuymus.sizin gibi hatayda yakalanip adana ya donen komsular var.hatay cok cok fenaymis.gorsel medya bakmamaya gayret ediyorum.fotograflara bakamiyor insan.
    Antakya bitik .inan anlatmam bile çok zor.bogazim düğümleniyor.

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Antakya bitik .inan anlatmam bile çok zor.bogazim düğümleniyor.

abi sen hem calistigin icin hataya hemde yasadigin icin adanaya hakimsin.sizin icin cok daha zor hissedebiliyorum.rabbim tum afetzedelere yardim eylesin.yardima vesile olanlardan binlerce kez razi olsun.tel ile kimi arasam vefat eden en azbir akrabasinin ismini soyluyor.aman yarabbim.
    Son düzenleme : pisyedili01; 11-02-2023 saat: 16:28.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. https://www.oyak.com.tr/haberler/oya...em-bolgesinde/

5 milyon litre yakıt sağlanmış. Tamamını okuyun. Oyak reklam yapmaz, iş yapar.

Sayfa 7/45 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •