Sayfa 23/45 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Deprem ve piyasalar

Konut sektöründe kazanç az çok belli ama risk belli değil yok denecek kadar az....Hükümet bu cazip sektörün aslında kolay yer olmadığını bununda bir bedeli olacağını müteahhitlere kanunlarla yasalarla anlatmalı....herşeyin bir bedeli olduğunu müteahhitlere anlatmalı....bu işin sonunda işini doğru yapanla yapmayanın ayırt edileceği yıllar geçsede belli olacağı müteahhitlere anlatılmalı...Bu riskleri bilerek insanlar müteahhitlik işine girişmeli...Bina yıkıldı benim bir suçum yok deyip de 3-5 yıl ceza alıp çıkılamayacağını bilmeli müteahhitler..Yüksek kazanç beklentisinin riskininde yüksek olduğunu müteahhitlere anlatmalı hükümet...denetimler ile çözüm işi zor daha keskin önlemler ilave edilmeli....bina yıkıldı mı kaç daire var paraları müteahitten tahsil edilmeli...

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bir türlü travmayı atlatamamisim... Halbuki iyi olduğumu düşünüyordum. Çevre il müdürlüğünden hasarsız raporu verdiler binaya eve geçtik.. Ama bir acaip oldum. Uyumak istemiyorum... Canim çok sıkkın.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dostum inan sen içindesin yaşıyorsun senin için daha zor ama emin ol bir haftadır deli gibi geziyorum kendi ailemizi yakınımızı kaybetmişim gibi üzülüyorum...ne yediğimiz ne içtiğimiz ne uyuduğumuz belli hayatın boş olduğunu anlıyorum...

3.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Katılıyorum crushing....Baykal chp deyken chp ye oy veriyordum şuan chp ile uzaktan yakından ilgim yok niye Kılıçdaroğlu gibi biri olduğu için... tam tersine muhavazakar partiye oy veriyorum. yaşam şeklim vs. hiç uymamasına rağmen...Baykal bir liderdi kılıçdaroğlu lider değil diğerleride aynı liderlik vasfı yok....
    Öyle söyleyince Erdoğan'ın belediye başkanı adaylığını hatırladım o zaman adamı basın çok karalıyor

Tiye alıyordu bizde rehah adayı için onlarla aynı düşünüyorduk

Ama başkan seçildikten sonra icraatlarıyla farkını gördüm

Sende muhafazakar olmamana rağmen oy veriyorsun çünkü yapılanlara reel bakabiliyorsun

Muhalifler reosin yaptığının onda birini bile yapabilse taktir ederim

Ama yok adamlar yıkım ekibi...

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bir türlü travmayı atlatamamisim... Halbuki iyi olduğumu düşünüyordum. Çevre il müdürlüğünden hasarsız raporu verdiler binaya eve geçtik.. Ama bir acaip oldum. Uyumak istemiyorum... Canim çok sıkkın.

kolay degil dostum.ben de uyuyamiyorum sarjim bitene kadar forum okuyorum.ustelik evde bile degilim tek katli bir yerdeyim.siz hataydamisiniz adanada misiniz .(hasarsiz raporu verilen yer)bize henuz gelen giden yok.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku

Bu kadar kısa sürede atlatamazsınız zaten çok normal

Bende artık işsizim muhtemelen evsiz de olabilirim hasar tespiti yapılmadı

Çocuklar bir yerde

Eğitimleri ne olacak

Bu travmayı anlatabilecekler mi

O yüzden benimde canım çok sıkkın..

Nasıl ki araba kaza yapınca kasko arabanın parasını veriyor binalar içinde devlet niye mesuliyet alsın...Birileri mal alıp satacak ama olumsuz birşey olunca kabak devlete patlayacak bence yanlış... evi yapıp satan müteahhit alan vatandaş derdi olumsuz durumda çeken devlet. Bu derdi binayı yapana yüklemek gerekiyor....Bir yakınımız abd de ehliyet almak çok basit dedi...ehliyet almak basit ama adam öyle kurallar getirmiş ki haybeden ehliyet almak insan istemiyormuş...cezalar çok ağırmış...adamlar ehliyeti veririm ama kurallara uymasan inek gibi sağılırsın demiş kısaca buna benzer bir yapı olmalı....yoksa denetim vs. ile bu iş zor çözülür kiminin cebi kiminin cüzdanı işi devreye giriyor olmuyor...

Alıntı Originally Posted by Crushing Yazıyı Oku
    Bu kadar kısa sürede atlatamazsınız zaten çok normal

Bende artık işsizim muhtemelen evsiz de olabilirim hasar tespiti yapılmadı

Çocuklar bir yerde

Eğitimleri ne olacak

Bu travmayı anlatabilecekler mi

O yüzden benimde canım çok sıkkın..
    Hayat inişli çıkışlı mücadeleden vazgeçmemek gerekiyor...Aile yerinde mi önemli olan o...Mal mülk geri gelir bir şekilde...Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama bende yaşadım işsizlik sürecini.... iş buldum aileme uymadı şehir değişikliği yapamadım işsiz geçen bir 4 yıl oldu az kazandık az yedik ama bir arada kaldık...Sonrasında işe girdim durumu düzelttim borsaya ciddi ağırlık verdim kısaca hep mücadele ile geçiyor hayat..Benim en büyük hedefim mal mülkten ziyade kızımı iyi bir meslek sahibi yapmak başka bir hedefim yok...İyibir meslek sahibi oldun mu hayatta daha sağlam durursun onu anladım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,106
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    kolay degil dostum.ben de uyuyamiyorum sarjim bitene kadar forum okuyorum.ustelik evde bile degilim tek katli bir yerdeyim.siz hataydamisiniz adanada misiniz .(hasarsiz raporu verilen yer)bize henuz gelen giden yok.
    Adanadayım... ama galiba antakyanın etkisi sürğyor dostum..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 23/45 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •