Konu: HALKB - Halkbank
5 lirani vereyim de defol git kardesim
15.02.2023
SAAT 21: 20
15.02.2023
SAAT 21: 20
Ozan bu tarz durumlar çok yaşandı. 2006 da dyhol, sonra Vestel. Her yerde yapandı. Vestel hisseyi 0,90 kuruşa düşürdü, kimse katılamasın diye kendine özel 1 lira değer ile tahsisli yaptı. Sonra temettü veren en iyi şirket oldu. Halkbank da artık bataktan çıkmıştır. Devasa bir düşen trend sonlandı. Teknik önce 50 lirayı çağırıyor. Yazılan çizileni fazla dikkate alma.
Sayın ÇAKIR24; BAK İÇTENLİKLE yazıyorum, medyah battım-golds hissesinde battım.Kimseyi suçlayacak kadar küçülmedim-kendim aldım kendim battım.Deprem bölgesindeyim ve uyku gözümüze girmiyor...En kısa olanı yazdım...
kahırlının yazdığı aşağıda....
15.02.2023
11 TEMMUZDA NATO toplantısı var; pozitifin yazdığı arka sayfalarda...
Ard niyet// ön yargının resmini sizlerde okuyorsunuz...
hissen yoksa inandığın hissede yer al diyorum...
13 TL den sattın mı ve kar elde ettin mi? ALKIŞLIYORUM...
Trade ederek kazanç mı sağladın/ tebrik ediyorum.
AMA HİSSEYE İNANMIYOR MUSUN? LÜTFEN İNANDIĞIN HİSSEDE YER ALIR MISIN DİYORUM?
EN SON ÜLKEMİZ BÜYÜK BİR DEPREM FELAKETİ YAŞADI...7 MİLYON BAĞIŞ YAPILMIŞ VE ÜSLUBA BAKARMISINIZ...
BENİM PARAM FEDA OLSUN...AMA YAŞANAN VEFATLAR-YARALILAR VE ŞU YAZILANLAR..
BEN KELİME BULAMIYORUM.
SAYIN ÇAKIR ,TEKNİK 50 DEĞİL TEKNİK NO'LUR İNSANLIK OLSUN..YTD
Hocam çok duygusal ve hassassınız, gereksiz şeylere kafayı takıyorsunuz, sonra da kendi kendinizi üzüyorsunuz ve sonuçta siz zararlı çıkıyorsunuz. Kahırlı esprili yazar, hiciv yapar, şahsen ben onun yazılarını çok eğlenceli buluyorum. Pozitif arkadaşımız da aslında gayet yerinde yorumlar yapıp haklı uyarılarda bulunuyor her ne kadar çok sert eleştirilerde bulunuyor olsa da. Bunları olağan karşılamak lazım. İçinizi daraltmayı bırakın, genişleyin biraz, buradakilere toleranslı yaklaşın.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri