Sayfa 105/661 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon
Arama sonucu : 5287 madde; 833 - 840 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Mart sonu Nisan gibi banka hisseleri 1. çeyrek bilanço gazı ile ya yeni zirveye çıkar ya da eski tarihi zirvelerine oldukça yaklaşırlar diye düşünüyorum. Yakın vadede bir ralli yaşayacağız gibi geliyor bana. Ancak bu ralli uzun ömürlü olmaz zira seçimlerin tedirginliği, sandıktan çıkacak sonucun ne olursa olsun borsayı olumsuz etkileme olasılığının yüksek oluşu gibi nedenler bu rallinin önünü keser (şahsi öngörümdür). Daha önce dediğim gibi, Cumhur kazanırsa statüko devam eder, enflasyon baş belası olmayı sürdürür, Sirenler o çok tatlı müzikleri eşliğinde sizi kayalıklara doğru çeker. Millet kazanırsa politika faizleri çok yukarılara çıkarılacağı için depresyon ortaya çıkıp piyasayı kötü etkiler. Bildiğiniz "aşağıda sakal, yukarıda bıyık" durumu işte.

Bana müsaade. İsrail'de yaşayan amcam ve kuzenlerimin davetlisi olarak 3 aylığına İsrail'e gidiyorum, orada bazı kurumsal aktivitelerim olacak. Akabinde TR'ye dönüp İzmir Çeşme marinada beni bekleyen tekneme atlayıp 3 aylık bir Ege seyrine çıkacağım. Kısmetse 6 ay sonra Eylül gibi görüşmek üzere.TH
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2. Haklısın trend hocam aynı fikirdeyim EXPANDİNG diagonal olarak elliot ölçeklendirmeleri konuşuluyor ve muhtemelen , zig zag dolu geçebilecek !! bir 1- 2 sene bizleri bekleyebilir YTD

Ben de ilerde tekne alıp Akdeniz’e açılmak isterim levrek sardalye istavrit avından da insan bıkıyor , balıkçılık da vardır sende trendbey eylüle kadar GÜNEŞİN BOL OLSUN ,

have a nice holiday , close to happiness and sunshine , Living a free life always makes sense.

Ben buraya kadar herkese bol şanslar dilerim son olarak din olayı farklıdır hiç kimse doğduğunda anasını yada babasını seçme sansına sahip değil siyah doğabilirdik yada hristiyan yada başka din yada siyasi görüşler gerek yok bunları yazmaya foruma Allah tektir inanlar için yada inanmayan inanmayabilir o ayrı konu dürüst olunca hayat boyunca boş dünyada.Menfaat dostluğu gerçek dostluk değildir sahte olmayın neyse temel nedenleri var foruma yazanlarla ilgisi yok.Temel nedenleri bende kalsın. Yazıma alıntı yapmayın cevap hakkı doğmasın gerek yok.Kalabalık forum burası.
    Son düzenleme : anadolulu alp; 01-03-2023 saat: 00:51.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Mart sonu Nisan gibi banka hisseleri 1. çeyrek bilanço gazı ile ya yeni zirveye çıkar ya da eski tarihi zirvelerine oldukça yaklaşırlar diye düşünüyorum. Yakın vadede bir ralli yaşayacağız gibi geliyor bana. Ancak bu ralli uzun ömürlü olmaz zira seçimlerin tedirginliği, sandıktan çıkacak sonucun ne olursa olsun borsayı olumsuz etkileme olasılığının yüksek oluşu gibi nedenler bu rallinin önünü keser (şahsi öngörümdür). Daha önce dediğim gibi, Cumhur kazanırsa statüko devam eder, enflasyon baş belası olmayı sürdürür, Sirenler o çok tatlı müzikleri eşliğinde sizi kayalıklara doğru çeker. Millet kazanırsa politika faizleri çok yukarılara çıkarılacağı için depresyon ortaya çıkıp piyasayı kötü etkiler. Bildiğiniz "aşağıda sakal, yukarıda bıyık" durumu işte.

Bana müsaade. İsrail'de yaşayan amcam ve kuzenlerimin davetlisi olarak 3 aylığına İsrail'e gidiyorum, orada bazı kurumsal aktivitelerim olacak. Akabinde TR'ye dönüp İzmir Çeşme marinada beni bekleyen tekneme atlayıp 3 aylık bir Ege seyrine çıkacağım. Kısmetse 6 ay sonra Eylül gibi görüşmek üzere.TH
    nereye ?
    daha karpuz kesecektik

5. Bazıları madem o kadar profesyonel eğer öyle olsa 15.02.2023 günü olan aracı kurumlar işlem hacmi listesinden durumu çakar daha yeni yeni hangi fon o şu bu araştırmaya kalkmazlardı.

TVF nin alacağı iddia edilen fonlar daha o akşam matriks listeme eklenmişti.

O gün ve devamında bir çok kişi ezbere yorum yaptığı için piyasada yoğun para çıkışı var yazdı. Halbuki durum reelde hiçte öyle değildi.

Neden önemli piyasayı iyi analiz edebilmek için çok önemliydi.

O yüzden buralarda sakın süslü yazıların büyüsüne kapılmayın. Bu işlerde şov olmaz ketumluk olur.

Buraya neden yazmadım çünkü burada hakedenlerden daha fazla hak etmeyenler var.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Sayın ZDX lütfen siz yazmaya devam edin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bazıları madem o kadar profesyonel eğer öyle olsa 15.02.2023 günü olan aracı kurumlar işlem hacmi listesinden durumu çakar daha yeni yeni hangi fon o şu bu araştırmaya kalkmazlardı.

TVF nin alacağı iddia edilen fonlar daha o akşam matriks listeme eklenmişti.

O gün ve devamında bir çok kişi ezbere yorum yaptığı için piyasada yoğun para çıkışı var yazdı. Halbuki durum reelde hiçte öyle değildi.

Neden önemli piyasayı iyi analiz edebilmek için çok önemliydi.

O yüzden buralarda sakın süslü yazıların büyüsüne kapılmayın. Bu işlerde şov olmaz ketumluk olur.

Buraya neden yazmadım çünkü burada hakedenlerden daha fazla hak etmeyenler var.
    hocam lütfen yanlisma anlama ama bence biraz fazla duygusal bakiyorsun
    sanal ortam burasi
    kimin kim oldugu belli degil
    nerede oldugu belli degil
    kim tam mukkellef, kim dar mukellef belli degil
    kim yerli, kim yabanci, kim biyikli yabanci belli degil
    cok ciddiye alma
    rahat ol biraz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    is yatirim masallah her gun satici rolunde,
    acaba geri alim yerine geri satim yapiyorlar da biz mi yanlis anladik ?
    saka misiniz, madem her gun satacaksiniz, niye geri alim yapacagiz diye haber atiyorsunuz ki ?

Sayfa 105/661 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •