Mart sonu Nisan gibi banka hisseleri 1. çeyrek bilanço gazı ile ya yeni zirveye çıkar ya da eski tarihi zirvelerine oldukça yaklaşırlar diye düşünüyorum. Yakın vadede bir ralli yaşayacağız gibi geliyor bana. Ancak bu ralli uzun ömürlü olmaz zira seçimlerin tedirginliği, sandıktan çıkacak sonucun ne olursa olsun borsayı olumsuz etkileme olasılığının yüksek oluşu gibi nedenler bu rallinin önünü keser (şahsi öngörümdür). Daha önce dediğim gibi, Cumhur kazanırsa statüko devam eder, enflasyon baş belası olmayı sürdürür, Sirenler o çok tatlı müzikleri eşliğinde sizi kayalıklara doğru çeker. Millet kazanırsa politika faizleri çok yukarılara çıkarılacağı için depresyon ortaya çıkıp piyasayı kötü etkiler. Bildiğiniz "aşağıda sakal, yukarıda bıyık" durumu işte.
Bana müsaade. İsrail'de yaşayan amcam ve kuzenlerimin davetlisi olarak 3 aylığına İsrail'e gidiyorum, orada bazı kurumsal aktivitelerim olacak. Akabinde TR'ye dönüp İzmir Çeşme marinada beni bekleyen tekneme atlayıp 3 aylık bir Ege seyrine çıkacağım. Kısmetse 6 ay sonra Eylül gibi görüşmek üzere.TH
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri