Sayfa 461/1011 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Astorun yakında u30 a girme ihtimali var mı?

2. Hisse vadelide de hacim düşük gibi

Ramazan etkisi de var, seçim faiz kur belirsizliği de var.

4 adayın kesinleşmesi ile anketler daha gerçekçi olacak artık.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Vakıfbank ve Halkbank tahsisli sermaye artırımı SPK bülteninde yer almış.

Vakıfbank sermaye Tavanı 10 milyar olduğu için hisse başına fiyatın alt sınırı spottan yüksek gibi yaklaşık %20 prim uygulayabilirler.

Halkbank tavan sermayeye ulaşmayacak gibi orada da benzer olması gerekir belki sadece 7 milyar'a çıkaracaklar sermayeyi.
    Kamu bankalarının genel kurulları yapıldı mı yada ne zaman yapılacak bilgin var mı
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Astorun yakında u30 a girme ihtimali var mı?
    1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak değişiklikler açıklandı, Haziran ayında 1 Temmuz'dan itibaren geçerli değişiklikler açıklanacak.

Halka açık piyasa değeri yanında son 6 aylık hacim de önemli, BIST30'a girmek için değişik kriterlerde en azından ilk 25'de olmak lazım, otomatik giriş olmuyor diye biliyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kamu bankalarının genel kurulları yapıldı mı yada ne zaman yapılacak bilgin var mı
    Brn hiç bakmıyorum onlara SPK bültenini görünce baktım.

Geçen TCMB Genl Kurulu 28 Mart deniyordu yanılabilirim.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Astorun yakında u30 a girme ihtimali var mı?
    Akdereyi mi okudun

7. Piyasa yapıcının gücü, 8 adet 15 dk lık barda aldığını tek barda kusmuş

Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

8. Birileri KOZAL alıp KOZAA satıyor sanki, KOZAA'yı bir sonraki dönem BIST30'dan çıkarttırılıp sattıklarını yerine koyma planı olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum.

Halka açık piyasa değeri KOZAA'da zaten düşük, üstüne KOZAL aracılığı ile piyasadan KOZA hissesi alınıp dolaşımdaki payı iyice düşürülmeye çalışılıyor gibisinden komplo teorisi de olabilir.

Sayfa 461/1011 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •