Artıgın geçti. Derdini Kilicdaroglu'na annatacan.Celal Eren Çelik...
Arkadaş çıldıracağım. Adam Gelecek Partili bana DM atmış “Tek başınıza kazanacak gücünüz yoktu biz destek verdik o nedenle bu sıralar hakkımız,bu eleştirileri yapamazsınız” diyor.
Sen yüzde 2 olmayan oyun ile,tek bir ilde kendi logonla seçime giremiyorsun,oyun kaç belli değil…
Bence bu secimin sonunda halk Chp genel merkezini basacak. Kilicdaroglu'nu arayacaklar ama bulamayacaklar.
@erefefik
Salak herifler...Seçimi kazansan ne olacak. Topal ördeksin abi.Gelecek Partisi'nden 19 isim, DEVA Partisi'nden 24 isim, Saadet Partisi'nden 24 isim; toplamda 3 partiden 67 isim CHP listelerinden aday oldu.
@erefefik
Hadi ordan. Ermenistan'a karsi kuralim Musluman cepheyi.İran cumhurbaşkanı Müslüman liderlere seslendi:
Filistin'in kurtuluşu için İsrail'e karşı bir cephe kurmalıyız.
@erefefik
Ayvagöbekli Bey Abi , diş dinamikte yapıcı iktidar ister , yatırım durdurucu , engel olan bir iktidar istemez. Sorum şu abi , bu iktidar döneminde ekonomik sorunlara kısmi çözümler bulundu , kalıcı çözümler yolda görünmüyor bence . Nasıl olcak , garibanın yüzü nasıl gülcek…
Abi ben tam tersini düsünüyorum. Aynen belediye secimlerinde oldugu gibi bir sonucun cikacagini saniyorum. Yatirim durdurucu ve engel olan bir iktidar. Tayyip Agam CB olursa, mecliste cogunlugu muhalefetin sagladigi bir durum. Ya da tam tersi. "Topal ördek" yani.
Seçimler sonrası Türkiye'de hiç olmadığı kadar finansman ihtiyaci olacak. Bu paraların çar çur olmaması lazım. Diger taraftan dış dinamik, Suriye'de 100 bin kişilik bir terör ordusu olusturmus durumda. Trakya'da 2000 Abd tankı yigilmis ve Yunan hava kuvvetleri bize üstünlük kurmuş durumda.
Diş dinamigin kesinlikle birden fazla hedefi var.
Kesin olan bir şey var ki Tsk'ya ihtiyaci var.
Ve Tsk'ya ortadoguda degil, dünyanin en zor cografyasinda Afpak bolgesinde, Çin'in kuzeybati sinirlarinda, Uygur bolgesinde ihtiyaci var.
Garibanlarin yuzlerinin gulebilmesi degil ama nefes alabilmeleri icin, Turkiyede garibanlarin cocuklarini bu bolgelere askere gondermeye ikna edilmeleri lazim.
Cok karamsar oldu abi, sordun kafamdakini oldugu gibi yazdim. Benim yazdiklarima bakmayin.
@erefefik
İşte yazmaya korktuğum olasılık. Geçenlerde Trump'la ilgili yazmıştım. Ölü bulunursa ne olur diye?Astrolog Meral Güven:
Cumhurbaşkanı adaylarından biri seçime 5 gün kala vefat edicek ve seçimin kaderi değişecek.
Nuh tufani oncesindeyiz, hic bir sey normal degil.
Her sey acayip.
@erefefik
Yer İmleri