Sayfa 966/2311 İlkİlk ... 4668669169569649659669679689761016106614661966 ... SonSon
Arama sonucu : 18484 madde; 7,721 - 7,728 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaa....!

Her parti süpermarket oldu...
    Raflarında her çeşit ürün var be yaaa...!
    Yokmuş aslında birbirlerinden farkları ..

Başkanlık sisteminin faydaları bunlar....
    Başkanlik sisteminde bu kadar parti olmaz be ya...Bir değerli katilimci, onceki sayfalarda yazdiydi.

Yok tabii birbirlerinden farklari abi. Siyasetçiye güvenilmez.
    @erefefik

2. Celal Eren Çelik...
    Arkadaş çıldıracağım. Adam Gelecek Partili bana DM atmış “Tek başınıza kazanacak gücünüz yoktu biz destek verdik o nedenle bu sıralar hakkımız,bu eleştirileri yapamazsınız” diyor.
    Sen yüzde 2 olmayan oyun ile,tek bir ilde kendi logonla seçime giremiyorsun,oyun kaç belli değil…
    Artıgın geçti. Derdini Kilicdaroglu'na annatacan.
    Bence bu secimin sonunda halk Chp genel merkezini basacak. Kilicdaroglu'nu arayacaklar ama bulamayacaklar.
    @erefefik

3. Gelecek Partisi'nden 19 isim, DEVA Partisi'nden 24 isim, Saadet Partisi'nden 24 isim; toplamda 3 partiden 67 isim CHP listelerinden aday oldu.
    Salak herifler...Seçimi kazansan ne olacak. Topal ördeksin abi.
    @erefefik

4. İran cumhurbaşkanı Müslüman liderlere seslendi:

Filistin'in kurtuluşu için İsrail'e karşı bir cephe kurmalıyız.
    Hadi ordan. Ermenistan'a karsi kuralim Musluman cepheyi.
    @erefefik

5.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Kuzu epeydir yazmiyor. Yukaridaki mesaj bence borsa acisindan bir tiyo iceriyor.
    Onceden diş dinamik der gecerdik. Fakat diş dinamik de yekpare değildir. O da pek cok ittifaktan olusur.
    )))))))
    Ayvagöbekli Bey Abi , diş dinamikte yapıcı iktidar ister , yatırım durdurucu , engel olan bir iktidar istemez. Sorum şu abi , bu iktidar döneminde ekonomik sorunlara kısmi çözümler bulundu , kalıcı çözümler yolda görünmüyor bence . Nasıl olcak , garibanın yüzü nasıl gülcek…

6.  Alıntı Originally Posted by burge Yazıyı Oku
    Ayvagöbekli Bey Abi , diş dinamikte yapıcı iktidar ister , yatırım durdurucu , engel olan bir iktidar istemez. Sorum şu abi , bu iktidar döneminde ekonomik sorunlara kısmi çözümler bulundu , kalıcı çözümler yolda görünmüyor bence . Nasıl olcak , garibanın yüzü nasıl gülcek…
    Abi ben tam tersini düsünüyorum. Aynen belediye secimlerinde oldugu gibi bir sonucun cikacagini saniyorum. Yatirim durdurucu ve engel olan bir iktidar. Tayyip Agam CB olursa, mecliste cogunlugu muhalefetin sagladigi bir durum. Ya da tam tersi. "Topal ördek" yani.
    Seçimler sonrası Türkiye'de hiç olmadığı kadar finansman ihtiyaci olacak. Bu paraların çar çur olmaması lazım. Diger taraftan dış dinamik, Suriye'de 100 bin kişilik bir terör ordusu olusturmus durumda. Trakya'da 2000 Abd tankı yigilmis ve Yunan hava kuvvetleri bize üstünlük kurmuş durumda.
    Diş dinamigin kesinlikle birden fazla hedefi var.
    Kesin olan bir şey var ki Tsk'ya ihtiyaci var.
    Ve Tsk'ya ortadoguda degil, dünyanin en zor cografyasinda Afpak bolgesinde, Çin'in kuzeybati sinirlarinda, Uygur bolgesinde ihtiyaci var.
    Garibanlarin yuzlerinin gulebilmesi degil ama nefes alabilmeleri icin, Turkiyede garibanlarin cocuklarini bu bolgelere askere gondermeye ikna edilmeleri lazim.
    Cok karamsar oldu abi, sordun kafamdakini oldugu gibi yazdim. Benim yazdiklarima bakmayin.
    @erefefik

7. Astrolog Meral Güven:

Cumhurbaşkanı adaylarından biri seçime 5 gün kala vefat edicek ve seçimin kaderi değişecek.
    İşte yazmaya korktuğum olasılık. Geçenlerde Trump'la ilgili yazmıştım. Ölü bulunursa ne olur diye?
    Nuh tufani oncesindeyiz, hic bir sey normal degil.
    Her sey acayip.
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

...

Mesela rahmetli Haydar Baş'ın ogullarindan biri Erkan Bas, TİP'in genel baskaniyken, diger ogul BTP'nin genel baskani. Karsit siyasi göruşlerde olsalar da neticede ayni cephede bir araya gelirler.

...
    Erkan Baş ile Hüseyin Baş mı kardeş?!

Ağır saçmaladığın zaman ilaçlarını almadığını varsayıyorum.

Ya da çok fazla ilaç karıştırdığını!

Sayfa 966/2311 İlkİlk ... 4668669169569649659669679689761016106614661966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •