Sayfa 450/649 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon
Arama sonucu : 5190 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

dava mava bahane dolandırıcılık şahane
    mendebur yine işini yapıyor
    bunun kadar rezil bir banka daha varmı
    halen yeni kurbanlar arıyorlar
    nerden alırsan zarardasın sümük gibi eline yapışıyor kurtulamıyorsun da
    yıllardır uyarıyoruz insanları almayın kardeşim şunu hissemi yok
    kendileri çalıp kendileri oynasın
    umarım iyi bir ceza alırlarda dünya aleme rezil olurlar bizi rezil ettikleri gibi
    grafiğine bakın 10 yıl önceki fiyatında bile değil
    hiç bir banka yetkilisi çıkıpta demiyor her şeyin fiyatı 5-6 kat artmış yatırımcıyı mağdur ettik diye
    bunların yatacak yeri yok

Seçim sonrasına bir strateji oluşturamıyorum, kafam çok karışık a dostlar..
    1-Mevcut iktidar devam ederse; çok bir şey değişmez, yoğurdu nasıl yediklerini az çok biliyoruz. Şeffaflıktan, hesap verilebilirlikten, liyakatten uzak. Dibine kadar atalet, riyakarlık, yalan!.
    Kurların bir miktar yükseleceğini varsayıyorum, borsa düşer..
    2-İktidar değişirse; a) Kartlar yeniden dağılır..
    Hesap verilebilirlik, şeffaflık, öngörülebilirlik, uluslararası sistemle uyumlu, bütçe disiplini ve mali yapının güçlendirilmesi..Devlet organlarının yeniden ihdas ve ihya edilmesi, uzlaşı ve güven..Kurlarda bir miktar gevşeme borsada yükseliş beklerim.
    b) Mevcut iktidar tarafından bırakılan “ekonomik bakımdan yönetilemeyen bir ülke”
    Çok ağır bir ekonomik fatura ve acı reçete, ortaklar birbirleriyle anlaşamaz ve 1 yıl sonra yeniden seçim ve Akp yeniden iktidar.
    Ve kabus azıtarak yeniden başlar!.

Ülkemiz ve milletimiz için her şeyin hayırlısı..

Al-sat tut değildir.

keyifler nasıl millet yazan da kalmamış burda
    eee bütün bankaların coştuğu bu gudubetin ise gözü torağa baktığı bir gün daha
    3,5 hedefle bekliyorum oraya gelmeden 1lot almam

Abi senin kafa kırık. Açıp baksalar şu ozininki bile daha sağlam çıkar.

Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Seçim sonrasına bir strateji oluşturamıyorum, kafam çok karışık a dostlar..
    1-Mevcut iktidar devam ederse; çok bir şey değişmez, yoğurdu nasıl yediklerini az çok biliyoruz. Şeffaflıktan, hesap verilebilirlikten, liyakatten uzak. Dibine kadar atalet, riyakarlık, yalan!.
    Kurların bir miktar yükseleceğini varsayıyorum, borsa düşer..
    2-İktidar değişirse; a) Kartlar yeniden dağılır..
    Hesap verilebilirlik, şeffaflık, öngörülebilirlik, uluslararası sistemle uyumlu, bütçe disiplini ve mali yapının güçlendirilmesi..Devlet organlarının yeniden ihdas ve ihya edilmesi, uzlaşı ve güven..Kurlarda bir miktar gevşeme borsada yükseliş beklerim.
    b) Mevcut iktidar tarafından bırakılan “ekonomik bakımdan yönetilemeyen bir ülke”
    Çok ağır bir ekonomik fatura ve acı reçete, ortaklar birbirleriyle anlaşamaz ve 1 yıl sonra yeniden seçim ve Akp yeniden iktidar.
    Ve kabus azıtarak yeniden başlar!.

Ülkemiz ve milletimiz için her şeyin hayırlısı..

Al-sat tut değildir.
    Ne olacaksa iyi olacak. Daha kotusu ne olabilir ki?

Vakit alacak yanliz duzeltmek enkazi. Her yerde kostek olacaklar, baltalayacaklar. Buna hazirlikli olmak lazim.

Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    Abi senin kafa kırık.
    Iskence cekmis bu kagitta cogumuz gibi. Baska ne yazsin. Yazdiklari dogru aslinda. Kainatin en serefsiz kagidi bir gunde olunmaz.

bu günde manzara aynı garan %4,ak%3 bu mendebur zoraki artıda en ufak dönüşte eksiyi boylar
    eğer bu manzarayı her gün görüp te iyi düşünebiliyorsan kırık kim tartışılır
    ayrıca bana istediğini diyebilirsin de ozan hocaya laf söylemen yakışıksız olmuş
    adam yatırımcı ne yapsın daha bekliyor

garan tavana gidiyor
    bunun gözü toprakta
    eksiye geçerse çok gülerim

Sayfa 450/649 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz