Daha önce ŞUBAT DİYORDUM..Aralıktan beri şubat şubat diye diye...
ve....5700 den 4.180 e kadar çakıldık.Sonra hileli işlerle 4.400 olduk.KURAL DIŞI müdahale olmasaydı 3.700 olurduk....Bunu arkadaşlar hatırlar.Zaten viobda 1.800 puan düştü.Sağlam ekmek yedim.Her şey burada oldu,yazdık çizdik vs...
Şimdi de MAYISSSSSSSSSS diyorum..ve özellikle 2. yarısı...
Daha önce sebeplerimi açıklamıştım...Mayıs ta dün al veren sistem sat verirse var ya.....BENİ KİMSE TUTAMAZ.
ve beklediğim global dalga ile...Kanımca, global dalga en geç mayıs ortası-sonunda başlar.Şu anda daha önce dediğim KIŞ GÜNEŞİ modunda..sp500 de;4200-300 max. olmak üzere...
Artık ky. kimsenin umurunda olmayacak...
-KK,zaten borsaya şişmiş gözüyle bakıyor..TVF,kapatılacak...
ve seçimi kim kazanırsa kazansın BADEM HİSSELERİNDE satış beklerim...Çünkü bunu taşıyan lobilerde biliyor ki hisseler çok primli ve seçimden dolayı desteklendi..
Globalle beraber biz dip yaptıktan sonra.BIST100 DE MÜKEMMEL BİR DOLAR BAZLI RALLİ BEKLERİM..BIST YILDIZ OLACAK.
..İŞTE o zaman 5.2 doların hedeflendiği hareket için sağlam hisse alıp beklemek lazım..
Şunu ifade etmek isterim..burada zeki-analitik arkadaşlar var.bu yoruma elbette katılmayabilirler..ONLARIN ELEŞTİRİSİ BENİ GELİŞTİRİR...
ama özellikle yeni ,temelsiz güvenle konuşan; zaten sistem,grafik ,analiz nedir bilmeyen ...ama buna ragmen biraz da ortaya attıkları hakaretle konuşana sağlam lafım olur..
Kamuya açık platformun en büyük sıkıntısı bu..muhatabını seçemiyorsun..Yan komşunu beğenmezsen hiç muhatap olmazsın olur biter.ama burada adam gelip sana bulaşır.Anlayacağı dilden cevap yazsan olmuyor..cevap vermesen VİTES BÜYÜTÜR...
Kayıtlara geçsin..11 nisan 2023
ileride bakarız.
Yer İmleri