Sayfa 801/1011 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: ViOP XLIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Daha önce ŞUBAT DİYORDUM..Aralıktan beri şubat şubat diye diye...

ve....5700 den 4.180 e kadar çakıldık.Sonra hileli işlerle 4.400 olduk.KURAL DIŞI müdahale olmasaydı 3.700 olurduk....Bunu arkadaşlar hatırlar.Zaten viobda 1.800 puan düştü.Sağlam ekmek yedim.Her şey burada oldu,yazdık çizdik vs...

Şimdi de MAYISSSSSSSSSS diyorum..ve özellikle 2. yarısı...

Daha önce sebeplerimi açıklamıştım...Mayıs ta dün al veren sistem sat verirse var ya.....BENİ KİMSE TUTAMAZ.

ve beklediğim global dalga ile...Kanımca, global dalga en geç mayıs ortası-sonunda başlar.Şu anda daha önce dediğim KIŞ GÜNEŞİ modunda..sp500 de;4200-300 max. olmak üzere...

Artık ky. kimsenin umurunda olmayacak...

-KK,zaten borsaya şişmiş gözüyle bakıyor..TVF,kapatılacak...

ve seçimi kim kazanırsa kazansın BADEM HİSSELERİNDE satış beklerim...Çünkü bunu taşıyan lobilerde biliyor ki hisseler çok primli ve seçimden dolayı desteklendi..

Globalle beraber biz dip yaptıktan sonra.BIST100 DE MÜKEMMEL BİR DOLAR BAZLI RALLİ BEKLERİM..BIST YILDIZ OLACAK.
    ..İŞTE o zaman 5.2 doların hedeflendiği hareket için sağlam hisse alıp beklemek lazım..

Şunu ifade etmek isterim..burada zeki-analitik arkadaşlar var.bu yoruma elbette katılmayabilirler..ONLARIN ELEŞTİRİSİ BENİ GELİŞTİRİR...

ama özellikle yeni ,temelsiz güvenle konuşan; zaten sistem,grafik ,analiz nedir bilmeyen ...ama buna ragmen biraz da ortaya attıkları hakaretle konuşana sağlam lafım olur..

Kamuya açık platformun en büyük sıkıntısı bu..muhatabını seçemiyorsun..Yan komşunu beğenmezsen hiç muhatap olmazsın olur biter.ama burada adam gelip sana bulaşır.Anlayacağı dilden cevap yazsan olmuyor..cevap vermesen VİTES BÜYÜTÜR...

Kayıtlara geçsin..11 nisan 2023

ileride bakarız.
    Son düzenleme : ABKA; 11-04-2023 saat: 08:55.

2. Kemal 300 milyar dolarla geliyorum diyerek resti çekti. Diğeri artıracak mi acep?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Kemal 300 milyar dolarla geliyorum diyerek resti çekti. Diğeri artıracak mi acep?

Digeri seccadeyle geliyor ya. En fazla namaz takkesi ekler yanına.
    Yalnız kilicdar da iyi sallıyor. Onun vaatlere 300 değil 500 milyar da yetmez

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    KK ,güzel hoşta.Temelsiz,herkese boncuk dağıtıyor..

İŞİ O KADAR KOLAY DEĞİL...Ötelenen RUS gazı parası var...20 milyar dolar...

Emekliye 2 asgari ücret bile 15 mil. dolar.

100 milyar dolar deprem maliyeti var...daha bir sürü sıkıntı..Gerçekten de enkaz alacak..

IMF ye gitmeyeceğiz diyorlar.(ALİ BABACAN)..Gerçi gitsek bile alacağımız 100 mil. doları geçmez..

velhasıl..SEÇİMDEN SONRA KİMSE MAL ALAMAZ..20 TAVAN OLACAK DİYENLER VAR...

O arkadaşlar seçim sonunda 3.25 doları görürsek tüm varlıklarıyla alışa hisse yazsınlar o zaman.Eminim istedikleri kadar mal sahibi olacaklardır...20 tavan demek 10 dolar demek...3.25 den alıp 10 dolardan satsınlar..

Çakallar,cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar.Bir de bunu(20 tavan) size iyilik yapıyorlarmış gibi güya kimseye duyurmadan ifade ediyorlar..

5. Adam cebinden koymayacak. Beklediğimiz yabanci fonlar dalacak yoksa maaş ödemesi yapacak değil. Sıcak sıcak fırından yeni çıkmış.

6. Demokrasi çok önemli bir vaattir. Heterediks epistemolojik kopussuz politikalar da önemli tabii ki
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Digeri seccadeyle geliyor ya. En fazla namaz takkesi ekler yanına.
    Yalnız kilicdar da iyi sallıyor. Onun vaatlere 300 değil 500 milyar da yetmez

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu kardeşimiz 20 dakika önce yayındaydı..Yayın webden izlenebilir.

-sp500 de 2.600 bekliyor-olabilir,dedi..
    -TL son 4 yıla göre değerli ama son 20 yıla bakarsan değersiz..

-100 tane ihracatcı kar yapacak diye tl. değersizleşsin ve enflasyon olsun..ÖYLE MODEL YOK DEDİ..ihracatcı katma değeri yüksek mal üretsin ,dedi..

Kibar arkadaş ama kıvırmadan açık konuşuyor.ŞARK KURNAZLIĞI kültüründen uzak kaldığı belli oluyor.

8. Günaydın vob esnafı bol kazançlar
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 801/1011 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •