Sayfa 64/182 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 1450 madde; 505 - 512 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1. bu hükümetin devam etmesi aslında yenilenebilir enerji sektörü için çok olumlu...bu fikrimi seçimden önce de söylemiştim...çünkü hükümet değişseydi yeni hükümetin bu sektöre nasıl yaklaşacağı bir muammaydı...her ne kadar biz de çok önem verecez diyorlarsa da piyasa sözlere değil icraatlara bakacaktı...bunun için de belli bir sürenin geçmesi gerekiyordu..o süre zarfında da bu sektör biraz kıvranırdı...

onun dışında türkiye geneli ekonomi için iyi olmadı...yapacak bir şey yok...hepimiz aynı gemideyiz ve bunun için de dua etmekten başka çare yok...sadece arada sıra burada kwon dostumu haşlayacağım...haberi olsun...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    mevcut iktidarın devamı pek de iyi olmadı bence...millet olarak verilen bu kararın acılarını önümüzdeki günlerde çok yaşayacağız...seçim öncesi herkese her istediği verildi...tansiyona göre şerbet verildi..sahte bir bahar havası oluşturuldu..yakın geçmişte burada ben millet itifakının yerinde olsam gelin siz devam edin çünkü tam da pimi çekilmiş bir bomba kuçağa veriliyor demiştim...bakalım mevcut hükümet oluşturduğu bu enkazın sorumluluğunu yine dış güçlere mi atacak ?? merakla izliyor olacağım...
    Keko senı severim ama şu millet ittifakının tutulacak hangi yanı var Allah için ,eleştırıyorsun ama inan içi boş ,millet ıttıfakı dediğin adamlar boş dedığı hazineyı dağıta dağıta bıtıremedıler ,22 bin en düşük memur maaşımı dersın emeklıye 15/20 bın ıktamıyemı derssin kazansalar bütçe açığı vaatlerıyle ıkıye üçe katlıyordu ,bıldıkelerı şey faızı arttıracağız ekonomik düzelecek bırde 300 milyar dolar getırecez ,onlar gelse ıyı olacaktı ,,kaldıkı eyt bıle bunlar yüzünden çıktı,40 yaşındaki adamı bunlar yüzünden emekli ettiler , 30 sene bu ülke onlara bakacak !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Şimdi diyeceksiniz bunlar dini alet ediyor.
    Olabilir ve ya olmayabilir.
    Demek istedigim milletin hürriyetine kimsenin dokunmamasıdır.
    Siyasilerin gunahları onlari baglar ve hesaplarini yargiya vermeseler de ahirette büyük mahkemede verirler.
    Biz onların günahlariyla ugrasmak yerine kendi işimize baksak daha yararlı oluruz.
    En büyük zulüm milletin imanina edilen zulümdür.
    Bunun telafisi yoktur.
    Ebedi bir hayati kaybetmek davasıdır.
    Menderes belki namaz bile kılmamıştı.
    Lâkin yaptığı buyük bir hayirla milletin gönlüne girdi.
    İktidar oldu.
    Yoksa siyasetten imanımızı kurtarsınlar beklentisinde değiliz. Öyle bir selahiyetleri de yoktur.

Biz kimsenin makaminda gözü olan değiliz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Keko senı severim ama şu millet ittifakının tutulacak hangi yanı var Allah için ,eleştırıyorsun ama inan içi boş ,millet ıttıfakı dediğin adamlar boş dedığı hazineyı dağıta dağıta bıtıremedıler ,22 bin en düşük memur maaşımı dersın emeklıye 15/20 bın ıktamıyemı derssin kazansalar bütçe açığı vaatlerıyle ıkıye üçe katlıyordu ,bıldıkelerı şey faızı arttıracağız ekonomik düzelecek bırde 300 milyar dolar getırecez ,onlar gelse ıyı olacaktı ,,kaldıkı eyt bıle bunlar yüzünden çıktı,40 yaşındaki adamı bunlar yüzünden emekli ettiler , 30 sene bu ülke onlara bakacak !!
    eyt lilerden biri de benim...mecbur bana bakacaksınız dostum...siz de kuru kuru milletçilik yapmasaydınız...vatan millet sakarya diye gaza gelmeseydiniz...ben paşa paşa maaşımı alıp borsayı da göz ucuyla takip edeceğim... ha buna rağmen ona oy vermem...doğru yapmadığı için...

ikinici bir konu da zaten tayip reis hazineyi bir şekilde dağıtacaktı...millet itifakına boş hazine bırakma niyeti vardı... iyiken biz öne çıktık...yoksa gidip yoldan gelen gidene seçim otobüsünden dağıtacaktı..bari bize versin de borsaya katkımız olsun...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Bu milletin üzerinde oynanan oyunlar, kurulan tuzaklar, çıkarılan kumpaslar ve kan emici cevrelere ragmen bu ulke batmadı.
    ALLAH ın yardımı var.
    Borsa çıksın diye falan iktidar olsaydı sözleri hakikat değil.
    Bunlar da algılari etkilemek için kullanıldı.
    Ben siyaseti ne severim ne de girerim.
    Lakin benim kutsallarıma, inanclarima geçmişi ve şimdiki vaziyeti damgali olan bir zihniyeti asla iktidarda gormek istemem.
    Bütün varlığımı borsada bitirsem de istemem.
    Kaldi ki bu zihniyetten terakki beklemek saflık olur.
    Yabancının geçmişte ülkeyi, borsada geride bir sürü mağdur bırakıp terkedislerini gördük.
    Dövizi yüksek bozdur,
    Borsa da senetleri yukardan milletin eline medya pohpohlariyla ver,
    Tekrar dövizi düsükten al ve kaç.
    Yapılan budur.

Kesınlıke katılıyorum ,daha partısını toparlamaktan acız ,ülke insanını tanımayan ,gidip yüzde birlık potansıyelı olmayan partilere mv dağıtan bir yeteneksıze ülkeyı teslım edeceğız ,feto ile PKK ile iş tutacak ee millet al gülüm diyecek ! Adam gelmiş 70 küsür yaşına ama sıyasetten anladığı yok yüzde bir etmeyen adamlara 30/35 vekil vermiş bu yeteneksiz ülke yönetecek , Allah bu ülkeyı bunlardan korusun !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    eyt lilerden biri de benim...mecbur bana bakacaksınız dostum...siz de kuru kuru milletçilik yapmasaydınız...vatan millet sakarya diye gaza gelmeseydiniz...ben paşa paşa maaşımı alıp borsayı da göz ucuyla takip edeceğim... ha buna rağmen ona oy vermem...doğru yapmadığı için...

ikinici bir konu da zaten tayip reis hazineyi bir şekilde dağıtacaktı...millet itifakına boş hazine bırakma niyeti vardı... iyiken biz öne çıktık...yoksa gidip yoldan gelen gidene seçim otobüsünden dağıtacaktı..bari bize versin de borsaya katkımız olsun...
    Eyt li ler dua etsınde reis 2.turda kazansın kı kazanacak ,yoksa meral le kk ile maaş bıle alamasınız,!!

7.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Şimdi diyeceksiniz bunlar dini alet ediyor.
    Olabilir ve ya olmayabilir.
    Demek istedigim milletin hürriyetine kimsenin dokunmamasıdır.
    Siyasilerin gunahları onlari baglar ve hesaplarini yargiya vermeseler de ahirette büyük mahkemede verirler.
    Biz onların günahlariyla ugrasmak yerine kendi işimize baksak daha yararlı oluruz.
    En büyük zulüm milletin imanina edilen zulümdür.
    Bunun telafisi yoktur.
    Ebedi bir hayati kaybetmek davasıdır.
    Menderes belki namaz bile kılmamıştı.
    Lâkin yaptığı buyük bir hayirla milletin gönlüne girdi.
    İktidar oldu.
    Yoksa siyasetten imanımızı kurtarsınlar beklentisinde değiliz. Öyle bir selahiyetleri de yoktur.

Biz kimsenin makaminda gözü olan değiliz.

yapılan yanlışların acısını hep birlikte çekeceğiz dostum...kemerleri daha çok sıkacağız bunlar bizim iyi günlerimiz...dağıtılan bunca para artık vergi olarak mı toplanır ,yoksa başka bir yolla mı bilemem...cezamızın bir kısmı da yüksek enflasyon olacak...geçen gün karpuz alayım dedim kilosu 12 tl idi...marketler artık karpuzu bölerek satıyor yahu...hayatımda ilk defa bunu görüyorum...

8. ufakta olsa gesan ve eup. piyasadan ayrışması guzel...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 64/182 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •