Sayın BJK Coccinella emekleriniz için teşekkürler.
Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
İnsallah. Bir de vestel. O da listede. Peruklu cok kastiriyor. Cikarken ikina ikina, duserken jet motoru takilmis.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamamen Teknik Analize bırakırsak, henüz bir SAT planı oluşturamadım. Sinyali 1 olarak gördüğünüz senetler, oluşturduğum sistemde belli kriterlere göre dirençlerini aşıp önü boş olanlar. Dirençleri oluşturan kriterlerin band aralığı düşük olanlardan daha sert tepki beklediğim için böyle bir tablo oluşturdum, böyle bir sıralama uygun gördüm. Fakat daha önce yayınladığım StochRSI tepkisizlik tablolarıyla birleştirebilirsem, yatayda kalma sürelerini, kaç barlık bir zirvenin gerçekleştiğini ekleyebilirsem daha güzel olacak. Ancak zaman da tablonun kullanılabilirliği sıkıntıya giriyor. Kolon sayısı arttıkça verim azalıyor. Daha net ve sade olarak kullanıma sunmak iyi olacak. Daha fazla seçenek ve süzgeçten geçirmek ne derece doğru o da tartışılır.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Kurup kullanılabilecek, üretilebilecek, birleştirilebilecek bir çok sistem var elimde. Fakat hepsine kendim karar veremiyorum. Belli bir önem derecesinde sıralayıp sistemler birleştirilebilir. İstenilen bütün bilgiler, formüller, periyotlara göre birleştirilip tablo haline getirilebilir. Birleştirmenin üzerinde çok duruyorum çünkü önemli. 10 tablodan 10 ayrı şampiyon çıkabilir, bunu azaltıp daha net sonuç almak ormana tepeden bir kuş bakışı atmak daha zevkli olacaktır.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Zamanınız ve emeğiniz için teşekkürler sayın BJK Coccinella
yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim
Yer İmleri