Sayfa 219/662 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. İyilik şövalyesi değilim ama borsamız 1990 lardan beri en garip dönemini 2008-2023 atadı viop devrinde yaşadı

Grafiklere baktınız mı normal mi
    57000. Den 23.000
    Ordan yukarı aşağı
    Aşağı yukarı
    Aşağı yukarı
    Aşağı hep aşağı az yukarı
    Aşağı sert yukarı aşağı silkelemeye
    Enflasyon varken set aşağı

1990-2008 larda böyle bir borsa dönemi yaşamadık 3 sert devalüasyon her tür dış sorun varken ülke çok fakirken bunları yaşamadık

Viop borsamızı hacamat etti adeta parça parça parçalara ayırıyor sanki …

Dow jones grafiğine bakıyorum
    Dax 30 grafiğine bakıyorum inanın bizim borsa grafiği Arjantin endeksine bile benzemiyor

Şirketlerimiz dolar bazında çok güçlendi k bazında çok ucuzladı ne neden nasıl fiyata yansıtılmaz hep bir oyun oyalanma var 7500 puan olması hereken yerden uzağız ucubelik ve Viop aşkı sayesinde bunlar oluyor Ytd

2. Güzel kardeşim kumara çevirmesinler o zaman. Benim çevremde var adamı uyarıyorsun iplemiyor bile ben niye yapmıyorum onca tecrübeye onca bilgiye.

Viop ta dediklerini yaparsan dünyada bu var mı var ayağına sıkmak olur. İş oraya gelene kadar daha çok şeyler var. Ama bir yatırımcı viop u hedge dışında kullanmamalı ben bunu bilir bunu söylerim.Yani yatırımcı kendisi kendisini disipline ederek koruyacak bunu buralarda kaç kez yazdım bunun en kestirme yolu bu.

Endeks kısa süreli yalan hareket ettirebilirsin ama bu eninde sonunda dengesine gelir sonsuza kadar gitmez.

bir kişinin sektörün içinde olup rahatsız olmaya hakkı yok.Senin var ama benimde yok mesela.

O zaman kendini geliştireceksin müşterine doğru hizmet vereceksin sektör çalışanı olarak.Hiçkimse kusurabakmasın eğer başarılı isen seni fizanda olsan bulur el üstünde tutarlar.

Ha tabii sen sektör çalışanı olarak kendi 3 kuruşunu bile yönetebilecek niteliğin yokken bazı şeylere müşteriden işlem hacmi üzerinden komisyon ya da bonus alacağım diye haddini çapını bilmez kalkışırsan tabii ki zor olur.

Sektör içinde olup rahatsız olanlara lütfen benden selam söyle o zaman gidip devlet memuru olsunlar.

Çok net türkçe yazayım taşıyabileceğin pozisyonu alacaksın ya da müşterine taşıyabileceği pozisyonu aldıracaksın.

Bunun başka bir alternatifi yok bu piyasalar varoldukça olmayacakta. Herkes planını programını buna göre yapsın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. Tacirler de mi çalışıyorsun ata menkul da mı , Zdx sen ordan çok tanıdık var seni müdürle tanıştırayım eskilerde iş yapmıştık sen söz laf dinlemedim battım bir Trader yerine kendim işleme girmiştim viopta ..

Yani aracı kurumlarda söz laf dinlemek de hayat kurtarır kabul !

4. Dediklerine katılıyorum aracı kurum nasihati dinlemek de gerek viop bir hedef aracı

Ülkemizde bu piyasadan ekmek yiyen sesler beller ve traderların en muhafazakar ve savunmacı olanları hep para kazandırmışlar ben de şahidim

Tümü olmasa da çoğu iyi çocuklar bizim çocuklar bunlar !

5. Viop sadece HEDGE ARACI olmalı ana nasıl bu kurallar koyulacak spot ile karşılaştırmalı bir Yapı mı konulmalı lafı da uzattım forum meşgul olmasın

Resul abi var borsa Kapısı bu stresli günlerde dolar bende hep stres yapar izleyerek mutlu oluyorum kafam dağılıyor sağolasın resul abicim bayrama nakit girmek lazım !!

6.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Tacirler de mi çalışıyorsun ata menkul da mı , Zdx sen ordan çok tanıdık var seni müdürle tanıştırayım eskilerde iş yapmıştık sen söz laf dinlemedim battım bir Trader yerine kendim işleme girmiştim viopta ..

Yani aracı kurumlarda söz laf dinlemek de hayat kurtarır kabul !
    Brokerlık sertifikam var teorik+pratik. İleri düzey eğitim belgem var sınavlar zorken ilk hak kazananların içerisindeyim. 2006 dan bu yana kurumsal yapının içinde değilim. Yoksa zaten bu yazıları burada yazmam etik olmazdı.

Bu iş yalnızlık işidir işinizde ne kadar iyi iyiseniz o kadar yalnızsınızdır.Sİzi ne eşiniz ne en yakın arkadaşınız ne de en yakın meslektaşınız anlamaz çoğu zaman.

Seni anlıyorum ama bu yapı öyle bir yapı ki sektörün içinde olmayı şahsen bazı durumları bildiğim için benim bünyem kaldırmadı.

İnan bana sektörde beni tanıyan çoğu insan şu an ne yaptığımı bile bilmez. Kendi yağımda kavruluyorum diyorum geçiştiriyorum.

Sektörde İşinde iyi insanlarda var tabii. Ama ben özellikle sosyal medyada böyle 100 k 200k takipçili hesaplarla ilgili isim cisim vererek bir şeyler yazsam kesin başım belaya girer. O yüzden bazı uyarıları gönül rahatlığıyla yapıyorum ama bu işte en önemli şey uyulması gereken kuralları herkes bilir ama herkes o kurallara uyacak disiplini gösteremez.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Sayin ZDX sizin bu hisseden beklentiniz nedir? Orta ve uzun vade hedefiniz nedir?

8. https://www.hisse.net/topluluk/showt...55365&page=180

Gönderi 1435 gerekeni gereken zamanda yazmışım.

Sayfa 219/662 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •