Güzel kardeşim kumara çevirmesinler o zaman. Benim çevremde var adamı uyarıyorsun iplemiyor bile ben niye yapmıyorum onca tecrübeye onca bilgiye.
Viop ta dediklerini yaparsan dünyada bu var mı var ayağına sıkmak olur. İş oraya gelene kadar daha çok şeyler var. Ama bir yatırımcı viop u hedge dışında kullanmamalı ben bunu bilir bunu söylerim.Yani yatırımcı kendisi kendisini disipline ederek koruyacak bunu buralarda kaç kez yazdım bunun en kestirme yolu bu.
Endeks kısa süreli yalan hareket ettirebilirsin ama bu eninde sonunda dengesine gelir sonsuza kadar gitmez.
bir kişinin sektörün içinde olup rahatsız olmaya hakkı yok.Senin var ama benimde yok mesela.
O zaman kendini geliştireceksin müşterine doğru hizmet vereceksin sektör çalışanı olarak.Hiçkimse kusurabakmasın eğer başarılı isen seni fizanda olsan bulur el üstünde tutarlar.
Ha tabii sen sektör çalışanı olarak kendi 3 kuruşunu bile yönetebilecek niteliğin yokken bazı şeylere müşteriden işlem hacmi üzerinden komisyon ya da bonus alacağım diye haddini çapını bilmez kalkışırsan tabii ki zor olur.
Sektör içinde olup rahatsız olanlara lütfen benden selam söyle o zaman gidip devlet memuru olsunlar.
Çok net türkçe yazayım taşıyabileceğin pozisyonu alacaksın ya da müşterine taşıyabileceği pozisyonu aldıracaksın.
Bunun başka bir alternatifi yok bu piyasalar varoldukça olmayacakta. Herkes planını programını buna göre yapsın.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri