Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Apple Türkiye tüm ürünlerine KDV zammı yaptı .
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cuma günününden bu yana sistemde yeni KDV kodlarının tanıtılması, mevcut açık irsaliye / faturaların kapatılması, malzeme kayıtlarının güncellenmesi derken haftasonumuz gitti. Perakende de onbinlerce mal, yüzbinlerce fiş/fatura vs var. Çok ciddi uğraşmışlardır.
TCMB uygulama talimatı: Menkul kıymet tesisinde 3 aydan uzun vadeli kur korumasız TL mevduata geçişler 1,5 kat olarak hesaplanacak-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Zaten enflasyon durmuyor üstüne bide kdv artış zamları geliyor.
Çoğu sektör sıkıntılı dertli,ama yalaka medya kendi havasında ver mehteri peşinde,peki bunların kazancı nereden sağlanıyor ?acaba her mehterde zat bunlara kaynakmı sağlıyor gelen bedevi parasıylan,aklıma cem karacanın şarkısı geliyor bu böyle gitmez,yargıyı halka karşı sopa olarak kullanmanında bir sınırı olacak elbet,bide çıkmışlar avrupa birliğinden bahsediyorlar tekrar,bitinizi bile almaz avrupa demokrasi araç dediğiniz müddet,masumları inadına içeride tuttuğunuz sürece vs![]()
Bu vergiler yetmez.
EYTliler
Memur zamları
Emekli zamları
Yarısı bizden
Depremzedeler
Bedava dağıtılan krediler
KKMciler
Mütahitler
Şehir hastaneleri
Köprüler, otoyollar
Haydi bakalım