Sayfa 196/1005 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şoför yok şuan kamyon kendi halinde gidiyor,
    Babanın oğlu kemal masayı terketti,
    artık babanın oğlu kemal geliyor vaziyet alın diyemiycez
    Şaka bi yana
    Endekis mühendisliği ile düzeltme tahta bazlı yapılıyor, ben büüüle şansa tükürüm, endekis şortcularına yine gram koklatmıycak
    Endeks şöyle 1 saat negatifte kalsa tır dolusu mal inecek tahtalara ama bunu bilen pala 4 koldan tutup taksimatı kendisi yapıyor

2.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Hiçbir yazımı silmedim... Yönetim, admin burada, ne gümüş şortladım, ne yazımı sildim... Aksine gümüş aldığımı yazdım defalarca...

Sen kalitesiz bir şoparsın...

Yönetim burada ispat eder loglardan gerekirse...

Az erkek ol, namertçe iftira atma...
    Şoparın kralı sensin biz sadece senin gibi çapsızlara yeri geldiğinde anlıyacağı dilden uyarıyoruz ,
    önce adam ol veya madam millete burada salça olup topiğin huzurunu bozma ,
    ha yazmışın ya yönetim vs madem bu kadar dikkat ediyorsun bu işlere mesala ben senle muhatap olmadığım halde yazılarımı alıntılayıp yazılar yazıyorsun , bunları yapmayacan uslu uslu burada sanal takıl bize bulaşmadan o zaman bu tartışmalar çıkmaz..
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Bende pozisyonlarının gerçekliği konusunda şüpheliyim, birde anlamadan eleştiri yapıyor, xBank larda BofA birini alırken diğerinde mal yediriyor diyorum, üstüne takas da paylaşıyorum, YKBNK ı gösterip primlendiğini yazıyor, tmm yükseldi, ama benim kastettiğim BofA nın mal yedirmesiydi, BofA 2gün AKBNK alıp 4gün İSCTR verdi, AKBNK da dün satışa başladı, BofA 1-2 banka alıp 1-2 banka veriyor, eğer sattığı banka düşmediyse onun nedeni başka bir kurumun alışıdır!
    Hehe mal yedirdi, 14,85 di ykbnk 14,50 yi gördü neredeyse... Ya bırakın bu işleri...

Benle didişene kadar ekrana dikin gözünüzü... 7,200 altına dalarsa viop kıyım olur... Akıllı olun...

İSCTR 4 günlük takas, BofA 23 mlyn lot satış yapmış, düşmemesinin neden piyasanın alışları olmuş! ama BofA satmış mı satmış

5. Bulut bey(sindoma53) paylaşımlarınız ve emekleriniz için teşekkür ederim.
    Allah razı olsun.

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Hehe mal yedirdi, 14,85 di ykbnk 14,50 yi gördü neredeyse... Ya bırakın bu işleri...

Benle didişene kadar ekrana dikin gözünüzü... 7,200 altına dalarsa viop kıyım olur... Akıllı olun...
    Hala neden anlamakta zorlanıyorsun! ben xBank a örnek veriyorum sen hala sadece YKBNK gözlüğüyle bakıyorsun, benim kastetdiğim yukarıda da takasını paylaştığım İSCTR dir,
    Durumu 5. sınıf öğrencisi ya daha kolay anlıyor yada anlamış gözüküyor

7. caho tam dayakliksin ... dun yazmistim ... tekrar iyidir... neyse tanimiyorum cogu kimseyi burada. eglenceli bir tarafinda olabilir. .. takil kafana gore ama hakaret etme bence...

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    portföye aselsn ekledim.
    haftaya nato hikayesi var graftaki formasyon hoşuma gitti.
    bakalım balık tutturacak mı
    7 sinde balık tutmak için giriş yapmıştım pozisyonlarımı kapattım bereket versin.
    kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 196/1005 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •