Ali beyin arsayı kime satacağını biliyormusun benim takıldığım konu bu 3. Şahıslar şirketle ilgisi olmayanlar yani tüzel veya bireysel alıcı burda ki mesele önemli arsayı satar satmasınada satışa konu olan varlık hangi şartlar altında kime satılacağı bu satış pay sahiplerinin menfaatlerine zarar vermiyecek şekilde olacaktır çbs printaşla ilişkili şirketler dışındaki satış önemli nitelikteki işlem sayılacağı için kime satılacağı önemli
Kardeşim,İyiki varsınyoksa neleri niye yaptıklarından,yapacaklarından,nihai sonucun nereye varacağından,kayıplarımızdan,hak ihlallerimizden vb.hiç haberimiz bile olmayacaktı körü körüne neyi niye beklediğimizden bile haberimiz olmayacaktı..Allah razı olsun..Hayırlı akşamlar.. Sağ olasın..
bak bunları şahsen ben bilmiyordum ama Ali efendi çok fırılda onada bir kılıf bulur iblislik düşünür niye diyorum çünkü genel kurula katılan yatırımcı ortak arkadaşlarımıza ( Reis'm sanırım sizde vardınız galiba)hakime bile söz vermişti tekrar borsaya kote olacağız diye ama verdiği sözlerin hepsini yuttu ve unuttu.
Yer İmleri