Originally Posted by
keko
burası çok çok ucuz kaldı...enerji ligindeki en uygun rasyoya sahip hissesi durumunda...brlsm de konjöktür tamamen değişti...bu değişim beraberinde ilginç fiyatlamalar getirebilir...açıkçası ben de merakla bekliyorum...kolay kolay bu hisseyi bırakmak istemiyorum...malum enerjilerde tutunacak çok az dalım var...
birinci dalım brlsm dir...bir diğeri de henüz embriyo safhasında olan kocaerdir....

yeotkte zaten çok minik bir sermayem var...oda beni kesmiyor...çıksa da düşse de pek umrumda olmuyor....
keko yeo ve brlşm tarafında hemfıkırız ama kcaer tarafında senınle aynı düşünmüyorum ,zıra kcaer ana iş kolu malum çelık sektoru,yenılenebılır enerji alanında olabılmesı için benım açımdan ges,res,depolama vs alanında aktıf olmalı..ıyı şirket döviz bazlı çalışıyor ama agresıf çıkışlar beklemek doğru değil gıbı..yınede umarım hedefıne fazlası ıle ulaşırısn..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri